Най-нелепият подарък

• 321 252
  • 3 091
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
И аз да се разпиша в темата,макар и да не съм имала чак толкова нелепи подаръци,но..
- ужасно изрязани прашки за Коледа от един съученик-нали разменяхме подаръци.Бях 7-ми клас и се чудех къде да се скрия Rolling Eyes Mr. Green
-блузка,за която си личи,че е от магазин за втора употреба.Ужасно грозна,стигаше 5 пръста НАД пъпа,а модата на тези облекла беше минала преди 4-5 години.Момичето ми я подари с убеждението,че с моя плосък корем само такива дрехи да нося.Освен това беше с цикламени китки.Естествено,нито веднъж не съм я сложила,мисля,че веднага замина на боклука Mr. Green А мацката уж се хвалеше колко пари има,а за подаръци се скъпи...
-подарък несесер с мини продукти вътре.Тези несесерчета ги дават при по-голяма покупка на Естее Лаудер,Шанел и т.н.Подарък от милионери,истински при това.От тях имам и часовник със златно покритие,чиято мода е минала преди 20 години.Аз нищо златно не нося,но си затворих очите и благодарих.

Иначе не обичам и пари в плик.Е,от бабите съм съгласна,тъй като много трудно ми нацелват вкуса,а и съм голяма претенция.С нашите излизам по магазините най-често и си харесвам нещо,което ми взимат.Приятелят ми ми подарява главно парфюми и бижута.След като не ми нацели вкуса на 3 пъти с парфюмите и не си слагам от тях,вече му казвам кои искам Mr. Green

# 121
Знаех сииииииии аз  bowuu А дигитална рамка и аз имам,прибрана е чинно дори неразопакована и неразучена  Crazy
Дай я насам, искам да я подаря на майка ми! Сериозна съм - пиши на лични, може да се споразумеем за цена  Hug
Последният нелеп подарък бе блатнозелена шнола за гъста коса като на Шер например. Нямам ни зелени дрехи, ни такава коса.
А преди 3 години в работата ми подариха еротична нощничка и бикини. Добре че успях да ги прибера в пликчето една минута преди 3-мата шефа да влязат в стаята, където беше купона.

# 122
Като ученичка с моята най-добра приятелка щяхме за нова година да си разменяме подаръци.Тя от октомври започна да ми говори ,колко скъп и невероятно красив подарък ми е купила.Аз се притесних(нямахме много финанси) и тръгнах по магазините да и търся перфектния подарък .Е намерих го исканите от нея сребърни обици и албум на Енрике Иглесиас.Тя си хареса своя подарък -беше супер възхитена-е аз получих преспапие с място да забучеш молив  smile3516
За Великден бъдещата ми свекърва ходи до Турция на екскурзия-на сина си донесе супер спортни тениски,а на мен един потник -от тези изкуствените материи,маслено зелен с кръпки(абе мода '85г),два номера по-голям.
Получавала съм и поставка за вино(тези аксесоари-прахосъбирачки) не ги разбирам.

# 123
Най-нелепия подарък,който съм получавала е от свекърва ми.За миналия ми рожден ден ми подари домашни чехли(втора употреба),чорапогащник и картичка в която пишеше нещо от сорта да не забравям,че живота е кратък.

# 124
  • Пловдив
Получих подарък - пяна за вана- от близка приятелка, която отлично знае, че нямам вана Wink

# 125
  • Пловдив
Сетих се и за еротична нощничка от едни приятели.Просто не обичам да ми подаряват бельо,а и много държаха да ме видят в нея Mr. Green В крайна сметка не им се получи желанието Laughing

# 126
Преди време за един рожден ден няколко приятелки се обединили да ми купят подарък. И с голямо вълнение ми казват как са го избирали, колко ще се зарадвам, как едва го пренесли до едната приятелка, как трябва да отида с кола да си го взема, че няма как да го помъкнат на бара вечерта, където ще празнуваме. Отивам аз и какво да видя. На масата в хола ме чака огромно нещо със странна форма, опаковано в една хартия, от която едно време си правих сурвачки. И те ме чакат с камера да ме заснемат как ще се зарадвам като сваля опаковката и видя невероятната изненада. Махам хартията и какво да видя - някакъв пън от дърво заедно с части от клони, обработено и лакирано, но... няма такъв кич и то с огромни размери. Предназначението му е нещо като поставка за саксия. Закарах чудото на майка за зимната градина, поседя няколко седмици и тя се отърва от него. Трогнах се как се радваха, че аз ще се зарадвам, но не мога да разбера с какъв акъл са рискували с този кич с огромните габарити.

# 127
А моя тостер никой ли не го иска, синичък е, даже не му работят минутите а и палеца за натискане е счупен Mr. Green, хайде де, той е от данъчната, която може би го е взела вместо подкуп Mr. Green

# 128
Много интересна тема. Припомних си случка от времето на комунизма. Предстоеше кръщенка на дъщеря ми, сестрата на мъжа ми живееше дълги години в чужбина и държеше да бъде кръстница. Пристигна с  подарък - бебешки дрешки втора употреба и 5 банкноти по 1$. Много гордо ми ги поднесе. А за мен подаръка - след дълго ровене в дамската си чанта извади ЕДНА пластмасова обица, другата явно беше изгубена и ми я подари много тържествено. До ден днешен това не мога да го забравя. Роднините отдавна са ми бивши #2gunfire

# 129
Сега се сещам за още един абсурден подарък от свекърите за нова къща - подариха ни цикламена покривка за маса Shocked

# 130
Темата е страшна забава. Аз нямам изобилие от нелепи подаръци, но един от най-фрапиращите беше за абитуриентският ми бал. Много близки семейни приятели ми подариха памучна раздърпана блуза, с невероятна щампа и комплект от дезодорант и душ-гел Фа. Crazy 
Друг такъв "страхотен" подарък получихме за сватбата ни- електрически пържолник.Особено нелепа вещ... Sunglasses

# 131
За рождения ден на един колега му подарих ролки за коса, от най-евтините. Човека е плешив. Коментара на гаджето му: "Жалко, че не бяха малко по-качествени, за да ги ползвам".

# 132
Електрически пържолник- какво е това чудо ?

# 133
  • Варна
За рождения ден на един колега му подарих ролки за коса, от най-евтините. Човека е плешив. Коментара на гаджето му: "Жалко, че не бяха малко по-качествени, за да ги ползвам".
А това защо?  Shocked Явно не разбирам колегиалния хумор.

# 134
Хи хи  Laughing Няколко пъти ми се е случвало, все от леля ми  Laughing Първият път парфюм, който е бил купуван преди около 25 години, миризмата му беше уникална, наистина  Crazy
После едно якенце, което за 7-годишната ми племенница щеше да стане, но за жена с широки рамене и сравнително големшки цици беше просто смехотворно. На баща ми китайско пуловерче, пак размер за малко детенце, и сега последно - комплект дезедорант и рол-он, на които срока беше изтекъл преди 8 години  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт