Green Life Resort в Созопол ?

• 70 706
  • 356
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, някой ползвал ли е услугите на частна детска кухня, която да доставя до Грийн Лайф? Детето ни е на годинка и ще ми е по-лесно, ако е възможно да ползвам услугите на детска кухня. Благодаря предварително за информацията!

# 301
  • София

Как се казва заведението с народни цени и хубава кухня на плажа?
Жълтото на Смокиня. На плажа,  срещу централния вход. Има големи зелени чадъри на Каменица. Ще го познаете по пълните маси.

# 302
Избрах този хотел след про4итането на този форум но за нас се оказа голямо разо4арование.
Бяхме настанени в апартамент на 4 етаж, но като заваля дъжд и през но6та тавана проте4е и се наложи да спим с леген4е в леглото. На др. ден ни преместиха в студио на приземен етаж, там беше много по зле, тясно с 2 деца, страшна влага, мухъл..4аках с нетарпение да свърши този кошмар и да се приберем. Комплекса отвън изглежда красиво, хубави зелени градини и басейни, но в стаите нямаш усе6тане за 4исто. Храната в ресторанта е сравнително добра, обслужването е на ниво, работят предимно младежи които се стараят. Миналата година бяхме на Duni i Miramar, там определено ни хареса, но като гледам догодина по4ивката 6те е в 4ужбина където не ти проти4а тавана на главата. А гледам 4е и се продават апартаменти тук, пише тухла , но явно колко е добро строителството. Ние живеем в 4ужбина и затова предпо4итаме да по4иваме в България с нашите близки но за съжаление по4ивката тази година се оказа пълен провал. При пристигане в 14 h се наложи да 4акаме 1 4ас с ревя6то бебе на ръце , нито имаше къде да го преоблека или нахраня.

Последна редакция: вт, 25 авг 2015, 16:20 от Tedi K

# 303
Напълно съм съгласна с горното мнение. Почивахме в комплексът преди няколко дни, избрах го след многото положителни отзиви тук във форумът, но и ние останахме леко разочаровани. Комплексът отвън е  хубав- тихо, спокойно, много зеленина, хубави басейни, наистина прекрасно местенце. Храната в ресторанта също не е лоша, персоналът там е приятен и любезен. Първоначално бяхме настанени в студио в сградите, които са близо до рецепция. Студиото беше много тясно, недобре почистено, а банята беше с изключително ниско ниво на хигиена, зле поддържана, наистина много захабена и мръсна, без тапи на сифоните и с мръсни фуги. Чаршафите бяха с петна, а всички мебели бяха с мазни отпечатъци. Не преувеличавам за съжаление. На другият ден ни изместиха в апартамент, но и там положението беше почти същото. Почистването в стаите се свеждаше само до смяна на кошчета и почистване на подът, дори леглата не се оправяха от камериерките. За съжаление комплексът отвън не отговаряше на това,  което е отвътре. Сигурна съм, че има и по-добри апартаменти, но за съжаление ние не попаднахме на такъв Mr. Green

# 304
Директно в хотела ли резервирахте или през тур оператор?Имаше хора резервираха през частни собственици?Ние бяхме през тур агенция имах предявени изисквания и хората ги спазиха.През ден сменяха спалното бельо,чисто бяло без петна.Камериерките опъваха леглата под конец,всеки ден смяна на хавлии.Банята блестеше ,бършат и ароматизират.Е не подреждат най -вероятно  Joy шегувам се.Все едно чета за друг комплекс.Даже сутрин чистачките миеха с мопове алеите на комплекса.Наши приятели резервираха два двустайни апартамента от не Елена а някакъв мъж собственик.Без храна.Като пристигнаха им дали едно студио newsm78.Хората помолиха на рецепция да им измислят нещо и те ги настанили в някакви апартаменти на руснаци собственици.Е дали им спално бельо и хавлии ,ама няма камериерка няма дявол  newsm78 Резервирам през агенция да ми е мирна главата.

# 305
Директно в хотела ли резервирахте или през тур оператор?Имаше хора резервираха през частни собственици?Ние бяхме през тур агенция имах предявени изисквания и хората ги спазиха.През ден сменяха спалното бельо,чисто бяло без петна.Камериерките опъваха леглата под конец,всеки ден смяна на хавлии.Банята блестеше ,бършат и ароматизират.Е не подреждат най -вероятно  Joy шегувам се.Все едно чета за друг комплекс.Даже сутрин чистачките миеха с мопове алеите на комплекса.Наши приятели резервираха два двустайни апартамента от не Елена а някакъв мъж собственик.Без храна.Като пристигнаха им дали едно студио newsm78.Хората помолиха на рецепция да им измислят нещо и те ги настанили в някакви апартаменти на руснаци собственици.Е дали им спално бельо и хавлии ,ама няма камериерка няма дявол  newsm78 Резервирам през агенция да ми е мирна главата.

И при нас беше така !  Peace Мнението на горните две жени - все едно е за друг комплекс ! Аз резервирах с ранни през Съни Турс ...Много съм доволна ..Спазиха и моите изисквания - за етаж , местоположение , всичко беше СУПЕР ! Такава хигена в комплекс в България не бях виждала преди Грийн Лайф ...Всеки ден кърпи , през 2 дни чаршафи сменяха , всеки ден оправяха легла , чиестеха и миеха студиото , банята - перфектно ! И аз се впечатлих , че с препарат почистват алеите в комплекса ! Страхотна храна - вкусна и разнообразна ....Забележка само към скъпата вода и липсата й на вечеря в ресторанта ......, но това не е болка за умиране ! Към този перфектен комплекс , като се добави и уникалния плаж на Каваци с бистра морска вода ....просто ......си заслужава всичко ! Дано се задържи на ниво още някоя и друга година , че да не бягаме за 5 дни море до Турция и Гърция  Peace

# 306
Аз съ6то  резервирах с ранни през Съни Турс . Бяхме настанени в сградата ( I)  то4но пред рецепция и ресторанта. По4истването в  нашият апартамент на 4 етаж бе6е под всякаква критика. Само смяна на кърпи и бегло по4истване на пода, това се правеше за около 2 минути, докъто аз бях на терасата с бебето. След по4истване ми полепяше пясък по краката от мукета в спалнята, тя там мисля 4е воб6те не влиза6е. Банята не се 4исте6е изоб6то. Леглата не се оправяха. 4ершафите сменя6е на 3 дни.  Оба4е при на6ите приятели които бяха в съ6тата сграда v (J),но на 3 тия етаж, се по4иства6е много добре, така 4е си зависи от камериерката. А отвън наистина го 4истят много комплекса и аз писах 4е отвън е хубав и добре поддържан. При нас големия кошмар запо4на след преместването на 1 етаж, там бе6е като в мазе, сташна влага, мухъл по пердетата, въздуха бе6е сяка6 си много метри под земята, а и бе6е много тясно с детска кошара с 2 малки деца. Др. което съ6то ми направи лошо впе4атление беше 4е на басейна пред ресторанта моми4ето което отговаря6е за басейна по цял ден говореше на висок глас по тел. ли4ни разговори и кре6теше и се смееше просташки, много неприятно да слушаш по цял ден  "6те ти оскубя перошината" и тем подобни.
То4но Съни Турс на които пратих снимки на протеклия таван, ми съдействаха да полу4а компенсация разликата в сумата между апартамент и студио за последните ве4ери при положение 4е платихме за апартамент а ни преместиха в студио след като тавана проте4е. За което съм им много благодарна.
От комплеса 3 пъти казаха 4е 6те ни компенсират и така си остана с приказки. Макар 4е това не ми компенсира провалената по4ивка, а и бяхме 3 семейства.

Последна редакция: чт, 27 авг 2015, 09:17 от Tedi K

# 307
Ние останахме доволни, почивахме сега август месец чрез Съни турс. Наиситна могат да почистват малко по-добре, на други места са ни сменяли и спалното бельо всеки ден, оставяли са ни сапунчета и душ гелове, дори са правили фигурки на животни от хавлиите за детето. Но не ми е направило и впечатление да е мръсно. Като цяло, в сравнение с другите места по Черноморието (след това бяхме в ужасния "бутиков" хотел Аквавю до плаж Кабакум) е много добро място за почивка за семейство с малки деца.

# 308
Аз също резервирах през Съни турс, не съм имала допълнителни изисквания, защото очаквах, че всички помещения за настаняване са добри Mr. Green От агенцията съм изключително доволна, писах им мейл с прикачени снимки в събота късно вечерта и в неделя сутринта ми позвъниха, за да ме уверят че ще направят всичко възможно да ни преместят в друго помещение. За управата на хотела не мога да кажа същото, след оплакванията ни смениха само чаршафите и поставиха тапи на сифоните, а мръсната  и мазна табла на леглото трябваше сама да избърша вечерта, за да си легна.За пръв път ми се случва да се оплаквам на рецепция или на агенцията, но за съжаление отдавна не бях попадала в толкова лоша стая. Първоначално си помислих, че проблемът е в нас и че съм тръгнала с големи очаквания, четейки положителните отзиви за хотела, но след като видях и петната по чаршафите Laughing Вратата в банята беше раздута и изкъртена, не се затваряше, сифоните без тапи, фугите мръсни и захабени, чаршафи с петна, дограмата и вратите в помещението не бяха забърсвани не само този сезон, а сигурна съм и предни сезони, студиото много тясно, допълнителното легло - твърдо и неудобно.. Знам, че звучи невероятно, в никакъв случай не искам да оставам впечатление, че комплексът е лош. Напротив, ние си прекарахме страхотно, комплексът отвън е прекрасен, с удоволствие се разхождахме из алеите, чисти, зелено, басейните страхотни, наистина прекрасно местенце. Последните коментари в сайта на Съни също не са много добри и наистина се надявам другият сезон да отстранят проблемите, защото с удоволствие бих почивала там, ако съм сигурна че ще попадна в някое от горе споменатите помещения- чисто и хубаво Mr. Green Ето и няколко снимки - http://elfea.snimka.bg/travel/griyin-layif.877419

Последна редакция: чт, 27 авг 2015, 10:06 от elfea

# 309
В Грийн Лайф има два типа помещения: собственост на самия комплекс и собственост на частни лица. Много от частните лица предоставят апартаментите си (когато не ги ползват) на комплекса за управление и отдаване под наем на почиващи срещу определено възнаграждение. Обичайно първо се запълват първия вид помещения, а втория накрая когато запълняемостта е по - голяма в пик сезон. Според мен от комплекса не си дават много зор с поддръжката и почистването на втория тип помещения. Което естествено е недопустимо. Все пак взимат от туристите еднакви цени за всички видове помещения.

Но като цяло това е единствения комплекс на БГ крайбрежието в който бих се върнала за дълъг уикенд някога и ако нямам време да остскоча до Гърция. И това при условие, че когато аз съм била храната беше повече от ужасна и не я ползвахме. Просто за БГ стандартите и разбиранията комплекса е като бяла врана и предоставя начин на почивка, който на мен ми харесва.

# 310
Момичета искам да попитам някой от наскоро върналите се - поръчвахте ли скоро вода в ресторанта и на каква цена ! Имах кореспонденция с управителя на комплекса по този въпрос и той ме уверява, че "вече има вода на достъпна цена" ...., но не знам защо не ми прозвуча убедително  newsm78 ? Водата , която ние плащахме в ресторанта в средата на юли беше 2,50 за 330 мл и 7,5 лв за 1,5 л.... Shocked , което ми се струва прекалено ....

Още един въпрос  Peace Някой притежава ли Клубна карта за Грийн Лайф и ползвал ли е преференции чрез нея ?

Благодаря предварително ако някой се отзове с отговори и хубав следобяд на всички !  bouquet

# 311
Аз лично бях с резервация в апартамент на Елена Пинелова.Изключително любезно и приветливо момиче.Постоянно звънеше да пита дали имаме проблем с нещо.Апартамента се почистваше редовно и се сменяха кърпи и чаршафи. Всичко блестеше от чистота,а лично от нея разбрах,че каквото се счупи, веднага го подменя.Така ,че я препоръчвам горещо с две ръце  Heart Eyes

# 312
 Водата 1.5 л е 3 лв. Явно е имало полза от критиката  Peace

# 313
Аз лично бях с резервация в апартамент на Елена Пинелова.Изключително любезно и приветливо момиче.Постоянно звънеше да пита дали имаме проблем с нещо.Апартамента се почистваше редовно и се сменяха кърпи и чаршафи. Всичко блестеше от чистота,а лично от нея разбрах,че каквото се счупи, веднага го подменя.Така ,че я препоръчвам горещо с две ръце  Heart Eyes

В коя част на комплекса са апартаментите на Елена Пинелова ? Важно ми е помещението да е в непосредсвена близост до пътеката за плажа и сутрин слънцето да не блесва на терасата , че да си пия кафето на сянка и на спокойствие  Peace Hug Wink

# 314
Водата 1.5 л е 3 лв. Явно е имало полза от критиката  Peace

Е супер !  newsm44 Благодаря за отговора ! Peace Hug
Считам водата от 1,5 за 3 лв и за "мой" малък успех  newsm44 smile3521 smile3501....Голяма кореспонденция му дръпнах с управителя след като се прибрах ! Радвам се , че е обърнал внимание .... smile3501 Аз съм вече фен / макар и само от една почивка на Грийн лайф и бях откровена за пасива по отношение на водата ...Аз всъщност други недостатъци и не видях и не усетих !!! Страхотно място , дано да го съхранят  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт