Дългото чакане след трансфер - 7

• 61 986
  • 856
  •   1
Отговори
# 195
 medimed  Hug  БЛАГОДАРЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ, много ти благодаря за разбирането и помощта! Александров ми се падна случайно, нямах никакви препоръки за никой доктор, а той ми се видя стабилен, явно е малко разсеян или аз съм много сдухана....сигурно е второто. Стискайте ми палци, утре цъфвам пред клиниката рано - рано!  Praynig

# 196
sevgeorgieva, успех, с теб сме Praynig Само EFP EFP EFP, но най-вече се успокой- на ембрито сега му трябва спокойна мама Simple Smile

# 197
  • София
Севи, стискам силно палци за положителен резултат Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig. Дано повлечеш крак с хубави новини!

Дами, да попитам нещо, кой ден след като спряхте утрогестана и естрофема, би трябвало да ми дойде цикъла, че нещо се чувствам много напрегната и изнервена, а не идва?!? Принципно трябваше на 26-28ми да ми дойде, но тогава бях още на лекарствата!?!?

Кати, аз ги спрях в петък и от днес вече съм с цикъл. По принцип, до 4-5 дни след спирането на лекарствата би трябвало да ти дойде. Ако не, звъниш на доки...

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 18:32 от burty

# 198
Кати, мен ми инструктираха да спра лекарствата заедно с новината за отрицателния.
sev, пожелавам ти само хубави новини  Praynig Praynig Praynig.

# 199
  • София
Меди, силно стискам палци за второто сърчице утре  Praynig Praynig Praynig ...

# 200
  • Малта
ооо Бърти Hug БЛАГОДАРЯ ти МНОГО МИЛИЧКА!

Нека моя успех да ви се върне с пълна сила в най-скоро време, че и аз страдам като споделяте нерадостните вести  Sad и много ми се иска нещо да направя ... ама На - Божествените ми сили явно не са в този живот  Crazy

# 201
Благодаря момичета за отговорите, още си чакам пък ако не дойде до утре ще звъня да видим кво се обърка пък сега!

Меди, чакаме хубави новини Praynig Praynig Praynig, че тези негативните много натъжават темата, хайде да чуеме и второто сърчице, че да се разведри обстановката!

# 202
 Cry  Съжалявам, че ще натъжа още темичката. Отидох тази сутрин в Щерев...изчаках резултата да излезе, направиха ми копие и видях само че започва с 0,... очите ми се напълниха със сълзи и избягах от клиниката.....Посъветвайте ме какви сега са крачките.....други тестове кръвни и пикливи, мисля няма нужда...Предполагам че трябва преглед при Александров....знам, че това не е края и ще се боря, но не знам дали искам пак да съм при него или да сменя клиниката.....не знам какво да правя сега...Има ли някой, който е бил при Александров и е успял след едно неуспешно икси?

# 203
  • Малта
Sev, съжалявам за горчивината ти  spoko
По принцип първият неуспех не е фактор за смяна на лекаря. Разбира се ако не се чувстваш добре при даден човек вярното решение е да не стоиш при него.

Доста от момичетата тук са след няколко неуспешни опита и никоя не се е отчаяла, защото знаят че все някога ще гушнат своите съкровища (каквото и да им коства това, каквито и да са методите).

Така че поплачи си и после при доки за нов план възможно най-скоро със успешен финал  Praynig

# 204
ЕЕЕ Сев, съжалявам мила, изживей неуспеха и пак напред с нови сили!!!!! Само трябва да вярваш, че ще се получи, няма да се предаваш Hug Hug Hug

# 205
  • София
Севи, нормално е да си разстроена - и аз първия път ревах. Освен това по онова време бях достатъчно невежа, за да си въобразявам, че стигнеш ли до ин-витро, работата е в кърпа вързана. Поплачи си, макар че от това полза няма, ама поне да изхвърлиш напрежението и разочарованието. А междувременно отиди при д-р Александров /може и без час, само казваш на регистратурата, че си след отрицателен тест и искаш да го коментираш с лекаря си/. Чуй какво ще ти каже доктора /нямам впечатления от него/ и прецени дали с него можеш да продължиш битката или при друг. Горе главата и няма да се отчайваш - знаеш ли колко много момичета вече гушкат бебета си след цяла серия неуспехи...

# 206
sevgeorgieva   Hug Hug Hug

# 207
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ!Много сте мили!Добре че Ви има. След час съм на преглед, записах си час при моя доктор и смятам да Ви послушам.....той не е много по приказките...., но ще го изслушам и ще преценя. Днес е само 13 ти ден след трансфера, но мисля че с този резултат от теста няма да ми каже да изчакам или нещо такова, според мен надежда в този опит няма. Влагам всичките си в следващия опит и се моля за всички Вас. До нови срещи  Peace

# 208
sev    action032  action032  action032 . Потъгувай си, поплачи си или каквото там ти помага да ти олекне поне малко, но не губи надежда. По принцип първа неуспешна процедура не е причина да си смениш лекаря. Иди да си поговориш с него и чуй какви са му предложенията за следващия опит. Той вече има представа как стоят нещата при вас и къде може леко да се подобрят нещата (там където имат контрол). Кураж, мила  Hug

А на останалите чакащи - не се обезкуражавайте от тези неуспехи! Помнете  - след толкова лоши новини наближава времето на хубавите  Wink

# 209
  • Малта
Знам че чакате да каза как мина прегледа ... Е, ще освежа малко атмосферата, като сподуля че чухме сърдечните тонове и на двете малки човечета  Two Hearts. Много съм щаслива, а да ви кажа милата ми докторка беше и тя безкрайно доволна и радостна. Като се замисля всяка бременност от АРТ и за тях е голяма успех.

Прегръщам ви мили мои  Hug и да не се предавате ЩЕ СТАНЕ !!!

Общи условия

Активация на акаунт