Най-нелепият подарък

• 323 780
  • 3 091
  •   1
Отговори
# 705
Остави я да се радва, облечи там нещо дето ти е подарила.

# 706
Дочаках подаръка от роднините и не е фрапиращо грозен. Едно момиченце  представлява.

http://www.favoritejewelry.com/Personalized-Kids-Pendants/Name-Pendants-1.htm

Единственият проблем е, че никога няма да го носи.

Другият ценен подарък са сгънати полиетиленови торбички. Wink Разменям. Laughing

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 23:28 от Цонеty

# 707
Сетих се-в 7-ми-клас получих подарък за РД интимен дезодорант:) От едно момче в училище.Беше вносен и предполагам не е знаело,че е точно такъв.

# 708
А аз в осми - плюшена мечка и бутилка ракия. Много се смяхме тогава, ракията биде бързо изконсумирана от подаряващата я мъжка компания, а мечката още си я имам.

# 709
Сетих се-в 7-ми-клас получих подарък за РД интимен дезодорант:) От едно момче в училище.Беше вносен и предполагам не е знаело,че е точно такъв.

Ужас!  Shocked Rolling Eyes Наистина нелеп подарък.

На мен тази година за 14 февруари мъжът ми ми подари парочистачка.  Crazy То вярно, че исках подобен иструмент, ама не и за тоя празник....  Tired

# 710
Точно толкова нелепо ми изглеждат и подаръците за гостите по сватби- снимка на младоженците...Къде да я сложа, извинете- не върви и да я хвърля  Thinking
Подобно нещо можеш да подариш само на баба си, според мен  Laughing

точно така си мисля и аз! едни приятели, които скоро ще правят сватба, ми обясниха как било много модерно да си направиш покана за сватба, която да е нещо като малко албумче със снимки на двамата младоженци и не знам си какво.. съвсем откровено им казах, че мисля, че сама на родителите си могат да дадат такива покани и те да се зарадват!
Wink
Като стана дума за сватби се сетих, че наскоро четох една покана ,в края на която пишеше: "PS:Подаръците в плик след ритуала" Стори ми се малко грубичко честно казано...  newsm78 Мнения??? Мога да искам да им подаря от чашите с маковете например или пържолник??  hahaha  Що пък в плик...   newsm78

# 711
  • София
Като стана дума за сватби се сетих, че наскоро четох една покана ,в края на която пишеше: "PS:Подаръците в плик след ритуала" Стори ми се малко грубичко честно казано...  newsm78 Мнения??? Мога да искам да им подаря от чашите с маковете например или пържолник??  hahaha  Що пък в плик...   newsm78

Че пъхни ги в плик, какво ти пречи  Mr. Green

# 712
Дъщеря ми беше на 1 годинка, когато една вуйна й подари тениска и панталонки с думите "Малко са големи, ама като тръгне на училище ще може да си ги носи"  Crazy
Като малка, връщайки се от първия си лагер в живота, купих на баща ми ножчета за бръснене, от ония железните, а на майка ми дъвка  Crazy

А относно ръчните картички - ей сега направихме с колежката 60 броя за една сватба, като те ще се явяват и table card за гостите...и са хубави, пък  Simple Smile

# 713
  • До сърцето...
Голям смях падна, докато четох темата.

# 714

От такива като тебе хората се принудиха да пишат такива неща по поканите  Mr. Green

# 715
За завършването на 8-ми клас,събрахме пари за подарък на класния...и понеже,сме били много умни,към каквото там бяхме купили,бяхме добавили/за остатъка от парите/комплект самобръсначка,пяна за бръснене и афтършейв.И,още си спомням реакцията на горкия човечец,който реши,че не харесваме външния му вид ала Христо Ботев и му правим явен намек да го промени.........
А,за подаръците от свеки мога да напиша ферман/но,е по добре да не почвам/,само ще споделя,че за 1-вия РД на големия ми син му подари пижама-червена,с ваденка мече......размер 128см Mr. Green.И понеже години наред питаше дали си я носи/тя ги следи тия работи/,най-накрая тая зима му я извадих/синковеца е вече на 7 и е едричък,та на см го докара най-после/......обаче,се оказа,че дупката за главата му е малка и трудно минава...та,остана надеждата че някой ден ще я наследи малкия/той поне е висок и се надявах по-рано да му стане...т.е. да не му е пораснала толкова главата Mr. Green/,обаче без да искам я изпрах на повече градуси и мечето се "дематериализира"....и с чиста съвест я метнах в коша за боклук.....Дано,не ме обвините в дребнавост,но още ме напушва смях,като се сетя....
А,в класацията за най-нелеп подарък,веднага записвам и братовчед ми и компания,които навремето ходеха на рожден ден с подарък "битово трупче"-разбирайте дървено трупче изписано с пирограф.....,но поради тежката им и наситена с празници програма,пирографиста не насмогвал с поръчките и накрая,изографисването се изразявало само в минаването на една черта,така,че трупчето да прилича на кутия.......и в сумрака/знаете едно време се празнуваше по къщите и това,незнайно защо,си беше някаква  масова практика с "барово-то" осветление/бая рожденници са се опитвали да "отворят" подаръка...

# 716
Точно толкова нелепо ми изглеждат и подаръците за гостите по сватби- снимка на младоженците...Къде да я сложа, извинете- не върви и да я хвърля  Thinking
Подобно нещо можеш да подариш само на баба си, според мен  Laughing

точно така си мисля и аз! едни приятели, които скоро ще правят сватба, ми обясниха как било много модерно да си направиш покана за сватба, която да е нещо като малко албумче със снимки на двамата младоженци и не знам си какво.. съвсем откровено им казах, че мисля, че сама на родителите си могат да дадат такива покани и те да се зарадват!
Wink
Как що,защото искат парички хората.Доста безцеремонна покана бих казала Laughing

# 717
И на мен ми стоят малко грубичко подобни покани.

# 718
  • София
Грубичко - не грубичко, ама скоро имаше пресен пример - 17 комплекта чаши за вино  Wink

# 719

От такива като тебе хората се принудиха да пишат такива неща по поканите  Mr. Green
Имах предвид ,че може някой да иска да им подари нещо различно от пари,ваучер (за почивка или за пазаруване ) и общо взето неща ,които могат да се поберат в плик. Може да има желаещи за по големи подаръци или по различни.С няколко приятели на сватбата на близки познати,им подарихме 30 минутна заря и бяхме пазарили един ансамбъл да танцува цяла вечер народни танци.Двойката беше много щастлива  Mr. Green мисля че е по добре от 100 лева примерно в плик  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт