Ина мен ми е много трудно ставам нето нощем или по скоро това към 5-6 ч.чувам я и не мога да стана
Чинче и аз съм със страхотни кръгове под очите, няма ли да ходите някъде със Слав през отпуската му.
Деска на Симона акото е като натурален сок от праскови с такава консистенция/ как го описах/дано няма нищо обезпокоително

Сиси дак честито

Симона тези дни много се усмихва, слагам я в кошчето да спи давам биба а тя я плюе и казва нещо което Дани тълкува като Елааааааааааа
отивам тя изплюла бибта и така ми се смее с беззъбата си муцунка, че не издържам и я гушкам, това се повтаря, знае че ще ме разтопи и ме манипулира 
Момичета какво ще правим зимата в къщи ще полудеем, а те ще са в период в който ще искат да гледат занимават седят, сега е добре по цял ден на вън
че ако пропусна после дълго не мога да заспя и много се изнервям. Бебко заспива в люлката до нашето легло, но при първото ядене го звемам при нас и така спим тримката

На Дара в урината не са открили нищо патогенно, така че най-вероятно няма да включват втори антибиотик. Кити яде картофи и ориз, но се оправя. Казва, че кърмата й е намаляла много, но аз й казах, че ще се оправи. Надявам се да е така!
..приривавами се, ама трябва да поема дъх и да залепя усмивката, че след малко си идва щерката - със свекървата,.... а и утре чакам гости така че ще трябва да забравя засега за тез си неволи...мдда. добре че бебо днес СПИ! Ама вече 4 час спи!?? Това нормално ли е след ваксина