Лято в Албена 2011 (тема5)

• 44 047
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • В.Търново
Май по-напред в темата, или в старата, някой спомена, че морето точно пред Гергана е малко по-дълбоко на места Thinking
Точно така.  Peace

# 76
  • Русе
Накакви отзиви за Калиопа? От по-евтините хотели само в този видях да има легло на два етажа за децата. От Магнолия директно ме отрязаха, като ми казаха, че стаите са максимум за 2+1 дете. И ми предложиха апартамент за 296лв. за вечер.  Shocked Shocked

# 77
  • Пловдив
 В Добротица и Славуна  сменяха бельото на всеки 3 дни , а кърпите като , ги оставиш на земята  Peace На камериерката оставяхме метални левчета на леглото и стаята ни се почистваше една от първите  Wink

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 22:55 от mrancho

# 78
Здравейте, момичета да ви дам малко отзиви за х-л Гергана вчера се върнахме от там общо взето беше приятна почивка но само извън хотела иначе толкова  харесваната Гергана е просто само име, ужасно съм разочарована стаите с като кутийки, а аз бях настанена в една от  "хубавите стаи" срещу морето на 4 етаж, но за 2+2 е ужасно тясно, банята 1 на 1.50 нещо такова вътре клаустрофобия да получиш, а за кърпите нямам думи на пожълтели петна Simple Smile обяснението беше че просто са били похабени те на едни големи жълти петна, хигиена горе -долу добра след забележката ми съответно се подобри, отвориха ми стая на първи етаж от страна на резервата с двуетажни легла, миришеше на влага и мухъл, мини клуба е постоянно с тази си миризма и употребяван активно за почивка на аниматорите, а не за забавление на децата, анимация много слаба, съответното българската реч липсва от езика на аниматорите, храната еднообразна, но добра, чадърите на плажа на първи ред и втори с табелка Резерве, тоест и да искаш да си по-близко до морето с по-добра видимост например за децата , не можеш,  не знам дали моите очаквания бяха повечко за хотел Гергана но определено няма да повторя там, иначе почивката ми беше супер и децата доволни, но подробностите са тези...Simple Smile

# 79
Накакви отзиви за Калиопа? От по-евтините хотели само в този видях да има легло на два етажа за децата. От Магнолия директно ме отрязаха, като ми казаха, че стаите са максимум за 2+1 дете. И ми предложиха апартамент за 296лв. за вечер.  Shocked Shocked
Питайте за две свързани стаи, няма такова удобство. Децата ти, гледам, не са бебета и ще се чувствате като в апартамент, а ще платите две единични стаи само. Ако не ви притеснява финансово, това е най- добрият вариант за семейство с деца. Всеки си е със стая, собствено санитарно помещение, а можете да заключите тяхната врата към коридора и да оставите свързващата отключена, че и отворена, ако искате. Поне в Магнолия и Орхидея има такива, освен ако вече не са свършили. Почиваме така винаги, дори когато големият бе сам и бе на две години само- две стаи в апартаментче. Иначе апартаментите в Албена не са изгодни откъм ол инклузива, но свързаните стаи са.

# 80
  • България
В неделя се върнахме от Магнолия.В стаята имаше спалня+единично легло+разтегателен фотьойл.Малко тесничка ни идваше стаята,но спяхме комфортно!

# 81
  • гр.София
В неделя се върнахме от Магнолия.В стаята имаше спалня+единично легло+разтегателен фотьойл.Малко тесничка ни идваше стаята,но спяхме комфортно!
Сподели малко повече за почиваката си  Grinning
Храната как е , до плажа как стигахте , на колко време сменяват чаршафи , кърпи , и всичко което мислиш за там  Hug

# 82
Аз да си повторя въпроса и в новата тема.Някой вече ходи ли тази година във Фламинго Гранд да сподели впечатления? Wink

Мин.год. беше много добре.Аз бях без оплаквания.Казаха ми,че тази година храната била още по-хубава от миналата,защото не били доволни нещо от миналогодишната Crazy
При всички положения няма да съжаляваш,ако си намериш места действай,защото отдавна няма никакви.

# 83
Завърнахме се - хотел "Мура". Хотела като цяло е много добре, стите са широки, след ремонта изглеждат доста добре, банята е екстра. Чисти се постоянно, смениха ни бельото 1 път, кърпите два пъти. В ресторанта също ми направи впечатление хигиената, сервитьорите са страхотни, експедитивни и вежливи. Не ми хареса особено храната. Погледнато реално имаше от всичко, но като вкусови качества не ми допадна. Не че сме останали гладни разбира се. Плодовете свършваха много бързо, но изкарваха, понякога се налагаше да се чака. Десертите са гола вода, за нищо не стават. Но има и добри неща - рибата например. Аниматорите също са много добри, весели и жизнерадостни млади хора. Доволна съм от забавленията, които организираха за децата. Двете момичета, които ги занимаваха бяха много сладки.
Но това, което остана в сърцето ми е прекрасният плаж и прекрасното море. Почивката на първа линия не може да се сравни с нищо! Живота е на плажа! Стархотно усещане! Прекрасният плаж на Албена е неповторим!
Доволни сме от хотел "Мура", всички бяха много любезни и отзивчиви! Разбира се има какво да се желае, но то се отнася за турзима по Черноморието ни като цяло.

# 84
Милченчето-не, няма хладилници в Орхидея. Няма и сешоари.
Аз вече си бия главата що не резервирах в Мура или Нона тази година-така се чудих за тях и накрая-Боряна. ooooh! Много исках Мура, ама щеше да ми дойде много далеко от центъра с това бебе... Confused

# 85
  • Луната ни пази
Милченчето-не, няма хладилници в Орхидея. Няма и сешоари.
Аз вече си бия главата що не резервирах в Мура или Нона тази година-така се чудих за тях и накрая-Боряна. ooooh! Много исках Мура, ама щеше да ми дойде много далеко от центъра с това бебе... Confused
  На страницата на Албена във фейса има доста похвали за хотел Боряна, погледни, може и да се успокоиш за избора си Simple Smile

# 86
  • София
Записвам се в новата тема, за която благодаря на megelinka!   bouquet
Прибрахме се миналата седмица от Ком, доволни и почернели.
Гласувах в анкетата. Peace
Имам доста да наваксвам от старата тема, и тази още не съм чела...

# 87
  • Русе
   Здравейте! Вчера се върнахме от почивка в х-л Компас. Като цяло сме доволни, времето беше чудесно, морето - невероятно! Всички сме здрави. Личи си, че хотелът е реновиран сравнително скоро, 2009 мисля беше, стаите са хубави, но малки. Не стават за 2+2. Няма и достатъчно място за багажа. Ние бяхме само с голямата дъщеря - на 5 г. Справихме се, но на първа линия щеше да ни е по-удобно, защото шатъл автобусите бяха претъпкани и няколко пъти слизахме пеш до плажа, който на всичкото отгоре е на края на курорта, а на връщане - с влакчето.
   Хотелът беше пълен основно с българи, имаше руснаци и за щастие - малко румънци. Навсякъде беше изключително чисто. На 2 дни сменяха кърпите, чистеха всеки ден преди обяд, докато сме на плажа. Голямото разочарование беше ресторанта, за който в сайта пише, че е основно реновиран и храната! Всъщност реновирането беше на терасите и край снек бара, а вътре бяха боядисали стените и накачили ужасни картини, но другото си беше спомен от социализма.
   Храната - 12 тави наредени една след друга, чака се на опашка по половин час да стигнеш до тях и точно като ти дойде реда нещо свършва и тръгват да сменят тавата, та затова си сипвахме наред от каквото има, че не се знаеше до края пълни или празни са тавите, а беше немислимо да се редим втори път. Еднообразно, 4-5 манджи, другото макарони и гарнитури. Салатите - трагични, снежанката беше с кисели краставички. Тараторът - бистра водица. Супите бяха хубави, с тях изхранихме детето. Плодове имаше достатъчно, десертите бяха страхотни. Соковете - Дерби - сложени до храната, та който искаше да си сипе от тях трябваше да разбута опашката за да мине. Направи ни впечатление, че от 16-ти, когато се вдигна малко цената храната стана по-добра.
   На басейните не сме ходили, аниматорите ги виждахме само като идват да се хранят.
   Това беше най-нискобюджетната ни почивка до сега в Албена, но за цената си беше добра.

# 88
Миме - повдигаш ми настроението като те чета Grinning И ние ще сме в Компас, не знам какво да очаквам, но от разказа ти ми става ясно основното, благодаря за което Hug Само 1 въпрос имам - можеш ли да ми обясниш плажът къде е и според теб удачно ли е да се ходи пеша до него?

# 89
Може ли да дам едно предложение - когато пишем мнение за някой хотел да удебеляваме името му и да го  слагаме в друг цвят, за да може като търсим отзиви да се ориентираме по-лесно.
Сега ми трябва да прочета за Вита парк, а с търсачката ми дава,че няма намерени резултати и трябв да чета всеки пост поотделно,че да намеря нещо. И за КОМ търсих, и за него не дава, а знам,че има писано.
Добра идея Simple Smile
И от мен една - когато търсиш конкретно име, както в случая на хотел - като отвориш някоя страница на темата, или пък можеш да отвориш всички наведнъж с опция "Всички" (стои точно след броя страници, които е темата) - и с Ctrl+F ти се отваря долу поле, в което пускаш сърч на търсената думе, т.е. името на хотела. Ще ти се маркират всички думички (името) в темата (или страницата - ако ги отваряш една по една).  

Ей, това е супер, не съм го знаела, наистина помага при търсенето Simple Smile Благодаря !

Здравейте, дами Hug
  Търсих в темичките, но не намерих достатъчно информация, затова ще питам:
  Някой може ли да даде отзиви за Алтея? Пуснали са добра оферта на 50лв ALL и мисля да се възползвам, но естествено реших първо да проверя отзивите:)
  Ще съм благодарна за всички отговори. Весело лято  bouquet
Разгледай страницата на Албена във фейсбук, аз питах там за този хотел и няколко човека ми отговориха. Като цяло са добри отзивите, да не кажа доста Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 11:56 от Djina

Общи условия

Активация на акаунт