(последните ти думи не ги разбрах, но най-вероятно, защото не си ги писала сама
)Поправих се

Всъщност тя е започнала от по-малко, така че може и наистина да е толкова
(нашето голям дребосък ще се окаже значи
(последните ти думи не ги разбрах, но най-вероятно, защото не си ги писала сама
)
(нашето голям дребосък ще се окаже значи 

) и вече не помня колко пъти се кърмихме и разнасяхме.
) ноо ще пробвам и вашите начини! довечера като си дойдат моите хора и ги нареждам на влакче от вратата...

Тази прочетох видях че сте добре и отивам да наваксвам в старата.
Пък и бебе на кърма да е на диета.. Помня, че някой се беше оплаквал от това, аз лично не мисля да си ограничавам детето отсега, много ми е мъничък още
.

.. Но за късмет срещнах 2-3 съученички с бебета, та няма да съм съвсем самичка... Ама гледам всички си говорите за погача - аз тука нямам кого да поканя, само тия 2-3 приятелки са , ама те са омъжени
. И не знам дали изобщо да правя нещо, май само ще го заведа като стане на 40 дена в църквата да му почетат молитва и това ще е.
Вярно е, само да са живи и здрави! Казаха ли ти на теб нещо за днешната ваксина - предупреждения или нещо друго 
Шегувам се, не се сърди, просто като си представя с едно дете как се изнервяме, а с две 

Та сигурно чак другия месец по това време ще получа някакви пари. Само да устискаме дотогава, че бая разходи имаме до края на месеца. 

Биха ни ваксината против хепатит Б, рева само 1 мин докато я слагаха и след това миряса, истински мъж