Да преправим старите мебели - 9

• 102 644
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
За изкуствения фурнир- няма ли да стане с бороконтакт и после с боя на водна основа?

alra, дано стане масата  Peace, звучи ми много трудоемко и пипкаво.. ще чакаме снимки..

Аз да пусна една снимка на плочките- не са завършени, тук съхнат още, следващият път ще им махам тиксото( ще добавя още един цвят на две плочки като акцент), ще ги лакирам и ще показвам цялата кухня
http://anamar.snimka.bg/other/razni.460041.24560693

Да питам за лентов шлайф? Развялам вече втори( Един на баща ми и един на брат ми. Лошото е че нямам повече роднини от мъжки род.. Mr. Green Шегата настрана, то вярно че бяха куче марки и не ги бяха ползвали много , но аз имам да шкуря останали прозорци, врати, сега два гардероба, столове и едни фотьоли..На ръка- абсурд.. И обмислям дали да не си купя..Да препоръчате нещо- марка, модел, цена?)

# 271
Не ми се сърди, ама... с чайниците беше по-свежо.. Confused

# 272
Мелани, Анамар, благодаря ви! Помня, че веднъж пробвах със спрей обикновен и нищо не стана - стече се, неравномерно се получи, грозно.
Освен да пробвам на малки участъци по двата начина Rolling Eyes

# 273
  • Перник

...и не са моите цветове. Но важното е на теб да ти харесва  Peace

# 274
  • София

...и не са моите цветове. Но важното е на теб да ти харесва  Peace

Joy  Вие пък как преценихте по тази снимка? Иначе и аз харесвах чайниците.

# 275
Анамар,ъгловите легла, които съм показала по-назад в темата са с изкуствен фурнир.Шанта бе показала едно шкафче в различни цветове,но не кухненски бюфет.                                                                                                 quote author=Шанта link=topic=585031.msg18903482#msg18903482 date=1307442092]
Ей, страхотни сте  bouquet
Спунк, разкошни неща! И сега ми възникват още въпроси  Rolling Eyes
Как се постига този ефект

Предполагам
1. Бяла боя
2. Цветна боя
3. Протриване със шкурката, да прозира бялото на места
4. Безцветен лак
Това ли е тайната???
[/quote]

# 276
Баст, аз бях с въпроса за изкуствения фурнир, сподели, моля те с какво го боядиса. Иска ми се да не е лъскаво.

# 277
Извинявай ,бързам и не съм обърнала внимание.Да не се повтарям и да пълня само темата можеш да прочетеш по назад.Но аз не търсех плътен цвят, иначе няма проблем изпробвано е вече. Приятен ден-

# 278
Видях - добрите стари шкурка, бороконтакт, латекс и лак Peace Благодаря ти:-)

# 279
  • София
Баст, уви, това не е мое дело.

# 280
  • най-шареното място
Някой по-назад беше показал този весел шкаф и то с компания ма. Пак му се рзадавах Simple Smile Процедурата са я описали. А аз чак сега видях чайниците. Не смея да коментирам, че мислите ми вече са написани. Много нежно и доста тежко в двата варианта, но се надявам да има завой оттук нататък Simple Smile

# 281
  • София
Аз показах шкафа и останалите мебели, но съм ги свалила от нета.

# 282
Момичета, някой боядисвал ли е рамка за картина?

Искам да си направя стена със снимки и тук до нас мога да си поръчам изгодно релефни дървени рамки, които обаче не са обработвани по никакъв начин. Сигурна съм че има някакви тънкости  Rolling Eyes

# 283
Момичета, някой боядисвал ли е рамка за картина?

Искам да си направя стена със снимки и тук до нас мога да си поръчам изгодно релефни дървени рамки, които обаче не са обработвани по никакъв начин. Сигурна съм че има някакви тънкости  Rolling Eyes

Никакви тънкости няма!
Процедира се по познатият начин - шкурене (моите бяха с покритие, боядисвани преди и т. н.), боя, лак. Или без лак ако не искаш да са лъскави. Рамките по-принцип няма да се подлагат на интензивна употреба... Joy

Felicidad, ами аз винаги към казвала, че работата със спрей си е тънка работа. Simple Smile

Защо не позашкуриш малко и с боя и лак отгоре? newsm78

anamar , доколкото знам от профи-та, най-добрата марка за такива уреди е DeWalt, http://www.dewalt.ru/.

Но да ти кажа аз с някаква друга марка работих, пак става. Май Black & Decker - работи си, хем я взех втора употреба.

Аууу, а какво бижу видях сега, докато търсех да покажа моята машинка!
Идеална за дребни детайли...

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 17:15 от Melany99

# 284
  • София
Лелеее, пак съм ви изпуснала  ooooh!
Чудя се аз защо никой не пише, а то имало нова тема.

Не си спомням в предната тема дали ви показах поставката която сътворих, но довечера ще се опитам да я пусна тук.

Записвам се, че да не ми избягате пак  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт