Никога не съм била слаба. Възможна ли е промяната..

• 1 127
  • 2
  •   1
Отговори
Напоследък се депресирам - никога през живота си не съм била слаба - освен като тийнейджър и то за кратко. Всичко си ми е наред, не съм дебела, но никога не съм имала плоско коремче или тънки крака, имам целулит. Спортувам чат пат, не прекалявам с храненето, но и не спазвам диети. Много искам да постигна най-после тялото мечта. Мечтая да съм грацилна и фина,но не мога да сваля едни 5-6 кг и се чудя ако цял живот съм била с едно тегло, възможно ли е да го променя и задържа...
Имало е период, в който съм била една идея по слаба, но тогава наистина много се движих, но пак не бях съвсем слабичка.

# 1
ако цял живот съм била с едно тегло, възможно ли е да го променя и задържа...
Да. Ако промениш начина си на хранене и честотата на спорт , ще се промени и фигурата ти. Най-важното е да се въоражиш с търпение. Може би ще отнеме време ,реэолтатът няма да е експресен ,но ако наистина искаш , не се колебай и сложи ново начало  Simple Smile Аэ преди бях слабичка - точно както ти го описа. Но се освиних. Не че сега съм дебела, но точно както ти каэа - няма плоско коремче и тънки крачета. Бях си свикнала вече така, но вэех да се драэня и сложих ново начало. Вече 4-ти ден  Simple Smile Ето ,виж какъв хранителен режим си наложих , ако искаш - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=597245.0

Съветът ми е да не подхождаш с пораженческо мислене , эащото така доооста по-трудно се постига промяна ,эа каквото и да е  Simple Smile Просто намери подходящия эа теб по-раэтоварен хранителен режим.Попрочети тук -там иэ интернет,дори тук във форума. И СПОРТ,СПОРТ,СПОРТ,но не чат-пат ,както каэа ,че правиш.  smile3525

# 2
Veche sym 2 kg po slaba, samo ot stres i patuvania.  Reshih da hodya na fitnes vseki den, koito moga! naposledak mn se nalaga da otsastvam i patuvam i pochnah da si nosia fitnes ekip i da sportuvam po hotelite.

Общи условия

Активация на акаунт