Да преправим старите мебели - 9

• 102 691
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, бърз въпрос. Импрегнатор за дърво Аквис става ли и за превенция на дървояди? Че гледам, че по дървото има дупчици и искам да мина с него.

И ако не, какво друго мога да използвам?

# 121
  • Перник
Момичета, бърз въпрос. Импрегнатор за дърво Аквис става ли и за превенция на дървояди? Че гледам, че по дървото има дупчици и искам да мина с него.

И ако не, какво друго мога да използвам?

На него би трябвало най-точно да е описано за какво става. Иначе, според мен всяка химия би ги избила гадинките  Peace

# 122
Пише за гъбични зарази, плесени и др. Дали в др. влизат и дървояди, това ме мъчи  Grinning.

# 123
Вземи си Килмакс / има го при препаратите за тази цел / във всеки магазин за препарати. Гарантирано моите ги изтреби . А на един стогодишен стол от мазето и едно също толкова шкафче си правеха купчинки всеки ден ...То всъщност не зная от кой вид са-правеха малки дупчици и купчинки ситен прах.

# 124
# 125
Другарката певица Рени , благодаря много  Hug, утре ще го потърся.

# 126

А! Ще ти отговоря на любезния въпрос.
Първо - права си за коктейлите, някак този сезон надделяха над творческия порив.
Второ - бях се наточила на една ракла и една тоалетка, но като ми ги докараха на верандата /бях ги виждала само на снимка в интернет/, се оказа, че са в доста гадно състояние и реших, че такова нещо няма да вкарам вкъщи. Та си останаха на терасата и успяха да се впишат в обстановката без да ги преправям.
Трето - задачите ми за това лято са по-скоро строително-довършителни, отколкото "дизайнерски" и ми е скучно /както да ги правя, така и да ги показвам/.
Четвърто - интернет връзката ми е толкова калпава, че едвам успявам да прочета какво публикувате, но е невъзмоно да пиша /днес по изключение се напънах, но сигурно ще чакам поне 1 час, за да ми излезе постът. Мъкаааа, мъка!
Но ви следя неотклонно. И ви се радвам от сърце на красотите!
Шанта, поздравявам те за гардероба. Аз с гордост бих публикувала снимката му, ако беше мое творение.
acid, столчетата ти са много хубави!

baibibi,
добро включване  Simple Smile, ама защо така с тази тоалетка и ракла, няма ли шанс да размислиш? А какво стана с тавана, той ли е строително-довършителен? Хайде, приятна почивка и по-малко скучни и повече дизайнерски проекти Simple Smile

# 127
здравейте! някой може ли да ме посъветва с какъв вид боя да боядисам чамови гардероби, искам да са не жълти, а бели Peace

# 128
здравейте аз искам да се запиша да ви следя , да видя и аз какво да правя със старите мебели, че в нас са много, ние сме младо семейство, а в къщата ни всичко е от по старите мебели от 10-15 години казано така-от на свеки времето, та събирам идеи какво да правя с тях..

# 129
здравейте аз искам да попитам в нас вратите на стаите са старички-дървени, но свеки са ги боядисвали многократно в бяло с блажна боя та искам да попитам ако искам да ги боядисам в друг цвят как ще стане, например в червеноили кафяво, боядисвах един прозорец с блажна кафява боя но стана отврат 2 кутии ми отидоха и накрая пак имаше от бялото избило на петна, ужас нямам отърваване, как мога да го покрия по добре, благодаря предварително..!!!

# 130
  • Перник
dani890420 , добре дошла в темата Simple Smile Има бутон "редактирай" - ползвай го, вместо да пускаш последователни постове. Модовете ще се карат  Wink

За вратите - мисля, че първо трябва да свалиш старата боя - с пистолет в горещ въздух например, а след това да боядисваш с цвета, който искаш  Peace

# 131
Здравейте момичета, нахълтвам и аз във вашата тема, която ще следя с интерес и може би и аз ще покажа моите творения;))радвам се, че ви открих Hug

# 132
# 133
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея

Heart Eyes Прелест!

# 134
Здравейте, имам бързо въпросче и ще се радвам ако някой ми помогне. Имам 3 ратанови коша в цвят гнусно кафяво. Искам да ги боядисам с латекс в розово и да ги ползвам за кошове за играчки на детето(имам останал латекс с отлично качество и покрива супер в цвета на стаята, в която ще пребивават).  Ще стане ли? Трябва ли да ги намажа с нещо за контакт преди това или направо да действам с латекса.

Общи условия

Активация на акаунт