Най-нелепият подарък

• 321 387
  • 3 091
  •   1
Отговори
# 180
Такива "пържолници" както ги наричате,незнайно защо(в тях не се пържи,няма как..) се продават и сега.

според мен, не се наричат "пържолници", защото в тях нещо се пържи, а защото се правят пържоли..
 newsm78

# 181
Такива "пържолници" както ги наричате,незнайно защо(в тях не се пържи,няма как..) се продават и сега.

според мен, не се наричат "пържолници", защото в тях нещо се пържи, а защото се правят пържоли..
 newsm78

А пържолите защо се казват така, щом не се пържат?  Thinking
Не се заяждам в никакъв случай  Wink

# 182
 Ах, момичета, не се издържа тази тема... Joy
Ще взема да открия къде прашасва кутията и да  изпращам пържолника по адреси на желаещите сандвичи , яйца и  т.н.  Mr. Green

# 183
Черно-бяла картина, рисувана с туш, в златиста рамка - от лелята на съпруга ми. Това - при положение, че жената никога не беше стъпвала у дома на гости. След седмица с сети да попита дали имаме златисти елементи в обзавеждането. Когато разбра, че нямаме... настоя да сменя рамката със сребриста... Crazy

Не се успокои, докато не я уверих, че съм я сменила.

Картината в момента виси на стената в гостната в дома на родителите ми.

До момента съм получавала като подарък точно 5 картини, нямащи нищо общо като стил с интериора в дома ми. Разбира се, нито една от тях не е окачена на някоя от стените у дома.

Изобщо, намирам за проява на лош вкус да подаряваш предмети за декорация на някого, в чийто дом никога не си бил гост.

P.S. Смях се със сълзи на някои от постовете по назад!  hahaha

# 184
Преди  2-3 години  мъж ми  ме изненадва с подарък ... Два крема за лице - дневен и  нощен ..... До тук  добре  ама бяха  за жени  на 45+ . Стана му  много  неудобно  като разбра и от тогава незнам  с кой  се консултира ( но подозирам )  винаги избира  хубави подаръци.

# 185
Ох, с тези сандивич...
От един месец не съм яла хляб, май ще спра да чета темата, че взеха да ми се прияждат точно от вашите пържолници сандвичи.
Май си пролича, че повечето сме на диета  Mr. Green От всички споменати в темата предмети, само пържолника се обсъжда вече три страници  Laughing

# 186
Супер забавна стана темичката Laughing Чак и на мен ми се прииска да си имам пържолник, доядоха ми се и сандвичи, мани, мани...голям смях Mr. Green

Сетих се и за още един подарък от приятелка за партито преди да родя дъщеря ми (baby shower). Подаръка не е точно нелеп, но ми се стори неподходящо да ми подаряват сини детски дрешки при условие, че всички знаеха, че чакам момиче. Сигурно сините неща са били на разпродажба или пък са й останали от някъде. Но не й се разсърдих, само ми се стори странно Thinking И даже с удоволствие после си обличах бебка със сините неща, отиваха й на сините очи Grinning

# 187
извинявам се предварително за обширния офф! Wink

newsm78

А пържолите защо се казват така, щом не се пържат?  Thinking
Не се заяждам в никакъв случай  Wink

в интерес на истината, след като написах поста и аз се замислих за етимологията на думата пържола, след като очевидно не само пържени меса са пържоли.. хрумна ми, че печеното месо може да е котлет или нещо подобно, но проверих в тълковния речник вкъщи и ето какво се казва там: "широка изрезка от месо с ребро или покрай ребрата; котлет." (ако някой се интересува от библиографски данни за речника може да каже!)

сложен казус! мисля, че се налага да се консултираме със специалист-българист!
Wink

п.п. изобщо не го приемам като заяждане!  Sunglasses

# 188
  • Варна
Не разбирам драмата със сините дрехи за момиче. Крайно време е стереотипите да бъдат нарушавани. Аз мразя розово и никога на подарявам дрехи в този цвят на момиченца. Спектърът от цветове е доста голям.  Peace

По повод машинката за сарми. Не се точете много. Нали ви казвам, че свеки я е ползвала и не е доволна. Каза, че е боклук. /тя и за себе си е купила, не ползва моята  Mr. Green/

# 189
  • Пловдив
Като стана въпрос за картини,имам една подарък от сватбата която така и не можах да разбера от коя страна да я завъртя че да е правилно Heart Eyes сега като се замисля не се сещам къде я сбутах,може да я трампя за някоя нафталинова нощница,че си нямам такава Mr. Green

Иначе веднъж присъствах на питане на клиент дали имат ''от тези фибички за коса  в розово за момиченце?''  Laughing

# 190
Богиня, аз не съм правила драма. За това и изрично споменах, че подаръка не е нелеп, само ми беше интересно защо е решила да подари сини неща за момиче. Аз примерно не бих го направила, но това съм аз. По същата логика да подарим тогава розови бодита за бебе момче?

# 191
  • Варна
Богиня, аз не съм правила драма. За това и изрично споменах, че подаръка не е нелеп, само ми беше интересно защо е решила да подари сини неща за момиче. Аз примерно не бих го направила, но това съм аз. По същата логика да подарим тогава розови бодита за бебе момче?
Защо не?

# 192

аз лично не бих подарила розови бодита на момченце, точно защото хората автоматично ще си помислят, че такива съм намерила от разпродажба/имала подарени и неизползвани/по една или друга причина са се мотаели вкъщи и съм се чудила какво да ги направя..

# 193
  • Варна
А жълти? Или зелени?

# 194
Докато не знаех пола на детето си, предупредих всички приятелки, че ако се роди момиче, не приемам розови подаръци.  Grinning Когато се роди момче, обожавах да го обличам в жълто и оранжево /не много ярко/.
Имаше и гащеризон комбинация червено със зелено. Разкошен беше в него.

Общи условия

Активация на акаунт