Най-нелепият подарък

• 323 690
  • 3 091
  •   1
Отговори
# 930
  • Бургас
Ха сега се сещам за един супер нелеп подарък от свекър ми за Коледа. На 15 декември им казахме че ще стават баба и дядо и на Коледа получавам 2 бутилки олио, една бутилка вермут и една червено вино! Незнам как беше решил, че трябва да опукам всичката пиячка.....

# 931
А олиото за какво беше  Joy

# 932

да маже бебето. )))))

# 933
А олиото за какво беше  Joy

да маже бебето. )))))

Барем зехтин да беше  Joy

Сетих се обаче - за циганска баница - като мезе за вермута!!!

# 934
  • Бургас

да маже бебето. )))))

Въх, не съм се сетила, колко време мина, изконсумирахме го с таткото  Joy

# 935
  • София
Не отказвам две бутилки висококачествен зехтин  Whistling свеки, а, дано четеш тука

# 936
  • Майничка

Личи си, че не сте сериозни пиячки - олиото се консумира предварително, за да не се напиваш. Иначе, с една бутилка вермут+една бутилка червено вино, сутринта ще е такъв главоцеп... Mr. Green

# 937

Личи си, че не сте сериозни пиячки - олиото се консумира предварително, за да не се напиваш. Иначе, с една бутилка вермут+една бутилка червено вино, сутринта ще е такъв главоцеп... Mr. Green

Joy Joy Joy
Заеби - и ти изпиваш първо две бутилки олио и после сядаш на масата да пиеш ли  Joy Joy Joy

# 938

Абе това с олиото сме го пробвали като студенти.)
Е няма такава гадост като да изпиеш 1с.л. олио. )))) Предизвиква отвратително гадене.

# 939
  • София
Ама помага при запек  Whistling

# 940
Затова най-добре ползвайте олиото за салатата  Laughing Laughing

# 941
  • където ми харесва

Абе това с олиото сме го пробвали като студенти.)
Е няма такава гадост като да изпиеш 1с.л. олио. )))) Предизвиква отвратително гадене.
Точно за това с олиото се прави циганска баница...ефекта е поразителен Crazy Party

# 942
  • Майничка
... Joy Joy Joy
Заеби - и ти изпиваш първо две бутилки олио и после сядаш на масата да пиеш ли  Joy Joy Joy

Е, аз не съм критерий за пияч, ама имам доста наблюдения върху "професионалисти от старата школа" - 7-те братя на дядо ми и синовете им работеха във винпром. Семейните им сбирки започваха с по чаша олио и тънко нарязана сланина с червен пипер и чесън и приключваха, когато набелязаното бъчве в мазето не пускаше вече нищо. Laughing  
Сега има махмурлеци и подобни, ама наследниците им още са привърженици на "народната медицина". Mr. Green

# 943
gargamela, аууу, това ми звучи потресаващо с чашата олио. )))))

Иначе за циганска баница съм съгласна. ) Ама това го ям само с току що изпечен хляб.
Макар че по други краища на БГ му викат "Цоньов мед". )

# 944
Сега се сетих за моя Joy

На именният ми ден беше в БГ на някаква конференция, връща се вечерта късно. Пределно ми е ясно, че няма да е купил подарък и не чакам. Да, ама той ми връчва с много любов една чанта "летище София" и вътре 2 бутилки уиски от безмитната  hahaha

И това не е всичко, приятели.... Извади от багажа 2 буркана лютеница  Joy

Той твоят като моя  Joy

Връща се от някъде си и ми носи бутилка уиски от летището, марково, отлежало, н'ам си кво. Айде от мен да мине, хиля се там, благодаря. Месец по-късно сядаме на маса и аз викам - айде, ще си сипя едно от мойто. Да, ама не - видял му сметката с приятели, обаче кутията си оставил на мястото, с празната бутилка вътре, за заблуда на врага  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт