Звездни компромати-106

• 68 978
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
# 46
Колко са елементарни  ooooh!

# 47
  • София
Том Круз какви ги върши на терасата?Поздрав за папараците ли е това  Grinning?

# 48
  • София
 wavey

# 49
Том Круз какви ги върши на терасата?Поздрав за папараците ли е това  Grinning?
Той в последно време изглежда абсурдно Shocked

# 50
# 51
Николета Лозанова
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/268010_1416957125 … 891_6913119_n.jpg

И не мога да се сдръжа да покожа каков е писала нейна фенка на стената и
"NIKIIII,6TE TE IZQDAT,MILI4KA AMA,ZLOBATA IM E UPRAVDANA:)za6toto ima6 vsi4ko,koeto te nikoga nqma da imat....jivot kato vuv film,bogat i Krasiv muj,skupa kola,mnogo pari da si pazaruva6 ot D&G hahahah i si krasiva BES GRIM:) KAKVO OT TOVA PRITEJAVAT ,KAMOLI VSI4KO NAVEDNUJ:)

BE6E STRAHOTNA V THE VOICE:*** MNOGO TE CINKAM:) "

и да не забравяме и николета какви мъдрости ръсеше в предаването  hahaha примерно че човек за да има пари трябва да има акъл. ама като гледам нея й издиша твърдението нещо  hahaha

# 52
  • София
Николета Лозанова
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/268010_1416957125 … 891_6913119_n.jpg

И не мога да се сдръжа да покожа каков е писала нейна фенка на стената и
"NIKIIII,6TE TE IZQDAT,MILI4KA AMA,ZLOBATA IM E UPRAVDANA:)za6toto ima6 vsi4ko,koeto te nikoga nqma da imat....jivot kato vuv film,bogat i Krasiv muj,skupa kola,mnogo pari da si pazaruva6 ot D&G hahahah i si krasiva BES GRIM:) KAKVO OT TOVA PRITEJAVAT ,KAMOLI VSI4KO NAVEDNUJ:)

BE6E STRAHOTNA V THE VOICE:*** MNOGO TE CINKAM:) "

Те тва е  Mr. Green Смисълът на живота е описала фенката  hahaha Joy
Особено да пазаруваш от Дончо & Гергана  Mr. Green Laughing
ooooh! Много прости хора има,ей! Няма да се учудя фенката й да е някоя я от Мис Силикон, я от Мис Плеймейт! Whistling

# 53
Марк Антъни вече празнува развода с Джей Ло. В събота на концерта си в Богота е поздравил публиката по случай новият си ергенски статут с песен,която по принцип винаги е посвещавал на Джей Ло "Няма друга като нея"на всеки свой концерт.
На мястото на думите "Обичам те, Лола",с които заменял оригиналният текст,този път замълчал и пратил целувки към фенките.

А дали Ни Ло не си го е написала самата тя  това  Mr. Green

Кейт Хъдзън на първа разходка след раждането на бебето със сина й от първият брак и бащата на бебока.
Така и не разбрах тя на кого е дъщеря.Майката е Голди Хоун,ама бащата Кърт Ръсел ли е,или е от друга връзка на майката.Че те бяха всеки с по едно и едно общо... newsm78

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 14:47 от Ветинари

# 54
# 55
не ми се вярва да е напълняла... фигурата й попринцип е много стегната

# 56
Том Крус участва във филмовата версия на  мюзикъла "Rock of Ages",снимат филма в момента,  това на терасата предполагам е нещо като репетиция.

# 57
  • София
Марк Антъни вече празнува развода с Джей Ло. В събота на концерта си в Богота е поздравил публиката по случай новият си ергенски статут с песен,която по принцип винаги е посвещавал на Джей Ло "Няма друга като нея"на всеки свой концерт.
На мястото на думите "Обичам те, Лола",с които заменял оригиналният текст,този път замълчал и пратил целувки към фенките.

Марк Антъни изглежда много добре на тази снимка Simple Smile

# 58
  • Burgas
А как се казва бебето на Бекъмови,че нещо съм пропуснала?

# 59
Bettie Page и аз съм на твоето мнение  Laughing
Той е някакъв хамелеон.Има снимки ,на които е страхотен-направо си мисля "м-м-м-м-м какъв мъж ",а на други ми се вижда чак безличен мухльо.
Преди малко прочетох,че Джей Ло като причина за развода изтъква непостоянни му характер-редувал гневни изблици,скандали и патардии с чар и романтични прояви.Може би за това и така се различава по снимките-според зависи какво го яде от вътре  Mr. Green

Поздравявам ви с любимата ми негова песен.Другата любима ми е дуетът му с Тина Арена.

anik79  Харпър Севън Бекъм

Общи условия

Активация на акаунт