Най-нелепият подарък

• 321 375
  • 3 091
  •   1
Отговори
# 165
Не знам защо няма снимки, но е точно така, както е обяснила raja_nikol. И нашият остана на село, иначе щях да снимам.  Mr. Green

# 166
Няма изображения, странно, толкова търсих досега, май за пръв път гугъл издиша  Mr. Green
Ей на това му викам аз странен подарък  Wink

# 167
Аз искам пържолника, ако няма други желаещи, се нареждам. Много ме заинтригувахте. Не само, че не съм виждала, но и не бях чувала за такова нещо до сега.

ето - някои може и да не искат пържолник, но други са готови да извършат престъпление за него!
Joy

# 168
Така като чета описанията, си го представям като пра-дядото на тост-гриловете, но само едната плоча е нагревателна, а не и двете  newsm78

# 169
Долу горе такова, но не прилепва толкова плътно, има височина може би 4-5 см  Peace

Ох, стига сме спамили..... Laughing

# 170
  • Пазете Гор
Що бре, не е спам, ами обмен на подаръци.
Пържолник в армията наричаха едно чутовно съоръжение  - нещо като шкаф, който отгоре вместо плот има 250  литрова тава от чугун, а вътре в шкафа - нагреватели. Има размерите на запорожец, може би тежи повече.
И никакви пържоли не мятахме в него, ами зеле, зеле и зеле.

Та рекох си, че девойката е получила такова за подарък...

# 171
Ох, ще ме уморите  Joy така се забавлявам с тази тема

# 172
Такива "пържолници" както ги наричате,незнайно защо(в тях не се пържи,няма как..) се продават и сега.Има ги както в малки магазинчета ,така и в големите вериги! И се наричат Парти-грил...
Такива сандвичи едва ли сте яли,приготвени по друг начин.......

# 173
Сещам се за една история на летището.
Ще летим за България, чантите ни - препълнени до пръсване.   ooooh! Вътре - подаръци разни (за нас), дрехи и т.н - все нормални, позволени за пренасяне през граница вещи.
Минахме чек ин - всичко шест. По едно време ме викат по уредбата   Shocked
Питат ме какво имам в чантата. Обяснявам каквото се сетя.. Те - Експлозиви имате ли? Аз:  #Crazy Ами не ми е известно - казвам.. (започнах да мисля, че някой ми е подхвърлил нещо..) Полицаят: Има нещо голямо, четвъртито, с правилна форма - може да е от метал..  Thinking Накрая казаха вълшебвата думичка "Кристал" и се сетих - бяха ни подарили голяма кристална ваза  Sunglasses Явно на скенерите им е изглеждала подозрителна..
Тъй, че внимавайте какво ви подаряват!  Wink

# 174
Такива "пържолници" както ги наричате,незнайно защо(в тях не се пържи,няма как..) се продават и сега.Има ги както в малки магазинчета ,така и в големите вериги! И се наричат Парти-грил...

Вече казахме, че не е въпросния парти- грил.  Peace

Т.е., не е това нещо   
http://www.izgodnobg.com/ceni/455751-Parti-gril-EK-18.php

# 175
И аз се записвам за пържолника. Спомням си го от детските години, не съм яла по-вкусни сандвичи от тези, приготвени в пържолник. И аламинут с печен пипер, сирене и яйца.

# 176

Вече казахме, че не е въпросния парти- грил.  Peace

Т.е., не е това нещо   
http://www.izgodnobg.com/ceni/455751-Parti-gril-EK-18.php

уфф уж изчетох всичко,което сте написали че ми стана любопитно,но не съм разбрала че сте уточнили..и се възмутих,че аз много си уважавам парти-грилчето  Mr. Green Mr. Green

# 177
Ох, с тези сандивич...
От един месец не съм яла хляб, май ще спра да чета темата, че взеха да ми се прияждат точно от вашите пържолници сандвичи.

# 178
  • Пловдив
Изчетох цялата тема,добре се посмях!Явно първенството на невероятните подаръци го държи твърдо и непоклатимо свекито Mr. Green. Аз,обаче от скоро съм омъжена и явно ще ми се наложи да почакам още малко за такива разкошни подаръци като вашите Heart Eyes.За сега мога да се похваля само с една пукната порцеланова чаша за чай от левчето за Коледа.Но пак си е нещо Wink

# 179
armira, поне си личи, че има потенциал  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт