Най-нелепият подарък

• 321 450
  • 3 091
  •   1
Отговори
# 210
Никой ли не ми иска тигана за палачинки???  Rolling Eyes

Явно сте заподозрели, че върви заедно със задължението
поне веднъж седмично да мятате палачинки. 

Ами, ти пък дай малко повече инфо за този тиган, де!  Laughing
Аз имам тиган за палачинки и си го ползвам - става освен за палачинки, също и за омлети, яйца на очи (купих си и едни силиконови шаблони във формата на звезда и във формата на детелина, в които се чуква яйчицето и така се пържи), едни овесени палачинки с извара и още други неща. Не бих казала, че е безполезна вещ, поне у дома.  Peace

# 211
Заради Куркума ще ме уволнят, задавих се от смях просто като си представих гледката  hahaha Joy

Аз се записвам също с подаръци от свеки. Бяхме й на гости за близо месец, жената си събра багажецът и се изнесоха със свекъра за 10-на дена, като ни оставиха домочадието на отглеждане  Mr. Green На връщане, свеки носи подаръци - за двете й дъщери - бански, за двамата й сина - бански, за мен - най-кичозния продукт на китайската бижутерийна промишленост, защото не знаела какъв бански предпочитам. Свеки живее до морето и ме беше съзерцавала в бански 10-тина дена преди да замине  Mr. Green Явно съм изглеждала като да предпочитам да се окича с нещо като лошо изработен мини-полилей  Mr. Green

Другият подарък, получен от нея, е синя рокля 36 размер. И в най-слабите си години не съм била 36 размер, а свеки се гордее със способността си да преценява размери (и е наистина добра). За сметка на това, че ми е малка, роклята има и грешки в кройката и виси отзад. Впоследствие се разбра, че е била купена за малката дъщеря, която я е изхвърлила заради грешката в кройката  Mr. Green Няма зян да става, я, свеки пари е давала  Mr. Green

# 212
  • Майнатаун
Много се забавлявах с тази тема, просто е страхотна   bouquet И аз да се разпиша тук с подаръци от майката на приятеля ми (бъдещо свеки ) - една блуза, която е ужасно грозна и сякаш е от втора употреба, едно боди, което е за 13-14г. момиченце, едни зимни ръкавички, плетени от лилава коприна, еротична нощница (много дават зор за внуци), а в началото като заживяхме заедно с приятеля ми комплект чаршафи, но за единично легло (не била погледнала, че не са за спалня) и много други такива.Въпреки всичко аз им се радвам и ги оценям, защото знам колко много се старае да ми харесат.

А иначе аз се записвам за тигана за палачинки  Peace

# 213
Цитат
Никой ли не ми иска тигана за палачинки??? 

Явно сте заподозрели, че върви заедно със задължението
поне веднъж седмично да мятате палачинки. 

Ами, ти пък дай малко повече инфо за този тиган, де! 
Подари ми го любимият, защото си споделих една мечта - да си имам тиган за палачинки;
само дето това беше мечта, дето въобще не държах да се сбъдва.  И след като станах
горд собственик на тиган, се започнаха едни гости на тематични "палачинкови" партита,
като човекът зад тигана винаги се налагаше да бъда аз.

# 214
Подари ми го любимият, защото си споделих една мечта - да си имам тиган за палачинки;
само дето това беше мечта, дето въобще не държах да се сбъдва.  И след като станах
горд собственик на тиган, се започнаха едни гости на тематични "палачинкови" партита,
като човекът зад тигана винаги се налагаше да бъда аз.

hahaha hahaha hahaha
Дето има една приказка, внимавай какво си пожелаваш...

# 215
И аз да се запиша.
От милото почти винаги получавам нещо свързано с компа - мишки,подложки,клавиатура,дори веднъж хард диск,не,че не ги ползвам,но ми се иска нещо лично за мен,а не за РС-то.
И след като споделих болката си за Коледа получих волан за игра.Видял човека,че играя Need for Speed и решил да ме зарадва.
Та...се размечтах и аз за един тиган,поне да мога да го  newsm66

# 216
Като бях ученичка се бяхме разбрали да си разменяме подаръци преди Коледа със съучениците...Теглихме си листчета от една шапка и на мен подарък трябваше да ми подари една уж много добра моя приятелка...Дойде деня за подаръците,тя ми подарява моя подарък,аз с голямо нетърпение поглеждам в торбичката и какво виждам...Бикини,то добре ама вадя аз,оглеждам ги хубаво...нямат етикет и са...лекьосани отдолу...тоест използвани Confused Stop

# 217
  • София
Бикини,то добре ама вадя аз,оглеждам ги хубаво...нямат етикет и са...лекьосани отдолу...тоест използвани Confused Stop

Sick

# 218
  • Варна
Бикини,то добре ама вадя аз,оглеждам ги хубаво...нямат етикет и са...лекьосани отдолу...тоест използвани Confused Stop

Sick
Това заслужи титлата НАЙ-гнусен подарък  Sick

# 219
Леле, Съни, то и аз съм получавала бикини, при това по същия повод - размяна на подаръци между съученици - ама моите поне бяха нови.  hahaha

# 220
  • София
Апарат за кръвно налягане на човек, който си е с високо кръвно, но му стана неприятно...

# 221
Преди време ми подариха книга с диети за отслабване... Crazy
Знам,че не съм фиданка,ама това беше гадно...По-скоро тъпо...
В края на краищата не е ничия работа как изглеждам...
След време ,с дамата,която ми подари книгата имахме сериозен спор! Стна въпрос и за конкретния подарък.В пристъп на емоция и казах,че аз мога да стана по-слаба,но тя по-умна едва ли ще стане... Mr. Green Е ,аз вече съм 30 кг по-слаба,а тя си е все още същата мухла...
 И все пак подаръкът ѝ се оказа полезен... Mr. Green

# 222
Сисс,кефиш ме! HugТези думи и аз съм ги използвала при спорове за килограмите ми!Наистина си затваряха устата,но проблемът към днешна дата е,че нито те станаха по-умни,нито аз отслабнах! Embarassed

# 223
  • Пазете Гор
Нелепостта е не само в неприложимостта на подаръка, но и в абсурдността на емоцията, подтикнала към избора му.

Подаръците от подчинени към началник са мазни, по правило. Гледал съм следните:

- подарък пищов, декоративен кремъклия и струващ колкото на баща ми пенсията, за новият началник. Кабинетът още неукрасен, намекваме, че го намираме за мъжкар, поне на прима виста

- подарък тенис ракета. Началникът леко напълня в кръста и реши да се подмлади, захвана се със спорт. Веднага му биде предложен уред

- подарък рахитичен керамичен петел с вид на геранило. Този пък началник го раздаваше арт, в смисъл, че гледаше по някоя боза в мултиплекса и после правеше анализ (възпроизвеждаше по памет статийки за филма и разни лафове от трейлъра). Хак му е сега петела.

- поредният герой на поредицата бил някога в Африка, и шофьорът му споменал, че у дома му е обзаведено в афро стил (каквото и да значи това, та в Африка живеят 1 милиард). Времената бяха трудни за намиране на афро атрибути, та лизачите се примириха с един плетен ракитов кош от пазара, който ръчно украсиха с вапцани пуешки пера от сергията на една поизкукала художничка. Звучеше им Афро, може би заради перата.

# 224
- подарък рахитичен керамичен петел с вид на геранило. Този пък началник го раздаваше арт, в смисъл, че гледаше по някоя боза в мултиплекса и после правеше анализ (възпроизвеждаше по памет статийки за филма и разни лафове от трейлъра). Хак му е сега петела.
Joy Joy Joy
Това искам да го видя. Особено съчетанието рахитичен-геранило ми е много любопитно.

Общи условия

Активация на акаунт