Тема Незабравима 214

• 38 411
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
# 646
# 647
# 648
Вени, честит рожден ден! В здраве и любов да го посрещаш и изпращаш още много години!
Поздрав за теб и за всички приятели тук, с които незабравимият купон продължава.
http://www.youtube.com/watch?v=xv58EFQazGE

# 649
  • Русе
Вени, честит рожден ден! В здраве и любов да го посрещаш и изпращаш още много години!
Поздрав за теб и за всички приятели тук, с които незабравимият купон продължава.
http://www.youtube.com/watch?v=xv58EFQazGE

lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

# 650
# 651
# 652
Не знам какво точно да кажа сега - искам да благодаря на oma за огромното удоволствие, което ми достави днес, искам да споделя с вас възхищението от безценния й подарък.
Напразни се оказват опитите ми да неутрализирам в себе си вируса Унутулмаз - инфекцията е в ума, сърцето, компа, лаптопа, в телефона ми, на врата ми с водното конче на Еда. А с уникалната чашка от Ома-Вики ще го пия всеки ден отново и отново.   Нямам думи за сътвореното от нея блестящо и на слънце, и на луна мънистено калъфче за телефона ми, който звъни с мелодии от Унутулмаз - и там до незабравимото заглавие са две влюбени водни кончета.
Щастлива съм с тази диагноза, май. И щастлива с приятелите, които хранят вируса.

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 16:11 от rosisan

# 653
Не знам какво точно да кажа сега - искам да благодаря на oma за огромното удоволствие, което ми достави днес, искам да споделя с вас възхищението от безценния й подарък.
Напразни се оказват опитите ми да неутрализирам в себе си вируса Унутулмаз - инфекцията е в ума, сърцето, компа, лаптопа, в телефона ми, на врата ми с водното конче на Еда. А с уникалната чашка от Ома-Вики ще го пия всеки ден отново и отново.   Нямам думи за сътвореното от нея блестящо и на слънце, и на луна мънистено калъфче за телефона ми, който звъни с мелодии от Унутулмаз - и там до незабравимото заглавие са две влюбени водни кончета.
Щастлива съм с тази диагноза, май. И щастлива с приятелите, които хранят вируса.

Eех , че хубави подаръци !   Heart Eyes
Роси , всички тук сме с този вирус и май никой от нас не иска да се отърве от него  Hug Hug Hug

# 654
  • Русе
Напразни се оказват опитите ми да неутрализирам в себе си вируса Унутулмаз !
Eех , че хубави подаръци !   Heart Eyes
Роси , всички тук сме с този вирус и май никой от нас не иска да се отърве от него  Hug Hug Hug[/i]
Значи... и Роси си пие кафето в чаша от Незабравима! newsm12 Ехаааааааа, компанията се увеличава! newsm03
Изобщо не съм в състояние да се излекувам ! smile3555 Не мога да гледам и друг турски сериал?! Затова примирено си "изрових Калашника" от градината и залегнах пред "От местопрестъплението"! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 655
Вени, честит рожден ден  newsm59  ura  Tada   Gift  newsm38   party002 newsm18 newsm19 С мъничко закъснение ще честитя рождените дни на Диди и дъщеричката на Ради. Бъдете щастливи!  bouquet  bouquet  bouquet

И аз се присъединявам към поздравленията за рожденичките!
Вени,Диди,както и дъщеричката на Ради
Бъдете живи и здрави,весели,щастливи,обичани! newsm59 nbirthday newsm67  party023 newsm59 nbirthday newsm59

Съжелявам,че липсвах за кратко,но отново съм тук,здравейте!
А този месец и аз съм рожденичка!-предстои да ви черпя и аз!

# 656
  • Русе

Благодаря на всички за поздравленията и пожеланията!

Наистина направихте деня ми незабравим! Hug Hug Hug txtloves txtloves txtloves

# 657
Привет, Незабравими! Hug Hug Hug
Роси, страхотни подаръци,  smile3501 smile3501 smile3501на Ома за избора!
Незабравимке,  welcomeтук купона си тече нонстоп , все едно сериала ни не е свършил изобщо. PeaceДнес гледах страхотни клипчета благодарение на Вени, Рекси, Розовка , Роси, благодаря ви, момичета! lovekiss lovekiss lovekiss lovekissВени, а на теб още венъж весел празник и поне още 100 пъти го посрещни в нашата компания! newsm10 Tada smile3510

# 658
Вени и ние с бат Серхо се присъединаваме към поздравите до момента, пък той нали си е отзивчив и на гости вече  ти е дошъл

# 659
Малко качеството куца, но мисля, че не сме го гледали

Общи условия

Активация на акаунт