Тема Незабравима 214

• 38 396
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро, Незабравимки!

Спорен ден Ви желая и не забравяйте да се усмихвате.......

П.С Вени, радвам се, че си имала един незабравим рожден ден. Желая ти още дълги години да го посрещаш, сред любимите хора! Hug Hug Hug

# 676

Добро утро сладурки,  Hug Hug Hug
Във форума купона тече със пълна сила а това може само да ме радва! Аз нямам много време да се включвам, но чета всичко написано а клипчетата ... гледам по няколко пъти! Благодарна съм, че ви има в живота ми!   bouquet
Росисан имаш страхотни подаръци, но не само ти си неизличимо болна по сериала. Познавам много дами с тази диагноза, като слагам и себе си в бройката. Щом започнах да гледам сериала от начало, обкръжението ми реши, че нещо не съм съвсем наред. Ама, ние си знаем това де  Wink Просто сме неизличимо болни по романтиката на сериала.  Crazy
Ради и аз след края на сериала се опитах да гледам разни други романтични фимлчета ама пусно след 15-тата минута или след първата вяла целувка прехвърлях канала или спирах филма, когато беше на компютъра. И познайте какво си включвах да гледам.... ама от първият път!
Наскоро се сравних със един стар детски анимационен герой - Зайчето с карираните уши (по-малките едва ли го помнят). Та така може цял ден да ходя угрижена, уморена и скапана от работа и главоболие ама видя ли само някой клип, снимка или някоя серия и направо се приобразявам - завъртам ушички и политам ... така, че дребните ежедневни проблеми ми се струват незначителни и несъществени! И това ако не е лудоста!  ooooh!  ooooh! ooooh!
Желая на всички един прекрасен ден!

# 677
Добро утро незабравими,хубав ден ви желая!:)     

# 678
Добро утро , Незабравими !    Hug Hug Hug

Желая ви прекрасен ден, с много усмивки !   love001

# 679
  • София
Добро утро  Hug

# 680

Добро утро!
Хубав ден и от мен!

# 681
Здравейте мили мои, незабравими, съфорумки!

Хубав ден пожелавам на всички! Hug Hug Hug

Не можах да бъда в темата, поради огрооооомна  тръстика. Само ви четях и то в нощните часове и за бързо. Много съм пропуснала, но съм сигурна, че ще наваксам. 
Изпитвам огромно удоволствие да наблюдавам как атмосферата в темата се поддържа и се подхранва от всички вас с емоция, любов и творчество. Вие сте непоправими сладурани и незабравими за мен.

С голямо закъснение и на патерици искам да поздравя рожденниците Диди, дъщеричката на Ради и Вени с пожелание за здраве, късмет и незабравими мигове.

За нашите рожденички много цветя  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Пожелавам и...........

У смивки
Н адежди
У хания
Т оплота
У съвършенстване
Л юбов
М ечти
А бсолютни върхове
З драве

# 682
  • Русе
Че още боледуваме по Незабравима - е ясно! Че ни е необходим по-силен и магичен сериал, за да ни откъсне от спомена за него - няма спор! Thinking
Чудя се къде изчезна Шефката - Тарабас, да ни направи отвара?!
А Кометка, изчезна по - бързо и от Халеевата, май е по други дестинации в Космоса?! smile3506 smile3506

# 683
Не можем да минем без неговото присъствие

# 684
Здравейте! Усмихнат ден! Hug Hug Hug

# 685
# 686
Мале,Рекси!  #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked

# 687
# 688
Добър ден ,компания Незабравима! Hug Hug Hug

И аз като всички вас не мога, ама и не искам  hahaha hahaha hahahaда се излекувам от ''болестта''  ''Незабравима''!
Хубав ден ви желая и само положителни емоции! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 689
Привет на всички,които сте тук!
Хубав ден и от мен!-и няма как да не е във вашата и на любимите ни герои компания! Hug Hug Hug
Мокси,Рекси-тези фотосесии никога няма да  омръзнат!
А снимката,която е публикувала Гуффи,е от любимия ми епизод!
Вени,радвам се,че сме допринесли за настроението на Рождения ти ден,а ако попаднеш на друг интересен сериал-дай знак. Heart Eyes
Изпълнявам вашите пожелания за повече усмивки!
 Laughing Simple Smile Laughing Simple Smile Laughing Simple Smile Laughing Simple Smile Laughing Grinning Grinning Grinning Grinning Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт