"Дързост и красота"- тема 70:"Loyalty and betrayal(лоялност и предателство)"

• 48 680
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
Тоя сериал става все по-абсурден  Joy

ББ
Бриджит се влюбва в Оуен, който е баща на детето й. Амбър отива да пита брук дали сина й е свободен. Рик сваля Джаки, която е вярна на Оуен и убедена, че той никога няма да предпочете Бриджит пред нея.
Получава се малко неловка ситуация с Оуен, Бриджит и Джаки, в която всеки се върти и се чуди какво да каже след като бебето се роди. На Бриджит определено не й харесва тази "тройка родители" и все повече се привързва към Оуен, който се чувства седящ на два стола, а Джаки неистово се бори за равноправно място в това "голямо семейство", макар че и Рик, и Стефани се опитват да я разубедят ... Рик намеква на Джаки, че ако бракът й се провали, той ще й даде това, от което има нужда. Грабва я и я целува, в този момент вратата се отваря и Бриджит съвсем шокирана гледа как Рик целува Джаки.

Днес Джаки я бяха гримирали зле, виждаше се ФДТ или пудра върху бръчките около очите. Иначе всеки път е блестящо гримирана и с чудесна фризура.

# 601
  • somewhere near the sea
Джаки и Рик newsm09 newsm09
Майчице, тия съвсем изтрещяха. ooooh! Баба и внуче.....ееееееееее, не Naughty

# 602
Как сте, банда?
Аз тези седмици съм по пътищата на Бъгария и не гледам сериала, но тези серии ги бях гледала по ZDF и си спомням, че бяха голямо изпитание за нервите ми  ooooh!
Тази Бет добре, че я разкахара, то не се търпеше вече. Както и Стив не се трае де (горкия Патирк Дъфи, до там ли е изпаднал, че да участва в такава трагикомедия)

От другата седмица ще имам повече време и ще чакам с нетърпение да видя как пишман-съблазнителката ще преспи с 18 годишен младок и няма да познае, че тУЙ не е секс-тигърът 70 годишния Ричкууу  hahaha hahaha

И специални поздрави ( и разбира се наздравица) за СузитУ зарад оригиналните й лафчета, които освежават темата  Hug

# 603
Хаха, на този епизод бяха сложили бъдещото интро с Амбър, Лиъм и новия Томас. Joy

А Оливър навярно е фен на Зак Ефрон и Джъстин Бийбър.

Най-накрая и Тейлър в сауната. Heart Eyes

Последна редакция: пт, 30 сеп 2011, 17:51 от SuperGeorgi

# 604
  • somewhere near the sea

Бриджит е при доктор Каспари за преглед и за теста за бащинство. Ник предлага по телефона да дойде да я вземе, но тя трескаво отказва.
Whip кани Тейлър да конкурират Брук и Ридж  по отношение на изпълнения и посещения в сауната. За да я разсмее, той си е нарисувал плочки на корема.

Оуен идва при Бриджит при лекаря и чака с нея, докато се определи бащинството на бебето ѝ.

Джаки намира Оуен и Бриджит заедно в болницата. Докато се радва на Бриджит и ѝ прави комплименти, внезапно влиза докторката, произнасяйки думите: "Резултатът  от теста за бащинство ще бъде готов скоро" ...Джаки е потресена. Разбира, че в живота на Бриджит е имало и друг мъж. Иска да ѝ  каже кой е, но после се отказва. Настоява да ѝ каже името на мъжа. Най-накрая принуждава Бриджит да каже, че това е бил Оуен. Не може да дойде на себе си: "Той не би... и ти не би...."-заеква тя. Бриджит разказва кога е станало бебето- в нощта, когато Агнес е изгубила бебето. "Избяга от твоя съпруг при моя"-горчиво казва Джаки.

Бриджит се чувства ужасно. Джаки постепенно разбира, че Оуен е наясно за теста, затова е бил тук с Бриджит.

Тейлър и Стефани намекват на Брук, че е време да спре да рекламира  бельото от спалната линия. Влиза новият модел- Стефи.

Брук зяпва от изумление. После казва, че Ридж няма да одобри идеята дъщеря му да е рекламно лице за бельо. "Защо? Ти го уговори да позираш навсякъде почти без дрехи, защо да не се съгласи?"-Стефани иронично предлага Стефи и Брук да дефилират заедно. "Много смешно"- изсумтява Брук.

Брук им казва, че мнението им е само половината от борда, тези, които смятат, че бельото е създадено да се развалят чуждите семейства.
Бриджит се опитва да убеди Джаки, че обича Ник и онази нощ е голяма, голяма грешка. Сърцето ѝ се къса от мъка. Решена е да каже истината на Ник.

Джаки не знае как да реагира. От една страна се чувства предадена от мъжа си и Бриджит, но от друга разбира, че Оуен е бил готов да се пожертва заради нея и никога да няма деца.

Ник му предлага възможност да бъде част от живота на бебето на Бриджит.

Въпреки всичко на Джаки е трудно да преглътне лесно изневярата.
Резултатите от  теста за бащинство се разкриват.

# 605
Много е готина тази Лесли Ан Даун (Джаки), харесвам я още от "Сънсет Бийч", а с играта си в Дързост отново доказва, че има защо. thumbsup
Актрисата Ашли Джоунс (Бриджит) също е много добра- то в днешния епизод не бяха сълзи, не бяха драматични погледи... Joy Страхотно си играе ролята на голямата бяла птица, дъщеря на Брук Лоугън. Laughing
А по отношение на Брук- шокиран съм, че никой не коментира намеците на Стефка, Тейлър и Стефи към нея днес. Joy

За епизодите в Америка ББ Точно като на сапунен сериал, Хоуп видя Лиъм да се целува със Стефи и им развали годежа без да му даде обяснение. А той, зажаднял за секс, буквално веднага предложи брак на Стефи и й даде пръстена, който Хоуп му върна в предишния епизод. И се метнаха в леглото с явно тяхната песен "Arms" за фон. Като цяло добро развитие, защото на мен лично Стефи и Лиъм повече ми допадат от Хоуп и Лиъм. Сега обаче следва сюжет с тези тримката в Аспен, Колорадо, след който не е ясно кой с кого ще бъде. Тоест май пак се задават дразнещи сцени. ooooh! Защо ни занимават толкова с тези тримата беееееееее! Къде оставиха Тейлър и Торн тази седмица? Тяхната борба за справедливост се очертаваше интересна.
Поне се радвам, че първият Рик се завърна, допада ми да го гледам него. А много скоро очакваме и Амбър да си припомни техни общи моменти още от 1998, когато и двамата си бяха много младички.

# 606
Интересно защо са сменили първия Рик с другите двама?  newsm78 В сериите, в които Рик се целува с Джаки, кой актьор участва, защото първият е най-младолик? Мисля,че сценаристите съвсем се оляха с незачитането на възрастовата разлика  #Cussing out

# 607
  • София, България
ами те и Бриджит я сменяха ... малко са динозаврите във филма

# 608
Най-големият динозавър на филма разбира се е дебеланата Донка  Crazy

# 609
В неделя срещу понеделник от 00:55 по MGM ще дават филм от 1995 с Катрин Кели Ланг. Изглежда, че филмът не струва, но на когото му е любопитно и не му се спи, може да погледне Grinning.

# 610
Интересно защо са сменили първия Рик с другите двама?  newsm78 В сериите, в които Рик се целува с Джаки, кой актьор участва, защото първият е най-младолик? Мисля,че сценаристите съвсем се оляха с незачитането на възрастовата разлика  #Cussing out

Защо са сменяли Рик-овците не знам, но в сериите с Джаки, Рик все още е игран от третия актьор, настоящия в БГ сериите, или с други думи казано- 'любимият ни Рик'. Laughing И това фактически са му едни от последните сцени преди да махнат актьора и в последствие да върнат Джейкъб Янг- първия Рик. Но мога да ви успокоя, че поне с Джаки не се стига до секс, тя успява да удържи фронта. Laughing

# 611
  • София, България
Някъде бях чела, че някой от Рик-овците бил наистина син на Брук ... ама кой от всички  newsm78

# 612
Мисля, че един от актьорите за Рик като по-малък беше истински син на ККЛ. Даже, ако не се лъжа, тя е била бременна с него докато и Брук е била бременна с Рик.

Песента на Стефи и Лиъм- "Arms" е много хубава. Налагат им я доста. И видеоклипа й е приятен. Simple Smile

# 613
  • somewhere near the sea
Да, ролята на малкия Рик се играеше около 2 години от сина на Катрин.

# 614
БНТ откачиха хептем...след като близо година ни пускат интроито с Фийби,която вече не е част от ДиК, сега в петъчната серия пуснаха интрото с Амбър,Лиъм и новият Томас  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт