"Пак жега се задава, Юнчето усмивки весели раздава... " - тема 2

• 21 368
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
 Привет на  всички мами  и  бебоци  Hug
  Честито на  порасналите  сладури  bouquet
АНА 2  мн  мерси  за отговорати ,  кърмя  от  едната гърда , но по някога  давам и от двете , не мога  да кажа  със  сточност колко хранения  правим  на  ден, но  утре  ще ги  преброя и  ще ти кажа, но ми прави нещо мн голямо впечетление , че имаме няколко даста силни хранения  като през нощаи сутринта , а през  останалите хранения са около 10 15 мин . хубаво папане и после папа почиваси  и  заспива ама  така  заспива , че като си  затвори устата нищо не може да я накара  да си я отвори ама  нищичко  Rolling Eyes  (   АНА  2  ДА ТИ КАЖА  ТИ СИ ЗЛАТООООО) Hug Hug
   Кити  надявам се твоя мъж  да си отвори очите и  да види , че има свое семейство и  че е крайна  време да остави Мама  , надявам се всичко да се оправи   Praynig
  Чин , Пао  ама  мн  са сладки вашите маже  Heart Eyes
  е лека  вечер...

# 121
Кити, сега се върнах назад да чета какво съм пропуснала. Искам да ти кажа, че се надявам мъжа ти да се осъзнае. Свекита, зълви - виждаш всички страдаме от такива  Peace Стискам ти палци и много  Hug

# 122
  • София
Добър вечер момичета, аз днес чак сега сколасах да чета, въпреки че Крис доста спа, обаче и аз се занимавах с разни неща...
Деска, много неприятна случка...не се ядосвай само,няма смисъл и не мисли какво е можело да направиш...за минали неща няма смисъл човек да ги мисли....
Чин-че, Ани2, честити месечинки на малките юнаци. Чин много сладък този Нико, пу пу Hug
Крис май има колики предимно сутрин, 4-6 часа,и като престане да ме мързи и стана и направя онова нещо с легена, за което ви писах (демек изакването) и детето се успокоява и мирясва. Като почне най-много да се пъне и го правя, днес дори вечерта към 6 до направих и за секунди изака толкова много, никога не пълни памперс така...не знам, на мен ми се струва че това много помага и го спасява от страшно пънене и мъки....
Мерси за отговорите за морето, ще видим дали ще успеем да отидем за няколко дена, но на плаж няма да го водя разбира се.
Рая, Крис мига с очички, специално съм гледала и го прави.
И ние иначе имаме проблеми с очичките, много гурелчета има, дано масажите помогнат, че това със сондата звучи ужасно....
Кити, стискам палци Пл. да се осъзнае и да вземе правилното решение Praynig
Пожелавам ви спокойна и с малко повече сън нощ  Hug

# 123
Здравейте мами!
Пак нещо ме отвя вятъра в друга посока и не мога още да насмогна. Само набързо да кажа преди да ми е паднала съвсем батерията заедно с клепачите:

Честити месечинки на Нико и ЯворHeart Eyes Големи са сладури всички бебоци, които разгледах днес и тук и във ФБ (много благодаря за топлото посрещане там  Hug )

Извинявам се, че не мога да се включа адекватно, но се успях да прочета последните няколко странички. Чинче, аз все едно си повтарям - Всяка темичка по-хубава от предишната  Hug

За болничните - и аз вчера занесох този от педиатъра. От предишния още нищо не ми е изплатено. Изплатена ми е последно юнската част от 45-дневния.

За коликите - да не казвам голяма дума, но от една седмица насам заменихме Биогайата с Ентерокинд и аз мисля, че Сиана е по-спокойна. Ака обилно по 2 пъти на ден. А пък и това, че вече не й давам да ме ползва като биберон, а открихме предимствата на каучуковия биберон, също й помага, понеже не й се товари толкова коремчето.

Кити, мила, прегръщам те много.  Hug

Рая, това за мигането ме накара да се замисля. И Сиана не мига - само когато мести поглед или се стряска.

Лека нощ   bouquet

# 124
  • Sofia
Ана2, честита месечинка и на Явор! Голям да порасне! Simple Smile

Иглата остана в крачето заедно с това пластмасовото, с което се закрепя за спринцовката, не се е счупила. Simple Smile

На мен пак ми се появи петно в погледа, вече не мога да го оправдая с бременност или кръвно, може би е преумора... Надявам се де.

Деска, жалко за парите, но повече ще изкарате, както казват и другите. Радвам се, че си се разведрила вече!

Алекс, не се отдавай на угризения - с кърма или без, децата порастват!  Hug Каквото можеш, го правиш, а най-важно е, че бебчо усеща грижата и обичта ти! Simple Smile

Пао, Чин, страхотни снимки! Големи са чаровници тез момчета!
Пао - как да не простиш на таткото! (макар че ти си виновна, хахаха  Twisted Evil)

И ние привикнахме към биберона вече, на мен ми е гузно обаче, като му го бутам в устата. Но не знам как се оправя човек без биберон....

# 125
ДЕСКА,  Hug

АНИ2, страхотна статия!

Лека и спокойна нощ с повечко сън!

# 126
Добър вечер Simple Smile
Къдрокоске, да.. устните, брадичката, ушите.. краката, усмивката... всичко е на Слав. Хората казват, че прилича на мен заради очите и носа... за сега и цвета на очите не е мой, но най-вероятно ще се промени... на пръв поглед  наистина на мен прилича,но ако се загледаш повече Слав ще откриеш..

ПаО, аз не говоря на "ние", но отдавна не съм била Аз Simple Smile просто нямам време за себе си в момента, мисля само за него....

yyanita  Wink

Ани2, браво за статията Simple Smile    bouquet

Роси, бързо оздравяване  Hug

Моето братче ни изненада, върна се от Кипър преди час, а беше казал, че ще се прибере септември.. решил да си дойде по-рано за да си види племенника Simple Smile

ЛЕка и спокойна вечер..   bouquet

Последна редакция: чт, 21 юли 2011, 00:03 от chin

# 127
Шунче Hug Благодаря ти! да така е,но нали всеки иска най доброто за детенцето си.А и аз май попрекалих с четенето в нета  и доста се понатоварих от там Rolling Eyes
Аз така бях миналата седмица виждах всичко размазано и неможех да си регулирам погледа,незнам как да го обясня точно ,но и аз мисля е от преумората    Peace ще отмине Hug
Ние досега плачкахме цяла вечер и благодарение на сешоарчето спинкаме блажено Mr. Green
С режим сме от 00 до 5 си спинкаме и после цял ден будуваме Crazy

# 128
  • София
Чинче, голям чаровник е Никола  Hug Hug Hug

ПаО, Марти също е голям сладур!

Казвам, лека нощ, май има ефект даване на колийф на всяко ядене... Рали се отряза току що, както обикновено в 1 ч., но досега беше доста по-спокойна,

# 129
Добро утро!Съжалявам ,че не мога да сервирам кафенцето и закуската,но хич ме няма с картинките  Embarassed
Днес се живее и е супер за разходки!

Тия дни на Краси явно му е топло през деня и имам чувството че по цял ден виси на гърдите ми  ooooh! и вече по дълго е буден, но постоянно или се оригва или връща по малко от преяждане ли е не знам  Thinking та затова и нямам време да поседна да драсна някой ред,но да чета успявам .

Деската,много неприятна случка,но пари се изкарват,да сте живи и здрави това е най важното  Hug

Чин,Ани 2 честити 2-ри месечинки на Нико и Явор!Чин, Нико е голям сладур!

Ани 2 страхотна статия  Hug

Кити и всички останали, на които свекървите и родителите са наблизо,ние с мъжът ми затова сме далеч от тях,защото могат да ти вгорчат живота и да те скарат с половинката, къде умишлено,къде не.Свекърва ми живее в Смолян  Mr. Green и се виждаме 1 или 2 пъти в годината,чуваме се по тел. и се разбираме чудесно  Grinning.Е вярно, че сега ми трябва помощ,но ако ще се изнервям по добре да се оправяме сами.Дано мъжът ти се осъзнае какво става Hug

ПаО страхотен ммс,браво на мъжът ти!

Аз още не мога да накарам Краси да използва биберона,все цица иска,а като го сложа в кошарата не иска да стои спокоен,иска или на ръце или на цица,ама аз само 2 ръце имам  Crazy

Приятен ден на всички!

# 130
Добро утро!
Днес се очертава един прохладен ден.
Отивам да си взема и последния болничен и вече да не се занимавам с това.

# 131
Добро утро!

Влизам да ви пожелая хубав ден!

Да докладвам- ние с Пл май си пооправихме отношенията- в крайна сметка той и Дара са моето семейство, останалото мисля да го оставя да изтече, но нещата никога вече няма да бъдат същите Naughty

# 132
Добро утро

Ега ти нощта...Оги от 3 нататък беше много неспокоен - не че плака, но не спря да ритка, маха с ръчички и да мрънка. И сега ми е едно никакво. Не ми се пише, но няма как да не се присъединя и аз към фен групата на Нико на Чин Hug
Оги сега спи и лекичко си припява насън...ох дано днес е по спокоен.  Ще взема и аз този ентерокид, да видим как ще е...

Кити - много се радвам за вас!

Роси - бързо оправяне!

Пао - голям сладур си имате!

Августа
- А как си ме представяше - я кажи Wink Hug

Последна редакция: чт, 21 юли 2011, 09:23 от heberlea

# 133
Пускам кайвето:
Китиии, много се радвам  Hug Дано наистина има промяна в отношението!
Ани, приятна разходка!
За бибероните - въпреки че не съм привърженик като цяло, а предложих на Явор биба още от началото - нали бях много сериозно изядена и не можех да го оставям на гърдите по много време. В началото си я искаше, но сега не иска и да чуе за нея - откри си ръката и понякога иска чак целия юмрук да си напъха в устата  Confused Шунче, ако детето си е кротко, биберон не е нужен - Румен не искаше, но това не ми е било въобще проблем (даже беше проблем по-малко). Малкият човек обаче е по-характерен. По принцип се препоръчва биберони да се предлагат на бебетата при вече урегулирана лактация и след като се види, че наддава, за да не би бебето да е недохранено и да си има нужда от оригинала, а не от залъгалката.
Нинка, ще кажа на мъжа ми с какво съкровище се е сдобил  Mr. Green
Криси, и  аз съм така със свекърите - със свекървата си говорим с часове по телефона, тя си търси мен, не Стефан...но това защото е далече. От баща ми обаче не мога да се отърва. И хора - винаги е бил скъперник и пари за лимонада му свидеха, но сега се олива - вече месеци не дава нито лев, а все пак вкъщи яде, ползва ток, вода и т.н., и онзиден му казах, че ще ми даде пари за шофьорския курс, а той ми отговори, че с тази цена на дизела колата е неизползваема и книжката май не ми е нужна  Shocked За какво ги пази тия пари...
Чинче, прекрасен е Никола, на който и да прилича! А той ще се променя с времето и ту на теб, ту на Слав ще прилича, ту дори на роднини...Румен например е много странна смеска - стойката е на дядо му Румен,  стиснат е като баща ми  Mr. Green, емоционален и артистичен като мен, обича да прави неща с ръцете си като Стефан, има една характерна цепка на брадичката като сестра ми...
Е, Пао, имаш си страхотен мъж  Hug Нищо, че ти си виновна Simple Smile))))))))) А иначе и аз съм гръмогласна и като ме хване музата, няма значение децата дали са в стаята, или не - не мога да спра да говоря по италиански. Но си мисля, че децата ще разберат - все пак те няма как да не усетят колко много се обичаме с баща им и че това са моментни бури за наместване на пластовете... По-скоро сега като баща ми е у дома, не успяваме да се скараме като хората, за да си изясним недоразуменията,  а то в много от случаите той има някаква вина.
Шунче, абе не е добре това с петното, дали не можеш да попиташ лекар?
Алексче, така ме е яд на онази акушерка, която имаше пръст нещата с кърменето да се закучат в началото  #Cussing out Тези блистери показват, че имате проблем с позата на гърда, или пък бебка има някаква анатомична особеност като високо небце или по-къса юздичка. При всички случаи явно няма добър трансфер на мляко. А ти съвсем нищичко ли не можеш да изцедиш? С какво цедиш и по колко пъти? Дали няма наблизо специалист по лактация или ЛЛЛ група, които да могат да помогнат? За вазоспазмите не ти ли помага суха топлина? А за чувството за вина - в случая ти нямаш вина, правиш всичко възможно детето ти да е щастливо. Винаги ще има неща, които няма да ни се получават, ще ни се получават частично или не така, както сме си мислели. Радвай се на бебка  Hug.
Роси, бързичко да се оправяш  Hug
Хеберлеа, защо не легнеш с Оги сега?
Симпли, така и така готвя, понамини към нас, близо ти е, само има-няма 100 км Simple Smile
Хубав ден на всички Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 юли 2011, 09:55 от Ана2

# 134
Ейй, ще пропусна половината тема...
Честити месечинки на Никола и Явор!  Hug ( ох,Чинче,ужасно сладък е младежа - тиквичка малка,с тази жълта шапка,пу пу)
Кити,радвам се,че сте оправили нещата  Hug
Аз,както се зарекох,си сгънах багажчето и се изнесох при нашите... не че тука ми е добре,но е по-добре от дразнителите " свекър и свекърва"... само дето се изпокарахме с мм заради тях  Close 
Роси ,благодаря за съвета - наистина ни се оправиха нокътчетата   bouquet
Днес на дундичката на Надето имаше малко слуз ?  newsm78 Някой сблъсквал ли се е с подобно нещо?
Имам да свалям още 5-6 кила,спрях хляба и сладкото,започнах коремни преси и бягане на пътеката...дано скоро се вкарам в релси,че не ми се сменя гардероба.  Laughing
Хубав мрачен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт