"Пак жега се задава, Юнчето усмивки весели раздава... " - тема 2

• 21 360
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
  • Добрич
Хеберлеа, браво на теб за материалите! Пожелавам ти да ти се отвори временце, за да измайсториш красоти, които аз в момента не мога да правя. Време мога и да намеря по малко на ден докато спи и съм свършила домакинската работа, но не там е проблема при мен. Нямам нещо вдъхновение. Когато започнах да се занимавам с декупажа /когато бях по майчинство с Борис/ бях някак изгубила себе си и по този начин исках да се открия отново и успях, де, но сега не е така. Не, че само в такива моменти творя, но е факт, че най-хубавите ми творения са направени когато съм била в емоционален дисбаланс. Laughing
Пао, споко, скандалите са неизбежни както и самата знаеш, нищо му няма на Алекс.  Wink Да, до края на втория месец е хубаво да се отиде на ортопед, но и по-натам не е фатално.  Hug
Ани2, браво за хубавата статия!  Hug

# 106
Здравейте Simple Smile

Хеберлеа, как м исе иска и аз да творя нещо...

Пао, скандалите ги има навсякъде, по-малко енергия влагай обаче... и без това минава...
За шезлонга, аз не съм виждала шезлонг с пълно легнало положение, все пак се клати и не е направен от твърди материали. За час- 2 можеш да го ползваш, то едва ли ще ти трябва за повече.

Деси  Hug

При нас между 6 и 9 вечерта е АД!!!

# 107
Привет
Пак съм гушнала Малчо и ще прпускам главните букви. Mr. GreenТой от 3дни има по-силни колики.спрях да му давам капките и.... Rolling Eyesе,ще наваксвам ама го боли милия. Sad

Майче,да ти е жив и здрав малкият голям Константин.да расте весело,жизнерадостно и будно дете.приятно изкарване на празника ви желая. Laughingаз все се каня да ти звънна и все в някакво неудобно време се сещам. Confused

честита месечинка на яворчо и Нико.

Деси,много неприятно се е получило,но поне не се ядосвай.аз пък като загубя пари си казвам-дано този,който ги намери има нужда от тях.Поне сте нямали документи вътре-представи си каква разправия ви чакаше иначе. Hug

Кити,и това е нещо за начало. ConfusedДано наистина се изяснят нещата(ако е за добро и всеки да си вземе поука от случилото се досега)Това не може да продължава вечно.Но решението трябва да се вземе заедно,защото засяга и 2мата,даже 3мата,,според мен. Hug Hug Hug

Пао,моят човек сякаш свикна с меките гърди.вече рядко им се ядосва. Peace

аз пък си стоя на същите кг. ConfusedИ си хапвам,че иначе ми намалява кърмата.Тая седм.2пъти ми прималя от глад,че се забавих с яденето. #CrazyИначе не готвя редовно.Когато имам възможност и време го правя,така и чистя този път.С едно дете по-добре ми се получаваха нещата. Mr. Green
за НОИ да питам и аз нещо-2рият болничен(от б-цата)ми беше със сгрешена длъжността.Мислите ли,че ще направят проблем и ще го върнат?
Шунче,Даги,дано ви изплатят скоро паричките.

Хиберлеа,мн.хубави снимчици.а каката ви е прекрасна.И е толкова голямаааа. CrazyА теб,незнам защо,си те представях по различна.(това не значи,че съм разочарована Wink Laughing)

На всички пораснали бебоци  Hug.

# 108
Ох, добрах се.
Днес малката от сутринта ме почна... мрън, мрън.... и аз като се изнервих и хайде в количката и при баба и на търговският център. Изкарахме до към 16 часа там. После задуха зверски вятър и се поуплаших за нея и вкъщи. Там се държа добре, поспа си... не плака много. Но от както сме се прибрали до сега се храним през 5 мин, успокяваме се и после пак... мрън, мрън... #Crazy Толкова ми се иска вече да сготвя нещо. И на мен ми се е дояло ЯДЕНЕ, а не само сухоежбини, ама.. май и днес няма да стане.
За яденето, да си кажа, че и аз нямам никакъв апетит. А и забравям да ям, честно казано. Вчера мъжа ми се прибра в 16 часа и ако не беше казал, че е много гладен сигурно и аз нямаше да се сетя. Малката ми поглъща всяка минута. Започнах да се притеснявам вече, защото това неядене може да ми се отрази на кърмата. На килограмите със сигурност не ми се отразява за съжаление.  Sad
Ох, малката пак се ококори... а точно изглеждаше заспала.... вече е върху мен Crazy

Хеберлея, страхотни са снимките. Представих си една невероятна хладинка Grinning
ПАО, аз слагам едно сганато одеалце под бебето в шезлонга, за да изравня нивата и бебка не е седнала а си лежи. така правим и със столчето за кола.
Честит 2ри месец на Никола и Явор и  newsm59 за баткото на Майчето.

# 109
Симпли, и аз забравям да ям...май за себе си време скоро няма да имаме.. . Hug

Августа, как е каката?

Качвам 2 снимки на Нико на 2м.

# 110
Чин, Ани2! Да са ви живи и здрави малките принцове и да ви носят само усмивки! Леле колко сте големи вече, цели 2 месеца Simple Smile)) Водите ни с един цял, че и отгоре Simple Smile
Тина, аз давах биогая и еспумизан по препоръка на лекаря, като редувах биогая на едно хранене, еспумизан на друго (понеже ми изписаха от двете по 3 пъти дневно). Сега обаче давам колийф вместо еспумизан и пак или ги редувам, или давам и от двете наведнъж :–0 бебчо не се оплаква особено. Така че не мисля, че е проблем да се съчетават...поне при нас е по лекарско предписание.
Иначе мисля да му намаля биогаята вече по веднъж на ден , както си е написано и на указанията, но ще му я давам поне още месец два, докато времето на коликите попремине.
Виждам, че обсъждате даването на колийф с кърмата - аз честно казано го давам, както падне - понякога в лъжичка капвам кърма и слагам по 1 капка. Понякога събирам в колекторите на авент от гърдата, с която не го кърмя и после му давам да пие директно от колектора. Малко смешно и странно може да звучи, но бебко си сърба от там като от чашка:-)) Много не се връзвам на това с 15-20те милилитра.

# 111

Тина, аз давах биогая и еспумизан по препоръка на лекаря, като редувах биогая на едно хранене, еспумизан на друго (понеже ми изписаха от двете по 3 пъти дневно). Сега обаче давам колийф вместо еспумизан и пак или ги редувам, или давам и от двете наведнъж :–0 бебчо не се оплаква особено. Така че не мисля, че е проблем да се съчетават...поне при нас е по лекарско предписание.

Благодаря!Пробвах го днес сутринта с Био Гайа и следобед два пъти Еспумизан и е спокоен,но да питам да не направя някоя беля. Simple Smile

# 112
Симпли, и аз забравям да ям...май за себе си време скоро няма да имаме.. . Hug

Августа, как е каката?

Качвам 2 снимки на Нико на 2м.

Много е сладък, жив и здрав да ви е!Пристрастна съм по отношение на теб Simple Smile sled kato na skoro shvanah ot kade si mi e poznata

# 113
Oп ето ни.(Чин,сега разбирам като каза "аз вече съм Никола".Да си призная ми прозвуча странно или по-скоро крайно,но може би защото не бях родила  Mr. Green Сега казвам-ще акаме (ние),ядем и т.н. и т.н.... и аз вече съм Мартин )

Къдрокоса при нас таткото е Алекс..малчо е Мартин,ама те разбрах де. Simple Smile  HugЗа скандалите-въобще не си го слагам чак толкова,но в момент на ярост се вързвам...после пък като си помълчим цял ден ми става тъпо,ама за щастие Александър може да казва извинявай(за разлика от мен  Embarassed) и винаги той прави крачка да оправи нещата.Ето какъв ммс получих днес.Очевидно е тръгнал да пише едно,после е решил да използва детето и... ето какво се е получило  Mr. Green Ама ме разсмя.Аз бях в нас с бебо,пък той навън.

# 114
  • Добрич
Пао, сори, че обърках имената.  Blush Много хубав ммс си получила, браво на Алекс.  Laughing Peace
Чин, уникален е Нико, супер чаровен!  Heart Eyes Очите и носа са твоите, но устните и брадичката май са на Слав, аа?
Симпли, освен да чакаме и да търпим с това сукане през 5-10 минути, друго не ни остава май.  Hug

# 115
здравейте момичета!като ви чета и се чудя как ви остава време за всичко..аз едва смогвам да ви изчета.
Първо честити месечинки на всички пораснали мъничета!И ние утре ставаме на 1 месец. Party нека са ни живички и здравички всички бебочета!Прекрасни са всички!!!! Hug Hug Hug
Ани2 видях аз че си ми задавала въпроси ама пусто немога да смогна..
Та гледам да се изцеждам след всяко кърмене макар да няма нищо ,за стимулация на гърдите.При нас приема на Ам се увеличава вече май не се дохранваме ,а се нахранваме направо Sad Всеки път я слагам на гърда за по 15 минути и след това давам 90 мл АМ си хапва.
Гърдите ми така ме болят и усещам ,че имат бучици и запушени блистерчета мисля се казваше,целите горят и парят, Явно и нощните втрисания са от гърдите ми...Правя компреси топли и цедя давам на мъниче да суче,  ама пак си боли.Мажа и с една пастичка ланолин за омекотяване.Доки каза няма ли температура всичко е наред Shocked
Започнахме да си наддаваме вече акаме по веднъж на ден това дали е добре за бебче на смесено хранене момичета Rolling Eyes,ми кво да правя,да хубаво е кърмата ама детето ми като е гладно  и не наддава и не ака се принудих по препоръка на доки да давам АМ,инъче си ги имам угризенията... ще се мъча още дано поне още мъничко да успея да я покърмя или поне да се доизцеждам и да и го давам...
Кити ,дано нещата при вас миличка се наредят по най добрият начин Hug Най много боли от казаните  тежки думи,но опитай се да се абстрахирааш от негативизма на “хората" Hug
Деска,кофти случка,не се ядосвай парички се изкарват Hug
Толкова засега бебка се събуди Simple Smile
Лека вечер от мен момичета!И целувки на бебочетата baby_neutral Hug

# 116
Нико и Марти са големи сладури!  Peace

Тази вечер ми е голяма скука. Ники се събуди след 19ч , и докато се приготвим започна да пръска. Затова излязох сама да се поразходя.

# 117
момичета, благодаря ви за съветите  Heart Eyes
 Инсайд  Hug

Честито на порасналите дечица, да растат здравички и засмени  Heart Eyes Heart Eyes
Чинчеее, страшен е Нико, невероятен сладур  Hug

Ана2, благодаря за статията, сега ще я чета  Hug

Мен детето, голямото, ми докара вирусна ангина и вчера бян с температура, сега съм по-добре вече де, но доста се бях изплашила. Надявам се че няма да заразя Емо, аз си го кърмя, той е спокоен, да чукна на дърво.
 Пожелавам ви спокойна нощ, дано коликите почнат скоро да махат с ръчичка за ЧАО  Naughty Stop

# 118
Момичета, много сте мили  Hug
Чин, Нико е голям сладур. Тази шапка му е супер.
Пао, страхотен ммс. Браво на таткото.
Аз се поразсеях малко. Отидохме до Кауфланд да си понапазаруваме и някак се разведрих. От утрее ставам труженичка - ще правя компоти за Йоана, че не ми се иска да купувам на зима, че купените хич не ми допадат. А и като пасирам - готов сок става. Все пак няма да има консерванти в тях. За първи път ще ми е. Дано се справя. До сега мих буркани, утре съм на пазара за  плодове. Ох а преди си мислех, че това щастие никога няма да ме сполети  Joy
Йоанка е спокойна днес, дано не е чуе дявола и да спи цяла нощ.

# 119
Чин, Нико е страхотен! да ти е жив издрав! Hug
Майчета ,влизам ,за да питам неща- вашите бебета мигат ли с очички????!!!  newsm78Забелязвам ,че Венцислава не го прави или аз не забелязвам да го прави......
Отивам да с е приспиваме- лека и спокойна нощви желая Hug

Общи условия

Активация на акаунт