Дългото чакане след трансфер - 7

• 61 987
  • 856
  •   1
Отговори
# 180
  • София
...а какво да кажа аз с моите 3 с фрагментации на 3-ти ден...

Ей, Пингвинче, това не значи, че имаш по-малки шансове. Нали ти казахме, че и перфектен на вид ембрион може да е всъщност некачествен /с генетичен дефект/, както и обратното - ембрион с фрагментации да стане бебе. Външният вид не винаги дава вярна информация за качествата на ембриона...

# 181
А Burty, аз го знам това и си мисля че поне едничкото /а дай боже и двечки  Praynig / си е вътре, аз няма да правя ранни тестове ще си чакам датата определена от док  - 08.08 и каквото сабя покаже

# 182
Хей Кик, бързаш мила, недей така, не се разочаровай предварително, а се стегни и мобилизирай и вярвай, че нещата може и да се случат!

Пингвинче, моето съкровище е точно от такъв ембрион с фрагментации, така че споко!

кураж дами и дано успеете!!!!!!!!!!!!!!! Praynig Praynig Praynig

# 183
  • София
А Burty, аз го знам това и си мисля че поне едничкото /а дай боже и двечки  Praynig / си е вътре, аз няма да правя ранни тестове ще си чакам датата определена от док  - 08.08 и каквото сабя покаже

Само така  newsm10  а на ранните пикливи тестове и аз съм върл противник - само предизвикват излишна нервност и напрежение, а и да не забравяме, че всъщност са предназначени за по-късен етап - при закъснение на цикъла

# 184
Хей Кик, бързаш мила, недей така, не се разочаровай предварително, а се стегни и мобилизирай и вярвай, че нещата може и да се случат!

Пингвинче, моето съкровище е точно от такъв ембрион с фрагментации, така че споко!

кураж дами и дано успеете!!!!!!!!!!!!!!! Praynig Praynig Praynig
Не исках някоя сестра в клиниката да ме утешава и за това направих теста Naughty

# 185
kik, бързаш, бързаш  Peace. Ако искаш да научиш резултата преди теста в клиниката направи пиклив, но сутринта в деня на кръвния.

# 186
Успех момичета  Hug Стискам ви палчета и аз както и ви чета редовно, но не списвам  Embarassed На мен на 8 ден след ЕТ теста ми показа 2 черти, но аз съм явно някакво изключение така като ви чета   Mr. Green

# 187
  • Пловдив
Кик, аз да ти кажа и моя опит,миналата година на 9-ти ден след трансфера имах абсолютно отрицателен пиклив, а на следващия ден кръвния си ми беше съвсем положителен,макар и за кратко,така,че не го вземай предвид тоя проклет уринен Hug

# 188
и все пак се надявам, че и през лятото ще има късметлийки с  EFP  и stork-boy stork-girl, все пак сега поемаме повече естествени витамини и слънчева светлина, мислете положително момичета!!!
И нашият ден трябва да дойде!!! Praynig Praynig Praynig
Ето ви няколко линка за успокояване и зареждане с положителна енергия baby_neutral baby_neutral baby_neutral
http://picasaweb.google.com/118290933212803819930/iebTFD?feat=directlink
http://ljube.com/353/
http://www.musicalrelaxation.com/free-sounds-of-nature/zen-ocean … ebus/prod_52.html
http://www.clip4e.com/play_sladki_bebeta.htm
На мен ми помагат в повечето случаи newsm03

# 189
Дами, да попитам нещо, кой ден след като спряхте утрогестана и естрофема, би трябвало да ми дойде цикъла, че нещо се чувствам много напрегната и изнервена, а не идва?!? Принципно трябваше на 26-28ми да ми дойде, но тогава бях още на лекарствата!?!?

# 190
Здравейте, момичета! Имам нужда от Вашия съвет. Така, трансфера ми беше на 20.07. в Щерев и от там ми дадоха един тест (пиклив) с написана дата 03.08., но аз така и не попитах не може ли да си направя кръвен тест по-рано. Днес ми е първия ден на работа .... можете да си представите колко ми се работи и колко съм съсредоточена....Как мислите? Днес ми е 12 ден от трансфера, дали след работа да не отида до клиниката за едно кръвно тестче или да си чакам доктора? Или поне не може ли утре сутринта, че не знам дали правят такива тестове след 17:30 в Щерев?Много съм притеснена вече, нямам никакви симптоми, освен че сякаш ще ми идва....

# 191
Дами, да попитам нещо, кой ден след като спряхте утрогестана и естрофема, би трябвало да ми дойде цикъла, че нещо се чувствам много напрегната и изнервена, а не идва?!? Принципно трябваше на 26-28ми да ми дойде, но тогава бях още на лекарствата!?!?
При мен предния път започна леко (предменструално) зацапване на 14 ден след трансфера, лекарства още вземах.

Здравейте, момичета! Имам нужда от Вашия съвет. Така, трансфера ми беше на 20.07. в Щерев и от там ми дадоха един тест (пиклив) с написана дата 03.08., но аз така и не попитах не може ли да си направя кръвен тест по-рано. Днес ми е първия ден на работа .... можете да си представите колко ми се работи и колко съм съсредоточена....Как мислите? Днес ми е 12 ден от трансфера, дали след работа да не отида до клиниката за едно кръвно тестче или да си чакам доктора? Или поне не може ли утре сутринта, че не знам дали правят такива тестове след 17:30 в Щерев?Много съм притеснена вече, нямам никакви симптоми, освен че сякаш ще ми идва....
Нямам спомен лабораторията в Щерев да работи до толкова късно, но най-добре се обади да попиташ. Щом вече ходиш на работа, най-добре се тествай с кръвен тест, че поне вече да знаеш окончателно резултата. На 12-14 ден вече би трябвало да излиза промяна в чхг-то newsm78

# 192
  • Малта
sevgeorgieva,
да ти кажа понеже и аз съм в Щерев, та те винаги назначават кръвен два дена преди пикливия, нещо може да си пропуснала ... При кои доктор си?
както и да е .... споко отивай да си правиш крвния утре и късмет, да се похвалиш с хубаво ЧХГ  Praynig

# 193
 Shocked наистина ли??????????При Александров съм! Никой нищо не ми каза...
Ужас....значи трябвало днес да отида
 Tired  А аз дойдох на работа с целия си акъл!!!! Нещо друго което не са ми казали? Като разбера резултата какво правя? На кого се обаждам? Спирам ли хапчетата или само ако е отрицателен?
Нищо не знам  Cry  Толкова бях шашната всеки път като ходя, че..... за пръв път ми е....Извинявайте за глупавите въпроси

# 194
  • Малта
Севге,
спокойно, то всеки лекар си има подход .... а това да не ти е казал да правиш ЧХГ за Александров някак ми се вижда нормално  Wink

това че днес не си направила не е проблем по никакъв начин - Правиш си утре теста примерно ако отичеш към 8 ч. към 8`30 ти вземат кръв, значи ще е готов към 10 ч. Ако можеш си го изчакай, ако не казваш на регистратурата че си пуснала ЧХГ и после искаш да го коментирате с доктора и те ще го сложат в досието ти. Може да се разбереш с тях и да им звъннеш по телефона за резултата   bouquet

Лекарства няма да спираш докато доки не ти каже  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт