Ох аз се върнах от работа, прескочих на бързо докато тати е у дома да го занеса моя болничен. Дани беше много неспокоен през нощта, абе и вчера, като заспеше се будеше след половин час, половин половин все файда.
Августа, длъжността не мисля че е проблем, аз редовно се чудя каква ми е длъжността по договор и не всеки път я улучвам.
За моите пари са обещали от Нои понеделник да си ги получа.
Биберон и аз вече давам, но Дани почти не го иска. Като е супер изнервен го захапва нервно и го смуче но от нервното дърпане го изпуска и почва един плач абе и с биберон трябва да съм до него повечето пъти.Повече от 5 минути рядко изкарваме и той и аз.
Чин, Пао, малките са големи сладури. Да са ви живи и здрави все така да растат.
Роси - да се оправяш бързо!
Чин, и при нас е така от 6 до 10 само на ръце и си говорим и обикаляме стаите и дрънкаме с дрънкалките, пълна програма. Гледам към 8 като е по хладно да изляза да го разходя че поне тогава не ми е на ръцете.
Рая,и аз не съм обръщала внимание. Като че ли премигва но като се опитвам да го гушкам и приспивам, май през останалите пъти спим.
Кити, дано наистина да се оправят нещата но важното е и двамата да разберете че трябва много да давате един на друг за да се получат нещата.
Ние след малко папаме и излизаме на разходка и после стягаме багажчето към морето.
Слънчев или мрачен какъвто си го пожелаете важното е мъниците да кротуват и да растат.

То може просто и времето да си е дошло да минат. Иначе се напъва да се изаква по 1 час, не знам това също ли са колики... Не става номера с държането над леген (коя мама беше казала за това, да ме извинява). Изаква се накрая и то доста, но ми се ще да му спестя това напъване.

. А на мен ми липсва много. Няма даже с кого да си говоря през деня. А мъжът ми вика, че ми е кофти, защото няма на кого да се скарам

А минаха ли ви пъпките?Ти успя ли да свалиш още нещо от килцата?