Най-нелепият подарък

• 315 152
  • 3 091
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Машинката за сарми си е още неразпечатана. Става за подарък Simple Smile
Предлагам да открием нещо като гаражна разпродажба Simple Smile Пу, сапуните и ретро-чорапогащника никой да не ги иска. Още се пазят чинно и добросъвестно.

# 91
Ох, развеселихте ме, аз май съм щастливка.
Е, мога да се включа в далаверата с няколко блузи и чорапогащника от свеки  Mr. Green

# 92
Аз раздавам блузите...
Може и обиците, ако не са попиляни някъде... Simple Smile

Приемам една стъклена рибка

# 93
Ние за сватбата получихме от едни братовчеди подарената, от нас преди няколко месеца ,за тяхната сватба,прахосмукачка./ама какво изречение сътворих  EmbarassedSimple Smile
Те се бяха оплакали че са събрали 3 броя прахосмукачки от сватбата.И най-вероятно са решили да оползотворят останалите 2 . Laughing

А моят сладур ми подари за една годишнина розов анцунг  на Адидас. Laughing
Преценил че имам нужда човека,щото точно бях забременяла и било добре да имам анцунг. Joy

# 94
  • Пазете Гор
Розовият анцуг е за мене! И чифт обици, ама на клипс.
В ретрочорапогащника може да се съхраняват лешници.

# 95
Куркума, вземам веялката. Чудесно ще си пасва с ковашкия мех, който притежавам. Над 100 годишен е   Grinning
В замяна предлагам плетени домашни терлички и огромно количество китайски сувенири.

Богиньо, тоалетната хартия мекичка ли е? Да не вземе да ми нарани нежната кожа, като попивам сълзите?

# 96
Като се замисля, преди години беше доста по-трагично положението с подаръците. Подаряваха се платове, подарявани ризи, потници, сервизи с най-обикновени чаши.  #Crazy

# 97
Преди две години, новодомци сме, очаквахме приятели на гости. Тайно се надявах да не ми подаряват нищо, но не би...
Получих огромна керамична, боядисана в оранжево полуваза, полу не знам какво, със забучени вътре още по огромни оранжеви хартиени китки. Цяла вечер очите ми бяха приковани към нея. Едва дочаках сутринта и бегом в магазина да я връщам. Продавача се изуми, как е възможно да не оценя подобна красота. Е, смених я за стъклени съдове за готвене, ползвам ги с удоволствие. И от тогава ме е срам да поканя тези приятели, не знам как да оправдая липсата на въпросната ваза.

# 98
А,платове още се подаряват!На 50 годишния юбилей на майка ми и подариха плат да си ушие покривки за холовата гарнитура.А той даже не подхожда цветово.Но пък беше поднесен с такива хвалебствия,все едно подарява нещо невероятно,уникално и скъпо...

# 99
..... И от тогава ме е срам да поканя тези приятели, не знам как да оправдая липсата на въпросната ваза.

Просто си я счупила по невнимание  Laughing

# 100
Хаха. В 5-и клас си разменяхме подаръци за ЧНГ и получих книга с посвещение към съученика, който ми я подари.
Ама то това беше масова практика.

Направо са си съществували такива ,,оборотни" подаръци. Предавали са се от човек на човек и ако случайно на някой му хареса подаръка си го задържа за себе си. Имаше суеверие, че не било хубаво да се подарява подарен подарък и на мен, каквото ми подаряваха си го пазех за спомен и от уважение към този, който ми го е подарил. Ама съм била глупава Joy Joyта не съм се отървала от толкова ,,сувенири".

# 101
..... И от тогава ме е срам да поканя тези приятели, не знам как да оправдая липсата на въпросната ваза.

Просто си я счупила по невнимание  Laughing

А ако вземат и да ми купят същата за компенсация Laughing?

# 102

Та тя от две години още ли ще виси по магазините?

# 103

Joy Joy Joy не бих се сетила

# 104
Срещу машинката за сърми бих предложила 4 пластмасови чаши за вино, сини. Добре изглеждат, подходящи са за неангажиращ пикник.
След горе долу 3 месеца имам рожден ден  Blush

Веячката дървена ли е или метална?

Общи условия

Активация на акаунт