- ужасно изрязани прашки за Коледа от един съученик-нали разменяхме подаръци.Бях 7-ми клас и се чудех къде да се скрия
-блузка,за която си личи,че е от магазин за втора употреба.Ужасно грозна,стигаше 5 пръста НАД пъпа,а модата на тези облекла беше минала преди 4-5 години.Момичето ми я подари с убеждението,че с моя плосък корем само такива дрехи да нося.Освен това беше с цикламени китки.Естествено,нито веднъж не съм я сложила,мисля,че веднага замина на боклука
-подарък несесер с мини продукти вътре.Тези несесерчета ги дават при по-голяма покупка на Естее Лаудер,Шанел и т.н.Подарък от милионери,истински при това.От тях имам и часовник със златно покритие,чиято мода е минала преди 20 години.Аз нищо златно не нося,но си затворих очите и благодарих.
Иначе не обичам и пари в плик.Е,от бабите съм съгласна,тъй като много трудно ми нацелват вкуса,а и съм голяма претенция.С нашите излизам по магазините най-често и си харесвам нещо,което ми взимат.Приятелят ми ми подарява главно парфюми и бижута.След като не ми нацели вкуса на 3 пъти с парфюмите и не си слагам от тях,вече му казвам кои искам
А дигитална рамка и аз имам,прибрана е чинно дори неразопакована и неразучена