Спешно!!С какво мога да покрия татуировка?

• 12 558
  • 20
  •   1
Отговори
Трябва ми нещо да покрия татуировката си, защото е на кофти място и мисля, че ще ми направи проблем  при кандидатстване за работа. smile3506 smile3538 Моля помогнете!

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 14:09 от antinomiq

# 1
пробвай с фон дьо тен за предпочитане водоустойчив   Simple Smile

# 2
  • Пловдив
Кажи къде е?
Шалче,гривна,часовник,колан..

# 3
на крака- черен чоропогащник Grinning

# 4
на ръката започва малко преди лакътя и свършва малко след него

# 5
  • Бургас
на крака- черен чоропогащник Grinning
едва ли е добра идея за лятото, по-скоро дълъг панталон
на ръката започва малко преди лакътя и свършва малко след него
ефирна ризка със 3/4 ръкав

# 6
Ако не можеш да я скриеш с дреха или аксесоар, мога да те насоча към камуфлажния грим - нормален фдт няма да помогне, тъй като няма нужната покривност и много си личи. Аз лично използвам продукти от серията Дермаколор на Криолан, когато трябва да покрия моята - в процес на лазерно премахване е и примерно за по-елегантна рокля с голи рамена ми се налага да прикрия размазаните остатъци. Скъпичко излиза, но пък и дълго се ползва.

Аз правя следното: най-напред слагам от камуфлажния крем; тъй като цветът му е розов, с цел да неутрализира зеленото в татуировката, след няколко минути покривам с фдт с цвета на кожата; след това прозрачна пудра и за завършек - фиксиращ спрей. И така оцелява цяла нощ, включително случайни сблъсъци с други хора и дрехите им. Целия комплект ми излезе около 70 лв. преди повече от година и имам количество за поне още толкова време, като качествата му не са намалели.

Добавено: сега виждам, че си уточнила къде е. Подкрепям Яна, лятна ризка с 3/4 ръкав е най-удачното решение Peace Само внимавай с ефирността на материята, все пак отиваш на интервю Flutter

Успех в търсенето на работа Hug

# 7
Благодаря ви много!

# 8
Само да попитам каква е цената на този камуфлажен крем

# 9
  • Стара Загора
Само да попитам каква е цената на този камуфлажен крем

http://beautycosmetic.biz/dermacol-dermacol-make-cover-silno-pokriven-p-909.html

Ето този е страшно покривен. Приятелка го имаше и го махна, защото стоеше буквално като маска, все едно си се боядисал (варосал) с блажна боя.

От по-евтините виж Импала - http://beautycosmetic.biz/impala-impala-fon-dio-ten-p-916.html

# 10
Само камуфлажния на Криолан не си спомням колко беше, нещо като 15-16 лв. ми се върти в спомените. Само дето е съвсем мъничък като грамаж - в "легенче" като за палитра е.

# 11
Ето камуфлажен водоустойчив коректор - http://www.-spam120-/product/1207/artdeco-krem-korektor-kamuflazh-palnitel.html

4.5 грама е. Колко е голяма е татуто?

Май е най-добре да си облечеш риза с дълъг ръкав или сако.
Лично аз мисля, че не трябва да я криеш. Ако ще те преценяват само по татуировката, а не по качествата ти, значи това не е твоята месторабота.

Успех!

# 12

Къде в София се предлага тази марка грим?  Rolling Eyes Никога няма да си уцеля точния цвят по снимка, а много ми трябва подобен коректор  Thinking

# 13
Преди няколко години, когато кандидатствах за настоящата си работа, интервюто беше на 07 юли в 11 ч. в страхотна жега. Нямах подходяща риза с къс ръкав и облякох черна пола, черна блуза с презрамки и бяло лятно сако с дълъг ръкав, вталено, с едно копче на талията. Комбинирах с много нежно колие в бледо розово и се получи доста изискана визия. Беше достатъчно официално, а в същото време - младежко. Мисля, че тогава, определено ги впечатли, че съм избрала сако, въпреки жегата.
Разбира се, с риза с 3/4 ръкав, или от тези с дълъг ръкав, с подгъващ се маншет, ще ти е най-удобно.
Другият вариант е, да не прикриваш татуировката, защото тя все пак изразява индивидуализъм. Може точно това да търсят бъдещите ти работодатели.
Все пак, ако кандидатстваш за работа във финансова институция, или БАН, или някое министерство, а рисунката е череп с кости - спри се на сако или риза!  Simple Smile

# 14
Сложи си дреха, която да я прикрива и успех! А за трайно решение- потърси перманентен грим с който се премахва татуировка...

Общи условия

Активация на акаунт