Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 51"Кекс със стафидки на есен"

• 22 436
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
Изчетох ви Hug Hugи вече съм на линия Party Party
 То за една седмица е нямало много новини,освен за клипа на Хазал и за филма й.
  Ама като се бях откъснала и сега като се връщам/човек поглежда нещата малко отстрани/-е Чаги може и да е бил болен,но не ми изглежда напоследък много щастлив.Преди тази негова лъчезарност даже ми идваше в повече newsm78 newsm78

# 466
Здравейте Hug

Наде Wink, страшен пазач си сложила да варди hahaha  Joy hahaha

# 467
  • в очите на дъщеря си
Малко съм в шок още от новината , но както се казва дано е за добро. Peace Нели Петкова е започнала солова кариера и вече не част от екипа на Слави Трифонов.

Песента е хубава и нека да и пожелаем успех  Peace

# 468
Здравейте Hug

Наде Wink, страшен пазач си сложила да варди hahaha  Joy hahaha

Той, като разбра, че ще ни пази и започна да мърка, като котенце. Даже на каишка го доведох до темата. Joy

Добре, че е шоуто му, че всички се издигат благодарение на него, а после го зарязват.

# 469
Малко съм в шок още от новината , но както се казва дано е за добро. Peace Нели Петкова е започнала солова кариера и вече не част от екипа на Слави Трифонов.

http://www.youtube.com/watch?v=u3vjbqc73Og
И аз днеска научих Rolling Eyes, но не можах да разбера, май Борис сам остава засега.
Здравейте Hug

Наде Wink, страшен пазач си сложила да варди hahaha  Joy hahaha

Той, като разбра, че ще ни пази и започна да мърка, като котенце. Даже на каишка го доведох до темата. Joy

Харесал те е hahaha трябва и нас да запознаеш, да ни разпознава отдалече Mr. Green

# 470
Наде пак си се погрижила за нас с тези вкусотии и в частност за фигурата ми. Laughing

# 471
Да ви кажа не следя в последно време шоуто на Слави и не мога да коментра,но забелязвам,че певиците в шоуто го напускат.

# 472
В това лошо време, си казах да се насладим поне на вкусотиики, че сутринта пак ни издави. Тъкмо бях станала към 06ч. и 20мин., че като започна да гърми, да трещи, изля се порой. Бях сънена и направо се сбърках, в коя стая първо какво да изключа-компютър ли, телевизори ли. Какво е това лято, не спря да вали и гърми?

# 473
При нас жега.

# 474
  • Сливен
sweating sweatingЗдравейтеееееее  wavey wavey wavey wavey wavey

И аз днеска научих Rolling Eyes, но не можах да разбера, май Борис сам остава засега.

жалко че е напуснала сега най вероятно нищо няма да може да направи сама както повечето певици които напуснаха Слави. Crossing Arms Дано Борко не напуска че аз много го харесвам  Heart Eyes Heart Eyes
едно сокче  smile3533

# 475
Здравей Мими.

# 476

ooooh!eй тоз "хубавец" ще замести Чаги на Бест Модел....и той е от фирмата на Селин. Никакъв шанс няма ooooh!....  тя е направила мн лош избор като го е взела във агенцията си Confused

# 477
И аз наминавам да ви видя, тук гърми ужасно и постоянно вали. А снощи каква буря беше, леле майкооо.  #Crazy

Габи, права си на този само очите са хубави. Peace

Аз отивам да гледам любимеца ми Нед в " Черешката на тортата" и после ако имам интернет пак ще се появя, но пак се задава буря и не знам. ooooh!

# 478

Габи, права си на този само очите са хубави. Peace

аз дори не му погледнах очите  Confused ужасен е на тази снимка, на др м и да е по хубав  Rolling Eyes

Аз отивам да си почивам Tired

# 479
Този да замести Чаги Joy Joy Joy, направо е смешно, с тази конска глава и грозен овал на лицето.Турция няма никакъв шанс при това положение.

Общи условия

Активация на акаунт