Green Life Resort в Созопол ?

• 70 692
  • 356
  •   1
Отговори
# 315
  • София
С клубна карта получаваш 10 процента отстъпка от ресторантите. На плажа чадърите пак са си по 24 лв. Изобщо лично аз останах разочарована. Може би, защото отидохме в топ сезон и имаше проблеми. То в тоя комплекс грам не са помислили къде ще паркират хората. Паркираш на единия край, а студиото е в другия. А интернета - дори ме ми се отваря дума за него. Обхват на мтел клони към нула. Иначе комплекса е много красив, само че ние просто не сме стояли в него толкова. Места на басейните нямаше, или тук таме по някой самотен шезлонг на слънце. А това влакче до Созопол - ами просто го забравете в топ сезон, три пъти чакахме и трите пъти дори не спря и в двете посоки.И за да не съм толкова негативна - плажа е по-чист, отделно площадката на коплекса е една от най- хубавите, които съм виждала, мястото е спокойно, а студиото, макар и тясно беше супер чисто. Цените в магазинчето са нормални и за който готви, макар аз да не готвих има условия.

Последна редакция: сб, 29 авг 2015, 00:20 от insane

# 316
С клубна карта получаваш 10 процента отстъпка от ресторантите. ..................

Благодаря ти за отговора ....10%.....изобщо не ми трябват ...... ooooh!

# 317
Водата 1.5 л е 3 лв. Явно е имало полза от критиката  Peace

Е супер !  newsm44 Благодаря за отговора ! Peace Hug
Считам водата от 1,5 за 3 лв и за "мой" малък успех  newsm44 smile3521 smile3501....Голяма кореспонденция му дръпнах с управителя след като се прибрах ! Радвам се , че е обърнал внимание .... smile3501 Аз съм вече фен / макар и само от една почивка на Грийн лайф и бях откровена за пасива по отношение на водата ...Аз всъщност други недостатъци и не видях и не усетих !!! Страхотно място , дано да го съхранят  Praynig

Твой е, разбира се  Heart Eyes И бирата не беше скъпа, около 3 лв май, не беше толкова страшно, колкото си мислех  Wink Wink

Ние бяхме 4 сем-ва, бяхме пръснати в 4съседни блокчета- нямаме оплаквания от чистота, чаршафите ни светеха, чистеха си жените всеки ден, дори чашите миеха.
Храната- май очаквах повече, закуската беше абсолютно една и съща всички дни. Вкусно беше, но избора е доста ограничен, хубавите десерти и динята бързо свършват.
Морето- бяхме на свободната зона, хубава и чиста беше водата, но уцелихме и червен флаг, та се наложи да ходим и на други места.
За обяд си харесахме едно заведение Смокиня- много чисто, бързо, вкусно и евтино, препоръчвам го  Peace

В заключение- хареса ни, чисто и поддържано беше, малко скучно обаче  е вечер, в 22 всичко утихва, или трябва да ходиш извън комплекса, или по стаите, или си лягаш  Mr. Green

# 318
Аз лично бях с резервация в апартамент на Елена Пинелова.Изключително любезно и приветливо момиче.Постоянно звънеше да пита дали имаме проблем с нещо.Апартамента се почистваше редовно и се сменяха кърпи и чаршафи. Всичко блестеше от чистота,а лично от нея разбрах,че каквото се счупи, веднага го подменя.Така ,че я препоръчвам горещо с две ръце  Heart Eyes

В коя част на комплекса са апартаментите на Елена Пинелова ? Важно ми е помещението да е в непосредсвена близост до пътеката за плажа и сутрин слънцето да не блесва на терасата , че да си пия кафето на сянка и на спокойствие  Peace Hug Wink

Тя има апартаменти из целия комплекс,мисля че няма да имаш проблем Simple Smile Ще ти пиша на лични !!

# 319
Водата 1.5 л е 3 лв. Явно е имало полза от критиката  Peace

Е супер !  newsm44 Благодаря за отговора ! Peace Hug
Считам водата от 1,5 за 3 лв и за "мой" малък успех  newsm44 smile3521 smile3501....Голяма кореспонденция му дръпнах с управителя след като се прибрах ! Радвам се , че е обърнал внимание .... smile3501 Аз съм вече фен / макар и само от една почивка на Грийн лайф и бях откровена за пасива по отношение на водата ...Аз всъщност други недостатъци и не видях и не усетих !!! Страхотно място , дано да го съхранят  Praynig

Твой е, разбира се  Heart Eyes И бирата не беше скъпа, около 3 лв май, не беше толкова страшно, колкото си мислех  Wink Wink

Ние бяхме 4 сем-ва, бяхме пръснати в 4съседни блокчета- нямаме оплаквания от чистота, чаршафите ни светеха, чистеха си жените всеки ден, дори чашите миеха.
Храната- май очаквах повече, закуската беше абсолютно една и съща всички дни. Вкусно беше, но избора е доста ограничен, хубавите десерти и динята бързо свършват.
Морето- бяхме на свободната зона, хубава и чиста беше водата, но уцелихме и червен флаг, та се наложи да ходим и на други места.
За обяд си харесахме едно заведение Смокиня- много чисто, бързо, вкусно и евтино, препоръчвам го  Peace

В заключение- хареса ни, чисто и поддържано беше, малко скучно обаче  е вечер, в 22 всичко утихва, или трябва да ходиш извън комплекса, или по стаите, или си лягаш  Mr. Green

Благодаря  Hug Peace  bouquet
Радвам се , че почивката ви е била О.К като цяло ! Абсолютно си права за еднообразието на закуската , но честно да си кажа на мен не ми се занимава на морето със закуски ....,и общо взето където и да е човек .....май закуската е ...все в този "модел" .....Бих казала , че освен по количество ....в харесваната от мен Турция - май , май беше същото ....няма как да се измисли кой знае какво  Wink

При нас обаче недостатък посочен от теб  Laughing  беше едно от най-най ...важните и прекрасни неща ....Това , че в 22:00 всичко е тишина на нас много ни изнася  Peace Ето още един пример , че доста от нещата в една почивка са според личните желания и настройки на конкретен човек / семейство/ и не може да се слагат крайни "оценки" както някои по форумите за почивки си позволяват !!! Peace Hug

# 320
Аз лично бях с резервация в апартамент на Елена Пинелова.Изключително любезно и приветливо момиче.Постоянно звънеше да пита дали имаме проблем с нещо.Апартамента се почистваше редовно и се сменяха кърпи и чаршафи. Всичко блестеше от чистота,а лично от нея разбрах,че каквото се счупи, веднага го подменя.Така ,че я препоръчвам горещо с две ръце  Heart Eyes

В коя част на комплекса са апартаментите на Елена Пинелова ? Важно ми е помещението да е в непосредсвена близост до пътеката за плажа и сутрин слънцето да не блесва на терасата , че да си пия кафето на сянка и на спокойствие  Peace Hug Wink

Тя има апартаменти из целия комплекс,мисля че няма да имаш проблем Simple Smile Ще ти пиша на лични !!

dussie, сърдечно благодаря за отношението , за отделеното време и желанието да ми помогнеш ! Чудесно форумно отношение , не само защото много мило беше отношението ти към мен , а и защото това всъщност е основната "задача" на общуването по подобни теми в интернет ! Благодаря !  Hug Peace  bouquet

# 321
bebeOgi, и аз благодаря за отношението,мисля че си помогнахме взаимно.Винаги съм насреща !! Нека и занапред да имаме поводи за обсъждане на нашето любимо място  Heart Eyes

# 322
bebeOgi, и аз благодаря за отношението,мисля че си помогнахме взаимно.Винаги съм насреща !! Нека и занапред да имаме поводи за обсъждане на нашето любимо място  Heart Eyes

newsm10 newsm51 newsm10

# 323
https://www.youtube.com/watch?v=7sA7kqQrYss

нашия комплекс в пореден музикален клип  Heart Eyes

# 324
Е чак пък нашия  Joy аз там нищо още не съм купила , за вас не знам. Е много мода с тия фолк клипове Mr. Green

# 325
Е чак пък нашия  Joy аз там нищо още не съм купила , за вас не знам. Е много мода с тия фолк клипове Mr. Green
като не си купувала защо коментираш...? Има хора,които са купили,които ще купуват или просто отново ще отидат там,защото там са открили тяхното местенце...По повод "модата",не слушам чалга,но ми харесва,че са открили красивото и са го използвали пълноценно...Явно не си от тях,щом търсиш повод за дразги...Иди търси покупките си другаде,има достатъчно теми  Stop

# 326
dussie ,я по-спокойно ,ти си тази със скандала и дразгите в момента.Мога да си пиша където искам ,и за твое сведение темата не е за собственици ,а за Грийн Лайф и за тези които са го посетили  или за тези които смятат да го посетят.Освен това е за позитивни ,но и за негативни мнения.Като изключим факта ,че се шегувах , нямаш право да ми държиш тон  Mr. Green нито пък си тази която ще определя моя тон.Ми в общи линии ,гледай си работата ! Hug

# 327
# 328
# 329
Здравейте! Юли месец мислим да изкараме една седмица в този прекрасен комплекс! През коя агенция ще правите резервациите...да се ползва по голяма отстъпка?

Общи условия

Активация на акаунт