Тема Незабравима 214

• 38 398
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
# 706
  • Русе

Йозка лови риба?! Rolling Eyes

# 707
# 708
  • Русе

Часовник на дясната ръка? newsm78

# 709
Прекрасни снимки , благодаря ви !     lovekiss

Незабравимке , честит аватар и на теб !     Hug

# 710
мале момичетааааааа какви красоти качвате Embarassed Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
За един ден да ви оставя и нямате изчитане,. Прекрасни сте  Hug Hug Hug

# 711
# 712
Гуфи,Мокси,блгодаря за снимките от епизода,който много харесвам! Hug Hug Hug

И на мен надеждата ми беше в предсказанието на циганката-затова и тази снимка ми е любима!
Ивче,благодаря ти-най-накрая и аз си сложих аватарче!

А това,което качват всички,наистина е голяма красота!  bouquet  bouquet  bouquet

Мокси,благодаря и за новата тема-неуморна и всеотдайна си,както досега! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 713

Големи сладурки са и трите!Закачливки!Много готина снимка,Рекси!

# 714
  • Варна
Здравейте, мили дами! Hug
Неописуема наслада е да се влезе в нашата тема- всички приятели се отбиват да кажат по няколко мили думи, да споделим заедно, че "Незабравима" още ни липсва, да си припомним мили моменти между нашите любимци с клипчета или снимки! Благодаря на всички, че продължаваме да сме заедно!

Имате сърдечните поздрави на Ади към всички wavey txtloves, вчера вечерта се видяхме за малко и си побъбрихме интензивно, по-форумски, че тя беше с цялата фамилия- симпатичен съпруг, очарователни дечица и приятели!
 Специални поздрави от Ади за Вени по случай рождения й ден! Flowers Sunflower Flowers Bouquet Kissing Heart   love001

# 715
  • Варна
...............................................
Добро утро сладурки,  Hug Hug Hug
Във форума купона тече със пълна сила а това може само да ме радва! Аз нямам много време да се включвам, но чета всичко написано а клипчетата ... гледам по няколко пъти! Благодарна съм, че ви има в живота ми!   bouquet
Росисан имаш страхотни подаръци, но не само ти си неизличимо болна по сериала. Познавам много дами с тази диагноза, като слагам и себе си в бройката. Щом започнах да гледам сериала от начало, обкръжението ми реши, че нещо не съм съвсем наред. Ама, ние си знаем това де  Wink Просто сме неизличимо болни по романтиката на сериала.  Crazy
Ради и аз след края на сериала се опитах да гледам разни други романтични фимлчета ама пусно след 15-тата минута или след първата вяла целувка прехвърлях канала или спирах филма, когато беше на компютъра. И познайте какво си включвах да гледам.... ама от първият път!
Наскоро се сравних със един стар детски анимационен герой - Зайчето с карираните уши (по-малките едва ли го помнят). Та така може цял ден да ходя угрижена, уморена и скапана от работа и главоболие ама видя ли само някой клип, снимка или някоя серия и направо се приобразявам - завъртам ушички и политам ... така, че дребните ежедневни проблеми ми се струват незначителни и несъществени! И това ако не е лудоста!  ooooh!  ooooh! ooooh!
Желая на всички един прекрасен ден!
Напълно, ама на 1 000% споделям това мнение!   thumbsup Изпитвам същите чувства, носталгия по сериала, необходимост да вляза в темата, да гледам снимки и епизоди- определям това си състояние като силна пристрастеност, но пък ме кара да се чувствам щастлива! yes Всяка една снимка, клип или моменти от серия, са ми толкова скъпи и мили, като че ли става дума за нещо изживяно от самата мен- още не мога да се отърся! amiiii
Мили дами, от къде теглите тези страхотни снимки? newsm78 Аз имам много и различни, ама поради това, че си сменях компа по нова година, почти нямам снимки от първия сезон. Weary Моля да ми кажете, от къде си теглите снимките, които пускате в темата! newsm17

# 716
Дани,и твоите стихове са наслада ! Hug

А на централната снимка от колажа,който Вени е поместила,Йозка много ми харесва!

# 717
Дани ,много се радвам на срещата ви с Ади ти благодаря за поздравите!Ади е и моя , макар и виртуална приятелка.

# 718
 Здравейте сладурани,
Много ми липсвахте. Тези дни нямах възможност да Ви чета.
Вени, ЧРД мила на патерици. Желая ти здраве и да си все така всеотдайна. Не се познаваме, но те чувствам страшно близка по темперамент и възгледи за живота. Целувам те хиляди пъти.
Когато гледаме филма се възмущаваме от омразата, завистта , злобата. Търсим справедливост и чакаме Господ да раздаде правосъдие, но и в реалния живот се сблъскваме всеки ден с тях. Тази седмица и аз ги изпитах върху себе си. Но горе главата, живота е толкова хубав.
Вече имам студентка във ВИНС- Варна и затова съм щастлива.
Моля Ви, кажете ми как да кача снимки във форума. Благодаря предварително.

# 719

Общи условия

Активация на акаунт