Най-нелепият подарък

• 315 358
  • 3 091
  •   1
Отговори
# 105
О, Florrentina, тези вази ги има в различни конфигурации  Laughing, Китай не спи.

# 106
  • UK
Аз се записвам за оная дигитална рамка за снимки, дето някой не я искаше. Имам зебрена блуза и шатра за цирк. Simple Smile Шатрата може да се ползва и за външна сватба, особено ако сватбата е решена в лилаво.

# 107
Ооо, забравих- аз пък имам сервиз за компот  Wink Много фешън, орънжево стъкло, подарявам го даже както е опакован във фолио от преди 14 години  Mr. Green

# 108
  • Sofia
Аз нямам спомен да са ми подарявали нелепи подаръци, но винаги със смях си спомням за един приятел, който получи за рождения си ден подарък от съпругата му кафе машина. А той кафе не пие. Той и върна жеста, като и подари за нейния комплект въдици.

hahaha Joy hahaha

А майка ми и баща ми си подариха взаимно за 40та годишнина от сватбата, той на нея - харддиск за компютър, тя на него - нов телефон и тапи за уши Simple Smile)
Беше си умишлено, но много пъти са се забавлявали на едни техни приятели, при които това си е практика от дълги години Simple Smile))

# 109
Приятелка ми подари за рожден ден чанта. Беше добре запазена и би минала за нова, ако вече не я бях виждала с нея. Няма как да ми е купила същата, защото е доста демоде и от години не се предлагат на пазара. Същата приятелка при всяка наша среща носи за детето ми, своите бивши играчки. Виждаме  на по кафе, само двете. Не е нужно да носи подаръци на малкия. Той не е останал без играчки и не му трябват тридесетгодишни такива. Обидно е.

# 110
Приятелка ми подари за рожден ден чанта. Беше добре запазена и би минала за нова, ако вече не я бях виждала с нея. Няма как да ми е купила същата, защото е доста демоде и от години не се предлагат на пазара. Същата приятелка при всяка наша среща носи за детето ми, своите бивши играчки. Виждаме  на по кафе, само двете. Не е нужно да носи подаръци на малкия. Той не е останал без играчки и не му трябват тридесетгодишни такива. Обидно е.

Обидно за теб, за нея може да значи много този жест с подаряването на пазени 30 години играчки.

# 111
  • най-шареното място
Не, не съм си променяла мнението. Но изхвърлих два подаръка директно след получаването и заминаването на подарилите ги - кичозна стойка за вино и синтетика за бебе.

Аз се занимавам с ръчни неща и ръчна картичка винаги би ме впечатлила,. Нещо купено за да го има - не. Най-неприятното е, че ако имам наистина нужда от подобно нещо като подареното, но не харесвам това дето са ми избрали ще имам дилема как да го изхвърля/прехвърля нейде и да купя ново Simple Smile. От определена гледна точка е разсипия.

При толкова много цветя, бонбони, вино и т.н достъпни и нескъпи, защо му е на човек да се омаскарява....

Лична хубава чаша е чудно решение също.

# 112

много ми е неудобно, когато получавам пари в брой, вместо подарък, защото почти никога не си купувам нещо конкретно с тази сума.. примерно - пазарувам няколко пъти, отивам на кафе или взимам дребни неща, които са ми нужни на момента, но ми е удобно да платя с тези пари и.. така и си отиват, а после ми е кофти, когато ме попитат какво съм си купила!

# 113
Имам шатра за цирк. Simple Smile Шатрата може да се ползва и за външна сватба, особено ако сватбата е решена в лилаво.
Ще събудя детето от смях Joy Joy Joy Joy Joy Joy
А иначе и аз съм получавала отвратителни подаръци. Един мини шадраван с жабка в него. Тотален кич! Сигурно някое китайче е получило 6-ца за него, като го е правило по трудово Mr. Green

# 114
  • София
Да се включа и аз-апарат за кръвно от свеки за 21-22-рия ми рожден ден  bowuu

# 115

Е, не, това бие всички рекорди Joy Joy Joy

# 116
  • София
Знаех сииииииии аз  bowuu А дигитална рамка и аз имам,прибрана е чинно дори неразопакована и неразучена  Crazy

# 117
  • най-шареното място

Ако е било преди 5-6 години бих го намерила за мъдър даже Simple Smile

# 118
Ооо, вие се смеете на апарата за кръвно, ама майка ми си купи, когато бях на 21г.
Имах си проблеми и аз с кръвното, та ни дойде баш добре. )
Не бих го отказала и като подарък, ама хубав апарат. )

# 119
От свекървата имам рокли огромни, 30 годишни и миришещи на нафталин!
При положение, че знаеше, че пазарувам определени марки и стила ми е друг,
тя все пак реши,че подаръка и е супер.Забравих да спомена, че тя ги е носила
на времето като е била бременна и реши,че аз като съм в това положение много
ще им се зарадвам Sick!Изхвърлихме ги с мъжа на секундата след като си замина,
милото беше съкрушен и вбесен от постъпката на майчето си! #Cussing out Laughing

Общи условия

Активация на акаунт