Най-нелепият подарък

• 323 691
  • 3 091
  •   1
Отговори
# 915
  • Балчик
Лелее, Piny, добре, че не те познавам (надявам се). Whistling Не искам да позанвам такива хора.

# 916
Хайде стига вече, ще заключат темата.
Peace

да се върнем наистина на темата с подаръците!!

# 917
Чакам мъжа си с подарък, като се прибере непременно ще споделя:)

# 918
Дано да не е нелеп  Grinning

# 919
Цветя и картичка, нищо нелепо. Наплашила съм го. Laughing

# 920
Даже много хубаво  Simple Smile Браво за успеха ти от сплашването  Grinning

# 921
Сега се сетих за моя Joy

На именният ми ден беше в БГ на някаква конференция, връща се вечерта късно. Пределно ми е ясно, че няма да е купил подарък и не чакам. Да, ама той ми връчва с много любов една чанта "летище София" и вътре 2 бутилки уиски от безмитната  hahaha

И това не е всичко, приятели.... Извади от багажа 2 буркана лютеница  Joy

# 922
  • Бургас
Лолитка! Ми то как нелепо бре! Това си е класика! Само че уискито с ракия бих заменила   Peace

# 923
Добре, по-скоро беше неочаквано  Mr. Green

Ракия пия само домашна от на тати:35:
И да беше донесъл нямаше да се брои за подарък  Mr. Green

# 924
  • ВАРНА
Класирам  себе си,като създател на изключително нелеп подарък.Смекчаващи вината обстоятелства-бях на 9 и нямах пари.Реших да изненадам майка си с торта за празника и.На 9 съм,никога не съм хващала тенджерка или друг съд,но съм виждала,как става.Сладки или соленки-не,твърде елементарни са ми,направо торта започвам.И то с името "Вулкан ".Викам приятелка и се почва.Ще спестя подробностите,но имаше стъргане,дърпане изтърване и много надежда за успешен край.При влизането на маман бяхме затъмнили,за да се впечатли жертвата от изригването на "Вулкана".Че,като лумна тоз ми ти първак,като "цунка" пердето,но аз съм точна и бързо лиснах чаша нектар.Красиво се получи,тогава не знаех още,но рожденничката май получи лицев спазъм.И защо ли не се зарадва, тази жена на подаръка си?!!

# 925
  • Sofia
Номер 1 на нелепите подаръци, които съм получавала (те не са много де), е една градинска керамична костенурка от едно бивше гадже. С такова любопитство отворих голямата кутия, а вътре огромна безполезна костенурка, ок. 40 см дължина.  Crazy
За сватбата получихме тостер с надпис в/у кутията "не работи". Joy Всъщност работеше и го ползвахме, но няма да забравя този жест, помня от кого е.  Twisted Evil
Останах и доста... учудена и от един подарък на свекърите за РД на баща ми - ДВА комплекта чаши за вино - бяха в едни кашончета, нито с хубава фабрична опаковка, нито опаковани като подарък.

Грозните подаръци не ги причислявам към нелепите, просто такъв му е вкусът на подаряващия. Не мога и да ги хвърля в повечето случаи, защото си представям с каква обич и грижа са били избрани (за подаръци от близки хора). Получавала съм от баба старите й тортени чинии - какво да ми подари жената, като няма средства, не ми е било гадно, а и влязоха в употреба наскоро.
Повече обръщам внимание КАК са подарени подаръците - свекърите редовно ми оставяха подаръка някъде (като живеехме у тях), нито опакован като подарък, нито с картичка, ходи се сещай, че това е подарък и то за мен.  Confused Тази година бяха вкъщи ден преди РД ми. Като си тръгнаха, видях на масата 100 лв и питах мъжа ми какво е това... Мда, щедро, но тъпо.

# 926
  • София
Класирам  себе си,като създател на изключително нелеп подарък.Смекчаващи вината обстоятелства-бях на 9 и нямах пари...

Аааа, подобна изцепка имам и аз.

Смутни и гладни купонни времена. Не помня на колко съм била, но помня, че бях сама у дома и исках да изненадам мама с кифлички, за чието правене много пъти бях "помагала".

Кифличките са супер, ама имат един недостатък - винаги свършват бързо. Взех тетрадката на мама с рецептата, прочетох какво трябва и реших да удвоя всички продукти по две.  Crazy  Викнах една приятелка-съседка с акъл по-малко и от моя, казах й какво да донесе от тях и почнахме!   chef

Кой да мисли, че продуктите в рецептата са точно, ама мама все правела по половин доза и за това излизат малко кифличките...

Тамън бяхме готови да ги печем и съседката отиде до тях да донесе още тави, защото нашите не побираха производството, когато ни завари майка й. Голям скандал отнесохме, че сме профукали толкова ценни продукти за едни кифлички.

Мама обаче беше трогната или поне добре го е изиграла, а тия кифлички после ги ядохме май цяла седмица или поне така ми се е сторило...

# 927
Класирам  себе си,като създател на изключително нелеп подарък.Смекчаващи вината обстоятелства-бях на 9 и нямах пари.
Ако сега й го направиш 100% ще се зарадва.

# 928
  • София
За сватбата получихме тостер с надпис в/у кутията "не работи". Joy 

Joy

# 929
  • София
Малко офф:
Вие се смеете, но си спомням докато бях в Метро. Обаждат се познати на един колега и искат да им запазим един принтер, на много атрактивна цена. Гледаме с колегите да го скрием, ама няма как - народа рови и търси.
Накрая на един колега му хрумна великата идея да напишем - "не работи -  дефектен".  Crazy
После едвам убедихме хората, че ние сме го писали, показахме им, че е фабрично запечатан, ама пак бяха предубедени, за което напълно ги разбирам.  Mr. Green

Иланг иланг, искрено се смях на поста ти!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт