Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява човешкият организъм и защо хората могат да реагират различно на лечението с гонал?
Какво е сакче и какви са очакванията след трансфер?
Какви са препоръките за пътуване след трансфер и какво представлява изследването на ЧХГ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява човешкият организъм и защо хората могат да реагират различно на лечението с гонал?
Човешкият организъм е сложна система, която може да реагира различно на лечение с гонал. Например, някои жени могат да изпитат хиперстимулация при минимална доза, докато други, като вашия случай, може да произведат по-малко яйцеклетки при по-висока доза. Това може да се дължи на индивидуалната реакция към лекарството и разликите в организма.
-
Какво е сакче и какви са очакванията след трансфер?
-
Какви са препоръките за пътуване след трансфер и какво представлява изследването на ЧХГ?
-
Кога е препоръчително да пътувате след трансфер на ембриони?
-
Какво е мнението на форума за почивката след трансфер за успешно зачеване?
/ си е вътре, аз няма да правя ранни тестове ще си чакам датата определена от док - 08.08 и каквото сабя покаже
а на ранните пикливи тестове и аз съм върл противник - само предизвикват излишна нервност и напрежение, а и да не забравяме, че всъщност са предназначени за по-късен етап - при закъснение на цикъла
. Ако искаш да научиш резултата преди теста в клиниката направи пиклив, но сутринта в деня на кръвния.
Стискам ви палчета и аз както и ви чета редовно, но не списвам
и
, все пак сега поемаме повече естествени витамини и слънчева светлина, мислете положително момичета!!!
А аз дойдох на работа с целия си акъл!!!! Нещо друго което не са ми казали? Като разбера резултата какво правя? На кого се обаждам? Спирам ли хапчетата или само ако е отрицателен?
Толкова бях шашната всеки път като ходя, че..... за пръв път ми е....Извинявайте за глупавите въпроси