Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 51"Кекс със стафидки на есен"

• 22 528
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
Да Ви попитам нещо. Защо, когато искам да си добавя втора картинка до първата в подписа ми, като копирам адресът и, тя измества първата и не се появяват двете заедно?

# 436
  • Сливен
Да Ви попитам нещо. Защо, когато искам да си добавя втора картинка до първата в подписа ми, като копирам адресът и, тя измества първата и не се появяват двете заедно?
излизат ти една под друга защото сайта Бг мама има ограничение за големината на подписите трябва да се смалят двете изображение за да излязат едно до друго  Rolling Eyes

# 437
Мими благодаря ти. Hug Предполагам, че това смаляване се прави с някоя от програмите, предоставени на първа страница в темата-там където са обясненията за аватар и подпис, или греша?
Ориентирах се и започнах да намалявам изображението с първата програмка(после пробвах и с друга от долу изброените), но според мен ефекта на изображението се губи и затова, ще си остана с по една картинка на подписът ми.

Последна редакция: нд, 24 юли 2011, 23:56 от Neidjal

# 438
Тинче, Систър, лека нощ Hug Hug Hug

Систър,пак си при нас Hug ...  но открай време  Rolling Eyes не обичаш да се връщаш назад. hahaha  Joy

Mr. Green Така си е, нещо съм станала готованка, всичко наготово да ми се предлага. hahaha Ама и вие сте си пописали за тези 5 дни, кое по напред да видя, станах разногледа #Crazy. Mr. Green
hahaha но за Чаги първо питаш. Гледам и Габи се издирва. Thinking  Като става въпрос за Чаги, hahaha всичко може да се очаква от вас. Mr. Green

# 439
Както съм го подкарала, никак не ми се спи и една по една Ви изпращам. Лека Снежи.

Наде, айде и аз лягам Hug че съм изморена. Tired Можеш да заключиш Rolling Eyes че се тревожа. hahaha

# 440
Лека Сиси.
Тя Дани скоро, ще се появи с ключа, че аз нямам резервен, но при необходимост, ще намеря такъв.

# 441
Лека нощ на всички,които си лягат.

# 442
Дани я няма и аз да заключа. Сиси бъди спокойна, при такъв пазач, чужд няма да припари. Joy Joy

Меги, лека нощ и на теб.

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 00:45 от Neidjal

# 443
  • Варна
 Joy Joy JoyТук съм ще заключа...много гости...нали е лято и много купони....затова изчезвам от време на време...Лека фемирки !!!

# 444
Стоях и се чудих да влизам ли  Mr. Green че Надето добре е залостила вратата  Joy Joy ама за наши хора бил вход свободен  Whistling Whistling

Тази вечер сте се посъбрали малко ,вече много ми липсва филмчето и моментите прекарани с вас  Rolling Eyes

Аз също се записах да гледам Малки тайни  Mr. Green няма се цепя от колектива я  Laughing  гледам родата половината се е записала  Whistling

Докато си пиша и Дани хоп и заключи  hahaha Joy hahaha Joy ама аз си извадих ключ  Whistling

Сладки сънища  Hug Hug
  Закюч   Joy Joy

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 02:19 от ·٠•violetka•٠·

# 445
  • Варна
Цитат на: ·٠•violetka•٠·
Докато си пиша и Дани хоп и заключи  hahaha Joy hahaha Joy ама аз си извадих ключ  Whistling
Сладки сънища  Hug Hug
  Закюч   Joy Joy[/color]
Пишете спокойно...аз пак ще заключа след вас... hahaha hahaha hahahaЛека пак...

# 446
Добро Утро Hug Hug Hug
за закуска време няма Confused

Но това не е е за изпускане Laughing

Whistling

http://vbox7.com/play:42c407ab0c

# 447
  • Сливен
Добро утро закуска е от мене  Mr. Green

Мими благодаря ти. Hug Предполагам, че това смаляване се прави с някоя от програмите, предоставени на първа страница в темата-там където са обясненията за аватар и подпис, или греша?
довечера ще ми ги пратиш изображенията и ще ги смаля и ще стане както трябва  Rolling Eyes

хахах Joy голямо заключване е било снощи  hahaha случайно да не не откраднат  hahaha hahaha hahaha

# 448
Добро утро. Heart Eyes

Габи, Мими,    bouquet  bouquet

Желая ви успешна седмица! Hug Hug Hug

# 449
  • в очите на дъщеря си
Здравейте Hug Hug Hug

Габи  bouquet, Мими   bouquet

Успешна седмица  Hug

">#at=26[/video]

Общи условия

Активация на акаунт