"Пак жега се задава, Юнчето усмивки весели раздава... " - тема 2

• 21 183
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Честити месечинки на Нико и Явор на Чин и Ани2
да са живи и здрави и дечицата и целите им семейства.

Днес бяхме рано рано на разходка  и от тогава сме си самички в къщи двете си кукуваме.
Молим се да завали и да разхлади.
Рая заспа а аз само като я погледна и след 2 мин и аз съм заспала, имам чувството че е като фея на съня. Снощи даже докато я люлеех в шезлонга и съм се опряла само на дивана и мъж ми вика само след 5 минути видях как изпусна биберона и люлката се люлееше сама. hahaha
Деска много неприятна случка.

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 14:21 от GARLEY

# 91
  • София
Добре де, бърз въпрос тогава... Колко време може да седи кърма на стайна температура. Аз съм доста зле в цеденето.. Да цедя по-рано, ама мога ли да държа шишенцето примерно 1 час на стайна Т или да го слагам в хладилника  Rolling Eyes

А нощес нищо не може да ме накара да ставам за капки и цедене  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 92
  • софия
Здравейте сладурки и бебоци Heart Eyes
Майче да ти е живо и здраво порасналото детенце  bouquet
Чинче, Анн2 и на вас честит  втори месец, незнам ама вашите момченца ми се виждат много големи и зрели Simple Smile
Китенце  HugДара е одрала кожата на баща си.
Деска много неприятно, здраве да е дано не са били много парите Praynig
Майденли много неприятно това с раничката, всичко ще е наред Hug
За Колийф, моята докторка каза че не хубаво да се дава постоянно защото съдържа този ензим който помага за храносмилането, но по този начин забавя и развитието му, така че аз давам през деня Сап а нощем по 4 капки от Колииф, след него бебка веднага се изаква, не знам дали е добре това newsm78, ама като цяло мисля че няма смисъл и ефект от тези препарати, Симона 20 дни не давах нищо и нямаше колики.
Ваче аз не цедя а слагам шишето на другата гърда и там събирам към 20 мл. и слагам капките вътре, иначе 1 час на стайна и един ден в хладилника Hug
Хубав ден ще се пробвам да поспим малко.

# 93
  • София
Цвети, при мен не винаги тече и другата гърда. Мисля, че няма шанс да събера 20 мл така. А колийфа не се ли дава в началото? Може ли така между двете гърди. При мен е проблем, че Раличка не винаги иска да яде от двете и може да се окаже, че е яла от едната после е пила колийф и не иска пак ...

# 94
Аз днес пак имах глупостта да не изпратя Иван на градина и сега нервите са ми опънати. Хем всеки ден си казвам, че вече няма, а сутрин като започне да ме моли и да ми обещава че ще слуша и поддавам. Но вече категорично се заричам че до края на месеца ще си ходи на градина, а после август месец, когато е ваканцията , ще му мисля.

Мая да ти е жив и здрав Константин. На хубава дата се е родил.  Wink

Деси , много неприятно се е получило. Много ли пари имаше в портмонето? Дано поне документи да е нямал вътре.

Майденли, браво за свалените килограми. Аз моите 3-4 кг още си ги мъкна. А с тези сладки от вчера, постоянно си похапвам!  Crazy От другата седмица трябва да започна фитнеса.

# 95
  • Sofia
Майче честит ти рожденик, да ти е жив и здрав и много послушен.

Соня и салът, Добре дошла . То за готвене при мен вече и дума да не става, в началото се справях докато Дани спеше повече но вече не. Снощи тати ни сготви за няколко дни че няма как.

Чинче, Ани2 честита ви втора месечинка.

Деска, кофти история, дано не са били много парите.

Майденли, дано не е много сериозно и да минат добре нещата.

Шунка, забавна история.
Като се роди Дани а и още пренатално се виждаше че гънката е увеличена и казаха че вероятно ще е с "по дебело вратле".Като се роди имаше някакво удебеление но на третия ден вече намаля и нищо не се наложи да му правят. Е сега по вратлето му има повече кожа и за всеки случай пуснахме отново генетични изследвания защото са по точни като е директно от детето и сега чакаме. Все още треперя и следя развитието на Дани. Може би се вманиачихме да търсим нещо но много ме е страх.

За апетита аз ту нямам никакъв, ту не мога да спра да ям сладко, основно шоколадови бисквити. Гледам да хапвам че на два пъти ми намаля кърмата точно от не ядене и недоспиване и опънати нерви.
Ох искам и аз да спортувам но няма кога,дори у нас няма как да правя нещо,просто времето не ми стига.

# 96
Чин, Ана2, Честити втори месечинки на Нико и Явор  newsm67
Деска, много кофти това с парите  Sad Живи и здрави, пари се изкарват  Peace
Нашият господинчо също се стряска много смешно, протяга ръце нагоре все едно иска да се хване  Grinning Баща му все казва, че е като маймун, който си търси клон да се хване  Joy
Ние в началото на август Жоро като се поосвободи ще ходим до Варна при мама. Мисля, че рано сутрин или надвечер по хладно ще му е добре на малчо да поплажува по малко  Crazy
Отивам да храня зверчето, че пак взе да ме привиква "еееееййй" hahaha

# 97
Момичета, много сте мили. Парите не бяха много. За  пръв път реших да оставя някакви пари в къщи, да не мъкна всичко. Но пък най-прилежно в едното джобче на портмонето си бях скътала едни 140лв ей така за всеки случай. Е всичко замина. Яд ме е, че предния ден бяхме в Джъмбо и можех да накупя поне на Йоана още малко неща, но се спрях, защото има много дрехи. Бях й харесала едни роклички. Да ги бях взела поне ей така, ако ще и по един път да ги облече.
Добре, че наистина нямаше документи вътре. 
Ваче, на стайна температура можеш да държиш кърма до 8 часа, ако температурата не е по-висока от  25 градуса. А за около час няма смисъл да слагаш хладилника. Имаше една тема за съхранението на кърмата, ако не я намериш кажи да ти я потърся.

# 98
  • София
Деска, мерси! Няма нужда да я търсиш  Hug Аз само заради капките, иначе няма да съхранявам кърма  Wink Сега ще гледам да й дам колийф и да видя как ще се цедя

# 99
Минавам и аз да почерпя за навършения втори месец:

Чинче, честито на Никола! Hug Цункай го от нас!
Деси, много гадно! Дано ви се преумножат паричките и въобще не им усетите липсата!
Кити, пожелавам ти много мъдрост, а на Пл малко здрав разум  Confused
Шунче,  Как така остана иглата в детенце  Shocked Образ е този малък човек!!!
Явор някои дни суче много често, а днес прави едни паузи...снощи от единайсет до четири спа, после яде около седем и около девет по малко. Ходихме навън, има много приятен вятър, платихме сметки и той спа до след един, та яде чак като се прибрахме...
Ето и съвсем готовата ми статия за диетите и спорта, която вчера доредактирах сред шума на Явора  Mr. Green Диети, спорт и кърмене.
П.П. Мая,честит ти рожденик! Много здрав и щастлив да расте!

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 16:52 от Ана2

# 100
Здравейте мами.
Ани2,Чин честити месечинки на малките мъже,да си ви живи издрави дечицата.
Ани2 каква е тази торта  Shocked .. лигата ми потече : )))),пък после статия за диети пускаш  Mr. Green Мерси за отговора,не се бях сетила,че може да стане такава регулация.Но явно природата си знае работата. Hug
Шунче аз докато държах крачето точно от това много ме беше страх да не го изпусна с иглата вътре  Shocked  ooooh!
Деси  Confused кофти,но знаеш,че друго е важно.Такива случки най-добре бързо да забравяме,без да се ядосваме  Hug
Хелен бравооо на адашчето : ))))) Наистина много е порастнал,браво мамче  Hug Аз се радвам на нашето килце за месец,че  нали все се чудя има ли кърма,няма ли,яде ли,не яде ли... Иначе вчера взехме направление за ортопед и др седмица ще го заведем,ти кога ще водиш Алекс?До края на 2ия м ли трябваше да е?
Марти днес хапва на 2 часа,но мисля че по- по малко .. сутринта присъства на скандал (за което много ме е срам  Sad ) и не знам дали не го изнервихме.Ние също сме от скандалджиите,нищо не се премълчава,всичко излиза на момента с много емоция и бурни реакции.И двамата сме свикнали,често забравяме след час два за какво сме се скарали,някой път са два три дни де..но не знам това как би се отразило на деттето и трябва да се научим малко да се сдържаме и насаме да си се караме.
Та по този повод днес цял ден сме вкиснати всички... Охх а от вчера имаме и съседи...до сега вече почти две години сме сами и на етажа и под нас и над нас...беше си хубаво..караш си се колкото си искаш  Mr. Green
Майчета някой има ли този шезлонг и става ли според вас за новородено или е за бебе 3+ Вчера го купихме,сто пъти питах дали има пълно легнало,увериха ме че има...а всъщност той въобще няма няколко положения..само едно е.Ама като пазаруваме по картинка...нямаше го сглобен и...  ooooh!

Ееее глупав подскачащ текст ???? Защо става тва? .. много изнервя сега не виждам какво пиша..спирам.До после.. 

# 101
Уж ви чета, а гледам като прибозало теле...заспала съм докато приспивах малкия и даже чистенето на терасата не помогна да се разсъня...

Къдрокоска  Hug наредила съм си едно шкафче с материали за творене, даже сега си подреждах бутилките (и си мислех за теб Wink)  нооо време още никакво...ТИ успяваш ли да спретнеш нещо ново?

АНи2, Чин - честити ви месечинки! Мая - на теб поздравления за рожденника - наборче е на щерката  Simple Smile
Ани2 -като кажеш Явор и все за скъпия се сещам  Laughing А и на Оги често се бъркам му казвам така, сигурно щото много ми прилича на големия Явор  Crazy

Деска - гадничко наистина...но пари се печелят. Като ми се случи нещо такова си казвам "Бог дал, бог взел"

И друго исках да пиша, но --не помня какво. И мозъка ми се стопи от жегата

# 102
Влизам само да честитя месечинките на Никола и Явор Laughing
Тези дни ми е мисия невъзможна и четене и писане ooooh!
Чин твоето ррррррр при нас действа,ще се побъркам с тези колики вече имаме ужасно много газове постоянно си пръцка и се напъва.Единствената тишина е ,когато спи  будна ли е ревем.Ще взема  и аз да ги пробвам тези колийф.В понеделник трябваше да слагаме ваксината ,но я отложихме Мони ми повърна и беше супер отпаднал слава богу   само с това се разминахме,но казаха ,че трябва да се изчака за ваксината тъй като са контактни.Не ми се мисли есента каква веселба ще бъде той на градина  и както често боледува.
Ана 2 в много от случаите това ,което изцедя през деня си го изяжда малко след кърменето като се успокои.Когато е в сънено състояние храненето ни е песен ,но будна ли е започва едно дърпане ,гърчене гладна е захапва и пуска  с рев и е някакъв ад да се нахраним.

# 103
Честито 2 месечинки на Явор и Нико!Много да ви слушат!  Hug

Аз уж отидох да приспивам Краси,а съм заспала и аз с него.Та от 14:30 до 17ч си починах,че да имам сили за нощта.
Знам,че е обсъждано 100 пъти,но не помня в коя тема  newsm78 Био Гайа може ли да се дава с Еспумизан или Инфакол?

Деска не се ядосвай,пари се печелят.Да има здраве,пък другото се оправя  Hug

# 104
Оф, Никола още спи, май ще пропуснем и вечерната разходка!

Забравих да честитя месечинките днес!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт