Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 51"Кекс със стафидки на есен"

• 22 422
  • 723
  •   1
Отговори
# 480

Тоя дето ще замества Чаги е  Sick Sick Sick

# 481

ooooh!eй тоз "хубавец" ще замести Чаги на Бест Модел....и той е от фирмата на Селин. Никакъв шанс няма ooooh!....  тя е направила мн лош избор като го е взела във агенцията си Confused
Ужас каква е тази скумрия  #Crazy #Crazy

# 482
  • Сливен
ама и двамата са много грозни  Sick Sick Sick
този в ляво  е от новия сериал и той е бил Best Model  Heart Eyes

# 483
  • в очите на дъщеря си
олееееееееееееееееее, нямам думи за заместника Sick Sick Sick

То май всички бест модели са актьори  Rolling Eyes

# 484

ooooh!eй тоз "хубавец" ще замести Чаги на Бест Модел....и той е от фирмата на Селин. Никакъв шанс няма ooooh!....  тя е направила мн лош избор като го е взела във агенцията си Confused
Ужас каква е тази скумрия  #Crazy #Crazy

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 485
  • в очите на дъщеря си
Лека нощ  Hug

# 486
  • Враца
Момичета най - после тук се поуспокой , че такава буря , такъв дъжд и такива грамотевици имаше че направо си мислех че ще се срути небето , както каза и Зори и снощи такава буря вилня  ooooh! ooooh! . Заместник на Чаги ама никога няма да намерят защото от Чаги по - хубав няма  Heart Eyes Heart Eyes , а за избора им за заместник ще кажа само че е липса на вкус  Sick Sick Sick

# 487
  • Варна
Това май е от филма на Хазал

# 488
# 489
# 490
  • Враца
Хриси за   bouquet снимките . Тук видях само 2 познати лица : на бащата на Менекше от Двама за винаги и брат и , друг никой  #Crazy . Вили колажа е супер   Hug Hug , само че ако беше истински място от кеф нямаше да си намеря  Mr. Green Mr. Green

# 491
# 492

Харесвам! Heart Eyes

Аз познах и Мулето от "Листопад", то май навсякъде го канят в последно време. Mr. Green

# 493
Аз познах и Мулето от "Листопад", то май навсякъде го канят в последно време. Mr. Green

И аз!  Hug Чудя се как не познаха Мулето, любимият ми герой от "Листопад". hahaha

Освен брата на Менекше, ми е познат тоя отгоре на нашата хубавица - от "Гордата Аси" е, оня под Хазал вляво е от Фатмата. А кой е бащата на Менекше?

Вили, колажът е страхотен.    bouquet

Тоя Бест модел е... Sick, но Бурак е хубав. Heart Eyes

# 494
  • Сливен
ми КЕримчо от Асито не го ли видяхте Rolling Eyes Rolling Eyes

И аз!  Hug Чудя се как не познаха Мулето, любимият ми герой от "Листопад". hahaha

Освен брата на Менекше, ми е познат тоя отгоре на нашата хубавица - от "Гордата Аси" е, оня под Хазал вляво е от Фатмата. А кой е бащата на Менекше?
бащата на МЕнекше е след този пич от  Фатмето  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт