Най-нелепият подарък

• 323 773
  • 3 091
  •   1
Отговори
# 675
Преди "пари в плик" като подарък ми се струваше странно, но вече го предпочитам като подарък от семейството или роднини, особено ако имам нужда от нещо, което искам сама да си избера.

За подаръците, които аз съм получавала, не се сещам за някой нелеп, но е имало такива, които просто не са ми харесали, като например една светло синя плетена чанта (от майката на бившия). Щях да я харесам, ако бях 7-8 клас.  Rolling Eyes Или един долнопробен парфюм за 20 лева за бала. Нямаше да ми стане наприятно, ако после не ми бяха казали: "То и на мен не ми хареса, ама все пак го взех"  ooooh!

А, това да подариш нещо употребявано е направо отвратително!  #2gunfire

# 676
Трудно ми е да категоризирам най-нелеп подарък.По принцип ме радват скъпите подаръци/да получавам и да правя/ - парфюми,екскурзии,бижута,гифт карти със значими суми,скъпи чанти и часовници,макар,че и само едно цвете подарено от сърце е равно на горепосочените като жест и внимание.
Не обичам да ми отбиват номера,не обичам да ми пробутват евтинийки за по левче,не обичам да ми се подаряват дрехи,още по малко домашни потреби,кичозни предметчета декорации...лично това ме обижда.Мисля,че само при вида на даден индивид можеш да прецениш долу горе какъв е стилът и начинът му на живот,следователно какво да му подариш.
Най-нелек подарък може би е пробутването на едно мрежещо потниче/все още в опаковка,която гордо ми отвореха пред очите/,което беше хит през 80те. Абсолютен кич и пълна липса на уважение към стила ми на обличане.
На щерката са й подарявали бебешко шише от 70те,при което биберона беше толкова залепнал по отвора на шишето и капачката,че нямаше как да го отворя дори.И това придружено с мъжки детски слип със залепена цена 13 стотинки,видимо от същата епоха. Признавам,че на този подарък реликви искрено съм се смяла  Laughing

Сега се сещам за моята приятелка,която беше получила уникален подарък от свекито си,първи такъв след няколкогодишен брак със сина й. Носена от самата свекърва блуза,4-5 размера по-голяма и с кир по врата и бели петънца под мишниците.Беше силно обидена и разочарована,си спомням.

Пари в плик не ме притеснява както да давам,така и да получавам.

# 677
На баткото, роден 2007ма, подариха комплект 3 детски чинии с надпис мade in GDR   Shocked
Но пък са хубави  Laughing

# 678
На дъщеря ми когато се роди от кръстницата- в голям подаръчен плик цял куп плетени дрешки, от онези, дето ни обличаха едно време, вълнени и дебели. Каза, че баба й ги била изплела, ясно е, че са били нейни. Пак от нея, лятна шапка размер 9 месеца, а детето беше вече на 1.5 г. А тя ми вика пробвай я де, нахлупвам я аз, а то не може да влезе въобще, а кръстницата вика, ама що така не й става.

# 679
Най-смешния подарък,който съм получавала,но не съм се обидила,защото добре познавам вуйна си-голямо парвеню.Та на абитуриенския ми бал-някъде 1993 година- ми дава пълна торба с подаръци и държеше да ги вадя пред нея.Имаше класьори,тефтери(такива съм виждала в къщата й-взимала ги от къде ли не) и най-забавното беше мъжки одеколон,с етикетче с цена,на която пишеше 70лв,задраскано и надписано 100 лв Joy Не съм се и усъмнила за миг кой го е дописал Simple Smile Също ми каза-виж какъв скъп парфюм ти подарявм Party

# 680
аз затова на рожденни дни подарявам ваучери - според човека.
Няма неприятно изненадани. А нелеп подарък съм получавала само веднъж ( бельо от едно бившо гадже), който отказах да приема.

# 681
Аз саморъчно направена картичка бих приела от малко дете примерно. Но голям човек да ми отбива номера сподобни самодейни изяви - НЕ!  Naughty Часовете по труд и творчество бяха в училище Simple Smile
Няма да говориш така, ако видиш картичките на една наша леля Simple Smile) Направо са си изкуство...

Нелеп подарък ми беше употребявани дрешки за бебето, от роднини, които го виждаха за пръв път.

# 682
  • Бургас
Аз саморъчно направена картичка бих приела от малко дете примерно. Но голям човек да ми отбива номера сподобни самодейни изяви - НЕ!  Naughty Часовете по труд и творчество бяха в училище Simple Smile
Няма да говориш така, ако видиш картичките на една наша леля Simple Smile) Направо са си изкуство...

Нелеп подарък ми беше употребявани дрешки за бебето, от роднини, които го виждаха за пръв път.

Моята свека дойде с употребявани детски дрешки много голям размер и плетенки на изписването на дъщеря ми, а свекъра сложи 150 лв до главата й, а после си ги поиска от сина си, че били  закъсали. Идеше ми живи да ги одера!

# 683
темата е страхотна

# 684
Подарък за рожденния ден на баща ми от брат му - "комплект" пяна за бръснене и афтършейв от магазин за 1 лев, като пяната си личеше, че е наполовина и дори беше ръждясала и с петна от престоя си в банята.

Същото това семейство ми подари за бала няколко сребътни бижута - обеци, там някакъв синджир и висулка - всичките различни и всичките от по 2лв. Направо паднах чинка ми като ми обясняваше, че много го е избирала, да е стилно Joy За рожден ден като дете пък ми беше подарила някаква блуза - очевидно носена от сина и (10 години по-голям от мен) и дъъълго отлежавала в някой шкаф, щото беше смачкана и мухлясала.

# 685
безумно грозни, с едни отвратителни червени макове.
Маковете ли ги правят безумно грозни? Аз примирам при вида на мак! Значи за мен ще са идеални!  Mr. Green

Неее, аз също обожавам макове. Но вижте: на първата снимка са чаши, каквито имат нашите, а на втората - подареното ми великолепие. Разликата е огромна. Да не говорим, че нито аз, нито съпругът ми пием чай  Simple Smile Ох, то на снимката не изглежда толкова безвкусно, колкото е в действителност  newsm78 Явно заради светкавицата, иначе са много по-тъмни. Да не говорим, че кухнята ми е в кафяво и бежево и всички съдове са ми кафяви  Simple Smile

на мене ми харесват и обожавам да пия чай - ако не ги искаш давай ги насам ,пърите чаши по- не ме впечатляват

# 686
След като се постарах да направя оригинален подарък на моята свекърва- чаша с наша снимка на нея и надпис "Честит осми март!" ,

Ето това за мен е най-нелепия подарък в темата  Joy  с внуче да, но аз да се изтипосам на чаша и да я дам на свекърва ми  Shocked
Върнала ѝ е жеста Whistling.

# 687
Е, нали е с внучето на снимката. Не виждам проблем.
По темата- не помня дали съм го коментирала. ММ вече две години поред , откакто се познаваме, ми подарява един и същ парфюм за рожденния ми ден- опакован в картонената му кутийка. За свети Валентин- пак същия. Да, харесва ми, но му забраних да ми подарява тоя любим негов подарък. Писва, все пак.

# 688
На сватбата получихме 17! комплекта чаши за вино - кристални.. А двамата със съпруга ми не пием Simple Smile, съответно не сервираме алкохол Simple Smile Отлежават си заедно с виното Simple Smile в кутийте, а аз се чудя какво да ги правя.

# 689
Мятай насам, ние пием. Simple Smile Ама не всичките.

Общи условия

Активация на акаунт