Спешно!!С какво мога да покрия татуировка?

• 12 556
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
А за трайно решение- потърси перманентен грим с който се премахва татуировка...

какъв е този грим newsm78 как действа, принципът му? къде го правят? може ли повече инфо

# 16
Нямя такъв грим, който да премахва татуировки, не заблуждавайте никого  Wink
Лазер или скалпел....нито едното препоръчвам, нито другото...

# 17
Дам, гримът може да замаже за малко нещо, но има огромен вариант в притеснението на интервюто да се пипнеш, размажеш, изцапаш...
Лакътя май си е място лесно скриваемо, особено предвид температурите навън  Mr. Green
Иначе аз имам тату на цял гръб и стърчи леко от врата, но никога не съм го прикривала на интервюта.
Ако ще ме взимат някъде, ще ме вземат заради умения, знания и интелигентност. Е, не парадирам и с дрешки с гол гръб на първа среща, де Wink

# 18
Трябва ми нещо да покрия татуировката си, защото е на кофти място и мисля, че ще ми направи проблем  при кандидатстване за работа. smile3506 smile3538 Моля помогнете!

https://www.youtube.com/watch?v=9mIBKifOOQQ#t=160

# 19
Намазана ръка с камуфлажен грим...ще изглежда ужасно  Rolling Eyes. Едно е на сцената, под прожекторите, друго е на 1-2 метра разстояние.

Или сложи нещо с дълъг ръкав или въобще не я крий. Като я скриеш на интервюто ок, но ако отидеш там на работа/ Все някой ден ще се види.  Laughing

# 20
  • Somewhere far away
Или сложи нещо с дълъг ръкав или въобще не я крий. Като я скриеш на интервюто ок, но ако отидеш там на работа/ Все някой ден ще се види.  Laughing
e  че след това какво ти пука- нали е важно първото впечатление~!  Simple Smile

по темата- имаше един грим специално за такива неща, покрива всичко без никаква следа и без да стой грозно като  някакъв кофти и зле подбран фон дьо тен например.
но едва ли се предлага в Бг и е доста  скъпичък.

Общи условия

Активация на акаунт