"Пак жега се задава, Юнчето усмивки весели раздава... " - тема 2

• 21 171
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Даги, а какво стана с нух. гънка при вас? Правиха ли му нещо на Дани при раждането или си беше добре?

Рая, моето коремче също не се е прибрало. Вчера даже имах случка пред кабинета на ЖК. Отивам и една жена ми става почти веднага. Аз първо й казах, че няма нужда, но тя настояваше и й казах направо, че не съм бременна. А тя, може би да замаже положението, ми казва "И аз не съм бременна"  Joy

# 76
Здравейте майчета  Mr. Green
Кити дано си дадете още един шанс.. но да знаеш, че трябват усилия от двете страни.
Аз ще летя с децата към Варна на 15 август Sunglasses Баткото като го заведох за първи път нямаше 2 месеца. Не сме имали проблеми. Едната вечер вдигна малко Т, но баща ми намери денонощна аптека и взе панадол. Бих се притеснила ако сме в малко селище и няма аптека и лекар на близо.
Да не пропусна - днес баткото става на 4 години  Heart Eyes

Нещо сладичко за вас и почерпете наборите по едно мляко за наше здраве  bowuu

# 77
Добро утро и от мен!

Чин как успяваш всеки път с темата  Hug Мерси и от мен    bouquet

Направо ви завиждам за нощните паузи. Ние се храним в 10.00; 12,00; 02,00; 04,00; 06,00  #Crazy Вече полудях, чак започнах да се схващам докато кърмя ooooh! Да не говорим, че малкия иска да ми яде гърдата постоянно, ако случаино го откача от мен започва един рев #Crazy Надявам се скоро да мине този период.

Зверче
и ние мислим да отскочим до морето. Последно си мислехме за един хотел в Бг, където ходехме всяко лято. Има апартаменти на нивото на басейна и може дори да се припичам докато спи в жегите  Wink Много е спокоен хотела, та мисля че ще е перфектно Rolling Eyes Пък на плажа може да се явим някой късен следобед, когато е прохладно. Peace Така сме го решили, пък да видим. Ние мислим да е септември, та да е по хладно.

Кити излезе наяве от къде идва проблема. Как може да има такива хора, не сте първите който минават през криза при появата на дете и вместо да ви подкрепят да се справите с проблема, те да ви пречат  #Cussing out Хубаво си му казала на мъжа ти. Дано се усети и се оправите.

Ани2 много мерси отново. Идва ми крем за рани от БГ, дано минава  Hug

Лек ден на всички   bouquet

# 78
Момичета, ние сме си в къщи. Днес сутринта си тръгнахме и си загубихме и парите за капак на всичко. Марти забрави портомонето върху колата  Sad Sad Sad Много тъпа история, ама сега ми е още по-криво и тъпо. Ще пише после.

# 79
  • София
Аз първо й казах, че няма нужда, но тя настояваше и й казах направо, че не съм бременна. А тя, може би да замаже положението, ми казва "И аз не съм бременна"  Joy

Мацката сигурно доста се  е сконфузила  Joy

Аз тези дни ви поизпуснах, нещо акъла ми не знам къде беше. Иначе ви четох, ама май нищо не остана в главата ми.
Иначе браво на всички бебоци за хубавите резултати, все така да папкат и растат  Simple Smile

Соня и салът
, добре дошла. Аз също съм зарязала готвенето. Че и чистенето. Онзи ден тръгнах да пържа риба - Виктор се разрева, тя не се беше размразила хубаво, ама аз използвах уж паузата... и на края на нищо не приличаше  Blush То освен, че не ми се получават нещата, аз и желание нямам. По-скоро енергия. А по-рано много обичах да готвя.

Кити, съчувствам ти много за ситуацията, дано мъжът ти да се осъзнае. Много мразя нагли вмешателства от страна на разните му роди  Close

Аз много искам началото на септември да отскочим до морето. Мъжът ми се колебае, защото сме щели да нарушим спокойствието на останалите туристи, ама мен това не ме притеснява. Ако хотелът има политика да приема гости с бебета, оттам нататък няма проблем. Като се сетя аз като работех на морето преди години, скандинавците какви семейни орди тътреха - това бебета, деца -  по няколко броя, кое от кое по-пищящо  Crazy И хич не им пукаше, играеха футбол в коридора на хотела по обяд...

В понеделник се вдигнахме до Горна баня най-накрая за прегледа при ортопед и се върнахме безславно. И тук се натъкнах на явлението - опашка от пациенти без никакви предварителни часове. Бебенца на по месец-два стоят и чакат в тази жега. И в петък ще ходим в детски център Здравец (така беше май), с точен час сме там.

Ходих вчера на преглед. Матката се е прибрала, шевовете са си много добре, ама имам раничка, както се знаеше де. За първи път ме гледаха на колпоскоп. Тъй като кърмя не можело сега биопсия и другите му процедури, ще ми я направят към октомври, дотогава можело да се изчака. Не че са много хубави тези резултати от колпоскопа, но щом има терен за чакане се поуспокоих. Лекарят ми каза, че дори и (не дай си Боже) се наложи конизация, нямало да има проблем за евентуална втора бременност, обикновено 2-3 мм било достатъчни да се изрежат от шийката.

Бях ви споделила, че имам 4 кг. останали за сваляне. Свалих ги, но май с диета. Мисля, че не се е отразила на кърмата. Ама аз още като бременна се ограничавах, след това като родих първия месец нямах апетит, а сега жегите ме спират от ядене. Общо взето почти не вечерям, а през деня ям малки количества. Но много течности - вода, вода, вода и малко бира  Simple Smile И няколко несериозни спортни дни имам.
Чин, сещам се, че ти беше писала, че продължаваш да сваляш. Според мен това е от недоспиването. Някои хора свалят от липсата на сън. При мен е доказано обратното - качвам килограми, когато не се наспивам.

Виктор тези дни много често суче, включително и нощем. Чудя се дали е от жегата, или така го свикнах...

Ще ви дочета и пак ще се включа.

# 80
  • София
Ваче, докторът каза, че трябва на абсолютно всяко ядене да се дава Колийф в продължение на 3 дни, за да има ефект, ако се пропусне - не става. Доста ще ми е трудно така...
Особено както Кити казва, да не се разтваря в лъжица, зор ще ми е да цедя преди ядене и да давам с шише.
Добре де... каква е разликата? Като го дам в лъжичка и веднага след това засуче пак се смесва и отива в стомаха.  newsm78
Рали яде повече от 8 пъти според мен.. абе и аз ще пробвам да видя да давам на всяко ядене, ама това значи през 2 часа стерилизиране на помпа, шише.. абе айде ще видим как ще стане.

Шунче песничката не я намирам на видео да я чуеш. Свекърва ми я пее, доста е старичка  Crazy и леко садистична  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 81
Ваче таз ли? Wink Имало е нявга един котарак и той бил и той бил само с един крак. Минали години котарака тоз останал, останал даже и без нос  Joy

Мами - вашите деца стряскат ли се насън от кихане? Белата на топовен гърмеж не се събуждаше (изпробвано), но сакън да не кихна. Сега и Оги..

Ей да не ме види да пиша...събуди се

# 82
Здравейте..
днес моето момче става на 2месеца. (Честита месечинка и на Явор на ани2) Младежа отново е сърдит, но и много усмивки раздава, говори си нещо...

М@я, честит рожденик, много да те радва Simple Smile

Кити, дано Пл помисли добре и това, което реши да те удовлетворява...

Шунче,  hahaha

Мейдънли, да, мисля, че при мен безсънието е фактора..

Деси, много тъпо, но здраве да е... и на мен доста ми се насъбра напоследък, но.. да сме живи и здрави.

Хеберлеа, Никола и да го докосна се стряска.. мисля, че от катастрофата стана така, защото тогава спеше..

# 83
  • София
Ваче таз ли? Wink Имало е нявга един котарак и той бил и той бил само с един крак. Минали години котарака тоз останал, останал даже и без нос  Joy

Същата...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Чинче, честита ви месечинка!  Hug Hug Hug
Малка Ралка се скъса да реве вчера и днес  Confused

# 84
  • Sofia
М@я, честито ти пораснало момче! Да е жив и здрав!  Hug

Ваче, и нашите хранения са повече, може би 10. На капките май пишеше, че не може да се предозират, в противен случай ще трябва да ги разпределям примерно по 3 на хранене...

Честита месечинка на Нико!

# 85
Момичета, отново  Hug и  Heart Eyes за подкрепата!

ЧЕСТИТИ месечинки на Явор и Никола!

Честит рожден ден на Константин!

ДЕСКА, много неприятно!

ВАЧЕ, ШУНЧЕ- вие пак може да давате с лъжица, но идеята е капките да се разтворят в поне 15 мл, иначе са много концентрирани- аз давах по капка в лъжичка и усещах веднага каква революция става в коремчето на ДараЯ

# 86
Чин, аз веднага се сетих за теб и твоята източена карта. Абе този месец уж се видяхме с малко пари и хайде една част от тях що да не ги загубим. Явно така е трябвало да стане.

Честити месечинки на Явор и Нико. Да са живи и здрави и много щастливи.

# 87
  • София
чинче, честита втора месечинка на Нико!    bouquet

Да е честита и на сладкия Явор! Heart Eyes

М@я, да ти е жив и здрав баткото, мноооого да те радва и все такива сладки неща (като в подписа ти) да ти казва  Heart Eyes

деска, адски неприятно Confused  Но важното е, че вие сте добре, живи и здрави...с парите ще се справите Hug

кити, всичко ще се нареди, ще видиш!  Сигурна съм, че Пламен много ви обича и ще се осъзнае...Личи си от снимките колко сте щастливи заедно!

Ох, отивам, че Лори се събужда...после ще се включвам с още Wink

# 88
  • Добрич
Привет банда!  Laughing
Майче, честит ви рожденник!  Да е здрав и весел!   bouquet
Чин, Ани2, браво на вашите дечица - Нико и Явор, вече са на 2 месеца! Честито!  Hug Hug
Хеберлеа, и Вихрен се стряска доста и вдига ръцете много смешно нагоре.  Laughing И аз се радвам, че вече редовно пишеш, че по едно време покрай задачките ви, ми липсваха постовете ти!  Hug
Майденли, да те успокоя или по-скоро да знаеш, че не си сама в предлагането на цица по 100 пъти на ден. Вихрен вече от доста време когато е буден иска да е на цица и това много ме нерви, защото не мога една разходка да направя като хората. Нищо не го утешава - нито на ръце, нито играчки, пеене, свиркане и т.н. иска да се успокоява на гърдата и това е. Аз вече нямам идея колко пъти на денонощие суче, имам чувството, че само това правя - храня го!  Grinning Иска ми се вече да вземе да го интересува и друго освен моите цици.  Mr. Green
Китинце, чакаме Пл. да се връзуми и да вземете правилното решение за вас! Много е кофти като се месят и други хора, а още повече майка и сестра. Кой знае как го облъчват и той се поддава - ужас.  Hug
Деска, много кофти случка, мила! Нищо, здрави да сте, ще ги изкарате парите! Радвам се, че вече сте си в Русе.  Hug
Чин, беше питала за кг. Аз качих 16 кг., а сега имам да свалям 6-7 още. Знам, че ще ги сваля бързо - с глад и движение, но ме е страх да спра да хапвам, че нали кърмя. Коремът ми още не се е прибрал напълно, но се надявам с малко упражнения да го вкарам в релси. Изчаквам да минат два месеца от операцията и ще метна коремните преси. Wink
За морето - аз и Вихрен ще го пропуснем тази година. Мъжът ми и Борис ходят, де, даже днес са в Несебър на Аквапарк.  Laughing
Някой питаше за проблемите по морето - освен излагането на слънце, според мен е кофти и заради чревните вируси, които бушуват там, както и ниската хигиена по капанчетата, временните ресторанти, галамацията. Децата по  принцип не обичат промените, а на малките бебета им се отразява всичко.  Wink
Хайде, ставам, отивам да хапна, че да не вземе дупето ми да заслабне.  Mr. Green Joy

# 89
Чин ,Ана2,честити втори месечинки на Нико и Явор! Да растат здрави и весели дечица!
Майче ,честит ти рожеднник! Hug
И Венцислава се стряска много често в съня си,не знам на какво се дължи това. Мисля си ,че и аз се стрясках от най- малките шумове докато бях бременна. Може пък и да има връзка.
Деска ,много неприятна случка. Но здраве да е- пари се изкарват.Дано Йоана се успокои  вече , а и ти край нея.
Maidenly, точно днес планувахме да ходим до Горна баня ,но се отказахме за утре- липсата на предварително записан час много ме притесни ,че ще се наложи да висим по жегата с бебе часове наред. Май се оказвам права. Записахме се за "Детско здраве" за понеделник . Вече с точен час- там бил проблем  паркирането , но с такси ще отидем , няма как.

Общи условия

Активация на акаунт