талисмани за децата

• 2 094
  • 31
  •   1
Отговори
трябва ли да се поставят амулети и талисмани ?

# 1
  • където ми харесва
Не Mr. Green

# 2
А червени конци на китките какво са?

# 3
  • Mars Hotel
Да се поставят къде?

# 4
Една глава чесън на врата и повече не го мисли. Всички ще бягат от него - вампири, таласъми, клюкарки и свекърви...

# 5
  • софия
Прави нещата,както ги чувстваш.Моите деца талисмани,амулети и т.н. не носят,по простата причина,че аз не вярвам в тези неща.Някой ден,когато порастнат и искат да носят,и вярват в това,не бих имала против.

# 6
  • Бургас
Не.

# 7
Прави нещата,както ги чувстваш.

Peace

Иначе конкретно на върпоса - не, не трябва!

# 8
Не обременявам детето с подобни... айде нека са неща Wink
Старателно неутрализирам и всички опити за внушение за добър и лош "късмет", преиодично постъпващи от страна на добронамерени баби, лели, братовчедки и приятелки Simple Smile

# 9
  • Пазарджик
Не е задължително. На моето една приятелка му сложи едно синьо око (от тези турските) на количката. Не ми пречи и не му го махнах. По принцип не вярвам в подобни неща.

# 10
Абсолютно не бива да се използват такива неща. Все пак трябва да възпитаваме човек, който здраво е стъпил на земята. Таласъми,  уруки и други подобни, мисля че го отдалечават от това.

# 11
Мога ли да направя една догадка? Авторката е баба, несъгласна с подхода на майката в това отношение? Толкова, че чак специално се е регистрирала да събира мнения... Боже!

# 12
Задължително. Непосредствено преди осоляването, намазването с масло и мятането във фурната.

# 13
Не е задължително. На моето една приятелка му сложи едно синьо око (от тези турските) на количката. Не ми пречи и не му го махнах. По принцип не вярвам в подобни неща.
По принцип не вярваш, ама за всеки случай да има едно турско око Mr. Green
Явно е срамно да си признавате, че сте суеверни, защото всяко второ бебе, което виждам е с червен конец на ръката

# 14
  • Mars Hotel
Даже май повече от половината. В моето обкръжение само дъщеря ми и племенникът ми нямаха червени конци.

Общи условия

Активация на акаунт