Green Life Resort в Созопол ?

• 70 701
  • 356
  •   1
Отговори
# 330
И ние се гласим за юли месец. Ще сме в студио на партера. Да си призная малко се притесних от коментарите тук за мухлясалите на партера студиа. Това дали касае всички такива?
Другото, което не ми е ясно е има ли медицинско лице на територията на комплекса? Ще сме с 2 малки деца ми е важен този въпрос.

# 331
И още, тази част как се води като име и има ли доволни/недоволни? Близо ли е до изхода за плажа?

http://queentours.bg/web/images/upload/631/Green_Life_Resort_Sozopol.jpg

# 332
Близо е, по едно пътека и към плажа  Laughing Малко е като лабиринт от пътеки и еднакви сгради  Wink На този басейн беше "анимацията" следобед

# 333
И още, тази част как се води като име и има ли доволни/недоволни? Близо ли е до изхода за плажа?

http://queentours.bg/web/images/upload/631/Green_Life_Resort_Sozopol.jpg

На мен това ми е любимата част - от едната страна е пътеката за плажа, а от другата - ресторантите.

# 334
  • София
И ние се гласим за юли месец. Ще сме в студио на партера. Да си призная малко се притесних от коментарите тук за мухлясалите на партера студиа. Това дали касае всички такива?
Другото, което не ми е ясно е има ли медицинско лице на територията на комплекса? Ще сме с 2 малки деца ми е важен този въпрос.

Много е възможно почти всички приземни етажи да са засегнати от мухъл, за съжаление. Дано са вземи някакви мерки тази година!

Да, има медицинско лице, поне миналата година имаше, но си се заплаща... не важат здравни книжки и др. такива Sad

Този басейн се казва Дюн, районът е най- подходящ за семейства със сравнително малки деца, тъй като там е детския басен.  

# 335
  • София
Здравейте! Юли месец мислим да изкараме една седмица в този прекрасен комплекс! През коя агенция ще правите резервациите...да се ползва по голяма отстъпка?

Ако тепърва ще правите резервация - може и да сте позакъснели вече...
Знам, че тази година е пълен комплекса и то от рано..
Аз правя през визит, но в началото на годината, с най - големите отстъпки. Сега вече не знам дали има и какви са.

# 336
Ние три години почиваме там, но последните две ни отказаха. На етажа над нас кипеше реммонтна дейност включително бормашини, къртене от собственици на апартаменти. Същите не спазват никакъв режим на спокойствие. Първите етажи бяха с мухъл от наводнението. Храната също е позанемарена откъм разнообразие. Детска анимация аз не видях освен вечерта около претъпкания батут. Близките сгради до плажа са на около 100-200 метра, но останалите... на 500 м.

# 337
Ох с този мухъл ме притеснява. После ще говоря със собственика и ще го попитам директно.

# 338
Пак аз. Мухъл се оказва, че няма, но...мен други неща започнаха да ме притесняват и много взех да се чудя.

Никога не сме почивали в такъв тип комплекс и се чудя няма ли да е скучно за децата? Примерно моя големия обича да се разхождаме, да идем до някъде да си купим сладолед или пица или някаква играчка...Има ли там наоколо къде да се разходи човек?

Другото е, че ние ходим на плаж само до 12.00 след което следобеда почиваме, и сега се чудя като има толкова близо басейн да не става някаква шумотевица да не могат да спят децата  newsm78

Има ли наоколо някакви детски съоръжения такива надуваеми замъци, бънджи и подобни?

И изобщо какво правят децата след 18.00 примерно? Притеснява ме, че доколкото чета има проблем и с интернета, а така дори няма да може да си ползва таблета и съвсем ще му е скучно.

Ходене в Созопол сме планували, но не всяка вечер пък и там ще е сложно понеже из онези калдъръми едва ще се придвижваме с количката, а бебока е на 1 годинкаи без количка няма как.

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 14:24 от беба28

# 339
Надуваем нещо като замък и батут имаше, в една доста отдалечена част на комплекса, но имаше.
За играчка и царевица забрави, или с влакчето до Созопол и т.н.

# 340
Надуваем нещо като замък и батут имаше, в една доста отдалечена част на комплекса, но имаше.
За играчка и царевица забрави, или с влакчето до Созопол и т.н.

Ми аз съм с бебе...малко няма да се получи с влакче, понеже си носим бая багажи за него. Ако ще ходим ще е с колата.

Май това място не е най-разумния избор за нас ooooh!

# 341
Аз и друго да питам, басейните и конкретно детските с топла вода ли са?

# 342
За децата има хубава детска площадка,която е и доста добре охраняема вечер !! Също в ресторанта на първия етаж има детски кът,които е безплатен за клиенти чрез Визит.Сладоледи и разни други глезотии има само в супер маркета на комплекса.Моя син не скучаеше вечер,дори напротив...много му хареса мястото  Peace

# 343
Аз и друго да питам, басейните и конкретно детските с топла вода ли са?
Водата е топла,доколкото е топло времето навън.Не са отопляеми,ако това имаш в предвид !!

# 344
Има детска площадка (затваря в 22ч.) и също бънджи и надуваем замък в единия край. Това са забавленията. Няма къде да се разхождаш и какво да разглеждаш. Вариантите са или с влакче/шатъл/кола до Созопол, или децата да си играят по полянките. Ние бяхме с приятелски семейства, вечер се събирахме и си прекарвахме екстра, но ако бяхме сами, децата щяха да изперкат от скука. Две вечери прожектираха филмчета на една полянка. На руски.

Басейните не са отопляеми, топлят се от слънцето само. Медицинско лице може и да има, но не съм забелязала. На интернет (че на моменти и мобилна връзка въобще) не разчитайте много, или поне тези с мтел Simple Smile

Но пък плажът е един път, страхотен Heart Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 15:52 от T o n i

Общи условия

Активация на акаунт