Най-нелепият подарък

• 323 644
  • 3 091
  •   1
Отговори
# 990
Аз пък ,като чета темата ,оставам с впечатление,че точно цената на подаръка има значение...
Защото икой не би се разсърдил,ако му подарят парфюмче за 200 лв примерно,ама като е от 10 лв -тогава не става! И още много такива примери!
Та май за почти всички е важно подаръка да е скъп като цена!
И сега не започвайте да ми обяснявате как не съм права! Няма да ме убедите в противното! Peace

# 991
  • UK
За много хора е важно, но чак за "почти всички"... Според мен преувеличаваш малко. Не се опитвам да те убедя в нищо.

# 992
За много хора е важно, но чак за "почти всички"... Според мен преувеличаваш малко. Не се опитвам да те убедя в нищо.
Peace

# 993
  • София
Защото икой не би се разсърдил,ако му подарят парфюмче за 200 лв примерно,ама като е от 10 лв -тогава не става!

Потник за 10 лева ще нося без проблем, но едва ли някога ще се пръсна с парфюмче за 20 лева или ще използвам някаква долнопробна козметика за същата сума  Peace

# 994
  • UK
Мда, тук също има разлика, потник за 30 лева примерно не е като парфюм за 30 лева, нали така? Само че тук пак идва ред на личните предпочитания и особености, ако някой ми подари парфюм на мен, вероятно ще го сметна за грубо. Има изключения, разбира се, скоро ми подариха един, който мога да нося (имам мигрена, не ми понасят изкуствени миризми), но 99.9% ми докарват страшно главоболие. Ако ще най скъпия парфюм с екстракт от диаманти, трюфели и черен хайвер да е, все ми е тая.

# 995
Ами аз обичам да ми подаряват козметика,но не такава от левчето чак.Иначе с потниците по 10 лева нямам проблеми,бих носила.За мен всеки сувенир който биха ми подарили от масовите е не нелеп,а по-скоро нежелан подарък.Аз обичам да подарявам козметика,ако не познавам човека добре.Поне винаги влиза в употреба.Лично творчество вече не подарявам-хората си мислят,че едва ли не като съм го рисувала аз подаръка и ми излиза безплатно,не го оценяват.Но пък аз си ценя труда и затова спрях.

# 996
Лично творчество вече не подарявам-хората си мислят,че едва ли не като съм го рисувала аз подаръка и ми излиза безплатно,не го оценяват.Но пък аз си ценя труда и затова спрях.

ее това пък е абсурдно! според мен, няма нищо по-хубаво от нещо уникално и направено индивидуално и точно за теб... не ги разбирам тези хора!!

десетки вази, сервизи, свещници и какво ли не сме получавали и никога не сме го ползвали, но картините, които са ни подарени, всичките ни висят по стените вкъщи..

# 997
Аз пък ,като чета темата ,оставам с впечатление,че точно цената на подаръка има значение...
Защото икой не би се разсърдил,ако му подарят парфюмче за 200 лв примерно,ама като е от 10 лв -тогава не става! И още много такива примери!
Та май за почти всички е важно подаръка да е скъп като цена!
И сега не започвайте да ми обяснявате как не съм права! Няма да ме убедите в противното! Peace
цената като абсолютна стойност едва ли е от значение ( освен ако не говорим за сватбен подарък!), но ако имам 10лв на разположение не бих купила потник за тях, а примерно билет за кино или театър

# 998
  • UK
Е, ти пък. Ми те хората едни пържени картофи и торта да те почерпят на тоя рожден ден и те десетте лева свършили. Никакво ходене по празници ако имаш десет лева.

# 999
Ще споделя за себе си... Аз лично,не обичам подаръци за празниците! Искам тези,които ме обичат да са с мен в такива моменти и да си прекарваме весело-песни,танци,хапване,пииване...такива неща! И колкото по-весели са ми гостите,толкова аз съм по-доволна и щастлива! Peace
А подаръци най-обичам да си правя сама! Crazy

# 1 000
На нас за Сватбата ни подариха: стара, ожулена, малко счупена масичка Simple Smile Много тясна за да сложиш каквото и да било на нея и изобщо не пасваща на жилището.

С пари не оставало  спомен та за това масичка ...

Добре, че повечето гости не ни подариха такива уникални, запомнящи се подаръци.

# 1 001
Нелепи подаръци не съм получавала в съзнателна възраст , но в трети клас на рождения ми ден една моя съученичка ми подари панталон , който и бе подарен преди 2 месеца на нейния рождения  ден  ,на който и аз присъствах , защото и бил малък. Shocked

# 1 002
  • София
Е, ти пък. Ми те хората едни пържени картофи и торта да те почерпят на тоя рожден ден и те десетте лева свършили. Никакво ходене по празници ако имаш десет лева.

Право в десятката!  Joy

# 1 003
  • До сърцето...
Ще споделя за себе си... Аз лично,не обичам подаръци за празниците! Искам тези,които ме обичат да са с мен в такива моменти ...
А подаръци най-обичам да си правя сама! Crazy

Не мислех, че има и друг като мен!!!
Най-големият ми подарък са моите гости, винаги каня хора, които обичам ....

# 1 004
Поредният нелеп подарък е налице - пижама за малката ми дъщеря, която вероятно ще й е по мярка след повече от година....  Crazy От същия дарител имаме дрешки, които й бяха подарени за втория рожден ден през ноември миналата година с размер за три годинки и които евентуално през тази зима може и да й станат.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт