Лято в Албена 2011 (тема5)

• 44 002
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Аз съм малко психопат на тема чистота Sad А и онзи ден толкова пясък имахме в стаята...малкияси напълнил в джобчето пясък, без да знам - и като го събличах, вътре стана като плаж...направо ми причерня Embarassed А и той пълзеше и се търкаляше по земята, исках да му е чисто. Тази година ще си нося мини зареждаща се прахосмукачка, от онези, дето се ползват за автомобили Embarassed

Не мога да си представя да чистя по време на почивка!  Sick

# 46
  • София
Стеф е форумската Моника Hug/ тази от Приятели, тя нали си чистеше прахосмукачката с друга, по-малка и се ядосваше, че няма оше по-малка, че да почисти средната Joy/

# 47
Момичета, постоянно гледам че се прави на въпрос смяната на кърпите и искам да Ви кажа, че във почти всички хотели кърпи се сменят когато са на земята само.
По принцип в брошурките във всяка стая трябва да го пише.
Във връзка с опазването на природата и пестенето на водата са тези правила.

То хубаво, ама не смея да рискувам, след като ми се е случвало да хвърля кърпите на земята, и прибирайки се от плажа да ги заваря пак там /има дни, когато камериерки не минават явно  Crazy/

И на мен ми се е случвало.

# 48
  • Под гъбата
С нетърпение чакам прогнозата за началото на м.август и се моля да не се разболяваме! Някой в Магнолия да има за този период?

# 49
Може ли да дам едно предложение - когато пишем мнение за някой хотел да удебеляваме името му и да го  слагаме в друг цвят, за да може като търсим отзиви да се ориентираме по-лесно.
Сега ми трябва да прочета за Вита парк, а с търсачката ми дава,че няма намерени резултати и трябв да чета всеки пост поотделно,че да намеря нещо. И за КОМ търсих, и за него не дава, а знам,че има писано.

# 50
  • гр.София
ние сме от 6.08 в Магнолия  Peace

# 51
Може ли да дам едно предложение - когато пишем мнение за някой хотел да удебеляваме името му и да го  слагаме в друг цвят, за да може като търсим отзиви да се ориентираме по-лесно.

Супер предложение  Peace

И може би анкета- доволни ли сте след като се върнахте  Mr. Green

# 52
  • Луната ни пази
Elsi, мисля че имат двуетажни. Моите искаха такива, но понеже направих късно резервацията от кол центъра казаха, че стаите с тези легла са вече изчерпани и ми предложиха другия вариант. Мисля и че с киселото мляко няма да имаш проблем, защото във всички хотели обикновено има и то на корем. Поне такива са били отзивите до момента. Миналото лято много го хвалеха това мляко, че било страшно вкусно. Моите тогава бяха в безмлечния си период (имат такива моменти, когато изобщо не кусват мляко), така че лични впечатления нямам.
Киселото мляко е на мандрата в с. Соколово (ЧЕХ селекция е магазинната марка). Аз докато живеех в Добрич, само такова купувах. Ще пусна анкета.

# 53
Ако млякото е на Чех,ще е просто супер.Малката много го обича... GrinningА да попитам в х-л Орхидея има ли хладилници в стаите?

# 54
  • Луната ни пази
Ако млякото е на Чех,ще е просто супер.Малката много го обича... GrinningА да попитам в х-л Орхидея има ли хладилници в стаите?
Гарантирам ти, че е ЧЕХ, питала съм Simple Smile

# 55
"На рецепциите на двата хотела има възможност за наем на хладилник, сейф, детска количка и много други срещу допълнително заплащане. Разрешени са домашни любимци. "
Това го пише за доста хотели там.
http://www.albena.bg/bg/hotels/orchidea.html#orhidea-2

# 56
Сега ми трябва да прочета за Вита парк, а с търсачката ми дава,че няма намерени резултати и трябв да чета всеки пост поотделно,че да намеря нещо. И за КОМ търсих, и за него не дава, а знам,че има писано.
Добра идея Simple Smile
И от мен една - когато търсиш конкретно име, както в случая на хотел - като отвориш някоя страница на темата, или пък можеш да отвориш всички наведнъж с опция "Всички" (стои точно след броя страници, които е темата) - и с Ctrl+F ти се отваря долу поле, в което пускаш сърч на търсената думе, т.е. името на хотела. Ще ти се маркират всички думички (името) в темата (или страницата - ако ги отваряш една по една).  

Ние в Мура имахме мини хладилниче (бар ли, как му викат, не знам) - не сме плащали за него. За голям хладилник ли става въпрос?

Белинда - и ти ме разсмя Joy Hug

# 57
СтефHug
така, като сте били в Мура, да си дочула отзиви за Гергана?  Rolling Eyes
Аз се отказах от Добротица и току що резервирах в Гергана. Надявам се да не съм сгрешила.
Видях,че миналогодишното ми мнение за Лагуна бийч се потвърди и от друг летуващ, за съжаление. Tired

# 58
Хоупче -  Hug
Късметлийка си, че си резервирала в Гергана - на мен от офиса на Албена в Плд ми заявиха, че тази година хотелът е чуждестранен. Пред мен имаше двойка, която се тръшкаше че не могли да им осигурят стая с изглед към морето в Гергана, а жената сто пъти им обясни, че тази година за българи са предоставени само 2 стаи Tired Crazy
Та - Гергана е хубав хотел, мисля че ще останете много доволни. Когато бяхме в Мура, приятелите ни, с които заминахме заедно, бяха в Гергана - бяха очаровани.
приятна почивка ви пожелавам Heart Eyes

# 59
Записвам се и аз, интересуват ме отзиви за Добротица, как стои въпроса със спалното бельо и хавлиите, сменят ли ги? И още - кафете еспресо заплаща ли се? И ние се надяваме да сме здрави и да е хубаво времето. Hug

Общи условия

Активация на акаунт