Имам нужда от моралната ви подкрепа

• 2 865
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
genoveva, може да сме били наивни навремето като ги взимахме БНД-тата, но сега не сме. Срещу каква сума ще помогне "твой" приятел.  Twisted Evil

# 16
Моя приятел е до мен и той се надява, ако може да поговори с вас и вашия съпруг повече за тази ситуация, защото той разбира нещо дълбоко за вашия съпруг, което може би не би споделил с вас и нещо позитивно за вашето бъдеще заедно.
Аха. Ясно. Хвърлили сте боб и сте наясно с всичко. smile3506

# 17
Lily,

Сериозно ли говорите? Това е проблема с нашето човешко поведение в тази държава или може би трябва да кажа нечовечност--ние вярваме, че всеки един е там за пари или за грешната причина. Ние сме абсолютно искрени, и ние не бихме позволили вашия скептицизъм да убие нашето съобщение за надежда.

# 18
Ти с програма за превод ли си превеждаш от руски? Много си състрадателна, но и ние тук сме си отракани - не мойш ни 'фана  Twisted Evil

# 19
genoveva, нима ти се регистрира на тази "свещенна" дата, за да ни помогнеш - в твой стил съм го написала  Crazy
И в манастирите и метохите ли "пуснаха" Интернет. Дай си ФБа  Stop

# 20
Вземи си детето и  отивате при родителите ти. Остави всичко останало.

# 21
На някаква секта ми намирисва Crazy
Говоренето и шансовете са ОК, но са до време. Започне ли пиенето, трошенето, псувните и заплахите - за каква помощ и разговори става въпрос newsm78
Много неадекватни хора има, наистина Crazy "Примирете се с психическия и физическия тормоз, поговорете, простете".... WTF Shocked

# 22
Освен това, живеем в жилище на мои роднини.
 Но сега ме е страх, че ще потроши жилището, което не е и мое.
 За да поясня - моите роднини нищо не знаят все още .................

Щом жилището е на твои роднини, нека той се маха. Дори и да беше на негови - ти с дете до 18г можеш да останеш в него.

Надявам се, че решението си го взела и тук ще коментираме само практичната страна на нещата, как да се случи изгонването му.
  Peace

kiprata,относно практическата страна:

1.Опаковаш "багажа му" с опис и протокол, който да подпишат свидетели /НЕ роднини/!
(оснимвай всяка позиция от протокола)
2.Чрез Пощата или др.куриер МУ изпращаш пратка - "багажа му".
3.Уведомяваш ГО ! /Адвокатите да се изкажат кой е целесъобразният начин/
Вече трябва да е сменен патрона на бравата!

Предполагам, че човекът ти няма адресна регистрация на този адрес и
какъвто И да е договор със собствениците на жилището,
ТО ти по всяко време можеш да си викаш служителите на реда !!!

Те ще го "предупредят",а той ще трябва да подпише това предубеждение!
/Адвокатите да се изкажат/

УСПЕХ!   Hug

# 23

Надявам се, че решението си го взела и тук ще коментираме само практичната страна на нещата, как да се случи изгонването му.
  Peace

kiprata,относно практическата страна:

Бърди,PAV1,
Вие прилагали ли сте "практичната страна" "практически" ?   bouquet

# 24
  • София
Очевидно сме, щом пишем тук.

# 25
  • северно море
То е ясно,че ще го изхвьрлиш.
Защо,съпруга ти плаща за майка ти?
Много ми е неясна цялата работа.
Не искам да го оневинявам,за това което ви причинява,но
според мен и ти имаш вина,като си допуснала да изплаща заеми на майка ти.
Къде беше ти тогава?
Това е моето мнение,не ангажирам никого с него!!!

# 26
Относно заема - изтегли го още преди да се съберем и  даде парите на заем na majka mi vapreki moeto preduprejdenie da ne go pravi za6toto vijdah na kade otivat ne6tata i mu go kazah, no posle biznesa i zatyna i tia nqma wazmojnostta da izpla6ta wnoskite redovno (sajeliavam, 4e obra6tam na latinica, no tozi komp nqma phoneti4na i mi e mnogo trudno da pi6a na kirilica - nadiavam se da mi prostite!)

Iskah da spodelq, 4e se razdelih s nego - ostavih go do kraia na meseca v apartamenta, s preduprejdenie ot sobstwenika da wnimawa kak 6te go nameri posle (dokumentirano e sas snimki s adta i 4as). Deteto e na selo, a az pri lelia mi. Polu`ih palnata podkrepa na rodninite si, i ne samo na moite Hug Toj mi zvani vski den da se moli i da obiasniava kolko sajeliava i e osaznal gre6kata si, nie sme vsi4ko v jivota mi, 6tial da se samoobiva bez nas, a v sa6toto vreme pita kak e deteto (za koeto znae, 4e e bolno) vednaj na 4 dni i zvani na priatelkite mi da pita i razpitva, 4e daje im darji smetka kakvi ob6ti snimki imali v tehnite facebook profili i za6to toj e izriazan ot tiah Shocked

Podoziram, 4e me 4aka grozen razvod, na 1.09 imam sre6ta s advokata da podava molba (sega e na vakancia).
Blagodaria vi za podkrepata, da znaete 4e sigurno i za napred 6te imam nuvda ot was!!! Hug  bouquet

Vajnoto e 4e se 4uvstvam mnogo dobre bez nego - napravo prekrasno (pone dokato ne mi zvani postoiznno po tel.).

O6te vednaj se izvinavam za latinicata!

Общи условия

Активация на акаунт