Най-нелепият подарък

• 323 724
  • 3 091
  •   1
Отговори
# 870
  • UK
Аз пък сега се сещам, че на последната сватба, на която бях, не подарих нищо. Бях там като детегледачка на детето на кумовете, после детето си замина с баба си и аз останах. Ядох даже, пих, забавлявах се, по едно време и пях, тръгнах си последна, силно се съмнявам семейството да помни и досега, че не съм им подарила нищо, и да ме одумва по форумите. Да каже ако иска момичето, съфорумка е. Wink

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 16:43 от Малката Госпожица Мърморана

# 871

Въх, забеляза ме, въпреки, че не съм тая класа, мерсиии  Laughing

# 872
Ех, днес пих кафе с вчерашна булка, бясна, че имало пликове с по 50 лв., а деца (включително и моето, неползвало куверт, както и останалите поканена даже и 14-годишни) дали по 20 лв...

ето затова няма да занеса другата седмица на сватбата пари в плик..  Cry

# 873
Сега ти какво се опитваш да ни убедиш Вилико, че за 1200 лева ще забавляваш 25 човека на сватба с вкаран алкохол ли?

# 874
Сега ти какво се опитваш да ни убедиш Вилико, че за 1200 лева ще забавляваш 25 човека на сватба с вкаран алкохол ли?

Що питаш?
От сватба до сватба има разлика. Едни ги правят тежки, с много екстри. Други - кротко. Трети - само с младите, в някое приятно заведение на близък. Та за там - дам, стигат. На последната, на която бях - толкова платиха хората - купиха си пиенето от борсата на Сточна гара. Куверти си платиха. Тортата беше подарък.
П.П. Не мисля, че на сватбата - трябва да забавлява някой гостите. Баш обратното - те би трябвало да създадат настоение на младата двойка...май. Не знам, аз нямам сватба.

# 875
Абе какво ги дъвчите тези куверти, има и скъпи  и по-иеФтинки и не всеки вкарва алкохол, аз не съм и никога не съм харесвала това, като нямам пари няма да правя сватба!Предпочетох скъпи куверти, но по-малко и близки хора!Не съм смятала дали ще спечеля от сватбата или не, сумата си я бях определила за да стане весело и готино, не да избивам масрафи!
Айде споделете сега за някой готЯн свекървенски подарък:)))

# 876
ох, не ми се обяснява повече - писна ми.
Ходете по сватби с подаръци от по 20лв, а после се чудете защо подобни теми като тази разцъвтяват.

# 877
  • където ми харесва
Ходете по сватби с подаръци от по 20лв, а после се чудете защо подобни теми като тази разцъвтяват.

То е ясно защо-има прекалено много хора, като теб. ooooh!

# 878

Като има дребнави хора ще разцъфтяват и подобни теми естествено

# 879
  • Варна
Не е задължителна корелацията скъп-хубав подарък. Имам едни чудни кристални розови чаши, подарък за сватбата от приятелка на свекърва ми. Красят витрината на жената в момента  Mr. Green
Ако беше взела проф.чаши на Schott примерно /5лв бройката/ тъкмо щеше да заформи 30лв. А чашите щяха да са в моя шкаф Simple Smile

# 880
П.П. Не мисля, че на сватбата - трябва да забавлява някой гостите. Баш обратното - те би трябвало да създадат настоение на младата двойка...май. Не знам, аз нямам сватба.

Гостите могат да умират от скука викаш, не знам Вилико, моята сватба беше в камерен състав и нямаше духова музика. Не ги разбирам и аз тези неща. Не сме очаквали никакви подаръци от гостите, но те пък дадоха плик с пари. Съвсем не съм очаквала такъв жест. И аз съм на мнение, че не можеш да очакваш да си избиеш вложените пари, но има хора, които са на точно обратното мнение и чакат да им се покрие куверта. Сега съм поканена на една сватба, която ще струва 24 000$ (това си е вноска за средно голяма къща Shocked), и ако чакат от мен да им избия куверта имат доста дълго време да чакат. Не ги разбирам защо го правят, но ето така са решили хората, така празнуват. И не, не сме богати, даже сме бедни, нищо, че сме им роднини. Grinning

# 881
Абе като ще се пъчим на роднини - и моят вуйчо е голяма работа уж, известен човек е в държавата  Crazy , ама си ходя при него с подаръци - евтинки, за неговия стандарт. Ама какво сега?

# 882
Твоята свекърва /не зная колко годишна е и къде живее/, но не е добре.
Надявам се аз да не изкуфея така.

# 883
моят не е свекървенски, но е от сестрата на свекървата, която се прибра след една година в Австралия
на мъжа ми - плетен ключодържател (от шарена прежда)
на голямата ми дъщеря - фибичка с плетено цвете (от шарена прежда)
на малката ми дъщеря - шапка с козирка
на мен - шнола за коса

Всъщност тук не е прието да се носят подаръци, когато някой се връща от чужбина, но в този случай ми стана много смешно, защото нито децата, нито мъжът ми умеят да се преструват, че подаръците им харесват и за трябваше да благодаря от името на всички и да възхваля добротата и щедростта и

# 884
А пъчим се, те са някакви бедни също. Всичко това е заем- да не си помислиш нещо. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт