Дългото чакане след трансфер - 7

• 62 011
  • 856
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Ками, при мен на 9-ти ден след трансфер на 3-ти ден отрицателен пиклив тест, на следващия ден положителен кръвен (чхг 30) . Бременността ми се развива нормално. Пожелавам ти голяма радост след 2 дни

# 796
добре момичета ще изчакам както ми казаха до сряда да си пусна кръвен,дано да е всичко ок. Praynig Praynig Praynig Praynig

# 797
Здравейте,

И тук да споделя, че моята процедура приключи с отрицателен резултат - ЧХГ на 12-ти ден от трансфера 0,00. Място за съмнение няма.

Борбата за мен продължава!

# 798
Момичета,днес бях на лекар и се видя точицата.На 26 съм при Минев,и дано да се чуем сърчицето.

# 799
  • София
Виолетка,честито  Hug
НадеждаHug за съжаление,се случва и това  Sad...май по-често,отколкото сме подготвени,но важното,че вече си готова да продължиш  Hug

# 800
Утре съм на преглед, момичета, моля ви, стискайте ми палци! ...  Confused Моля се да чуем сърчице утре... Praynig

# 801
Утре съм на преглед, момичета, моля ви, стискайте ми палци! ...  Confused Моля се да чуем сърчице утре... Praynig

И аз съм на преглед утре, но едва за плоден сак.
 Стискам палци и за теб, да намалее притеснението след този преглед.  Hug

# 802
  • София, Бургас
krisi72  fingerscrossed Hug

Надежда, не се предавай.. Hug Hug Hug

Виолетка, страхотна новина..стискам палци за сърчицето Hug

May be, успех утре Praynig

Днес направихме трансфера на две бластоцитчета, така, че и аз вече съм в редицата на чакащите..въпреки, че са със средно качество съм сигурна, че ще се преборят Laughing

# 803
  • СОФИЯ
kateto_85 успех миличка, стискам палчета  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 804
May be  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Дано утре и двете да имаме хубави новини  Praynig Praynig Praynig
 Ами то така си ми тръгна - шашкане - тест - еуфория /няколко пъти/; после - шашкане - преглед - еуфория ... и сега пак шашкане... до утре  Confused
kateto_85  Hug   Praynig Благодаря ти и успех! Пожелавам ти трицифрено ЧХГ  Hug Praynig Praynig

# 805
Kате, стискам палци!!! Две отличнички ти пожелавам!  Praynig
May be, очакваме хубави вести утре!

# 806
Добро утро!  Hug
Да се отчета! Днес чухме сърчице! Много съм щастлива! |Поплаках си...
Още веднъж - не търсете симптоми. Една голяма част от напрежението ми дойде от мисли кой признак колко е изразен...
Благодаря ви за подкрепата, пожелавам ви същото, че и двойно и тройно щастие!  Praynig Praynig Praynig Hug
За мен дългото чакане приключи, но ще чета и от време навреме ще се включвам. Надявам се, няма да имате нищо против!  : Heart Eyes hug: Hug Hug

# 807
Браво, криси, ето видя ли, всичко е наред.  Hug Много се радвам за теб ! Дано всички тук само с такива новини се записваме занпред !

# 808
  • София
Криси,лека бременност  Hug Да ти мине неусетно времето до заветната среща с бебчо  Praynig
May be, късмет и на теб  Praynig
Кате, пожелавам ти две борбени ембриончета,които да те зарадват с положителен тест  Hug

# 809
  • София, Бургас
krisi72, страхотна новина..пожелавам ви едно леко съжителство още 8 месеца  Laughing

hristina21,  мерси..аз съм сигурна за моите двечки, че ще ме зарадват след няколко дни.. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт