Най-нелепият подарък

• 321 503
  • 3 091
  •   1
Отговори
# 2 550
Най-простият и зле изглеждащ памучен плат, от който се шият работни дрехи.

# 2 551
А имате ли подаръци, които много са ви харесали, но по някаква причина не можете да ползвате? На мен за Коледа ми подариха едни прекрасни обеци от стомана. Обаче направих някаква алергия от тях и ми разраниха ушите за два часа, още заздравяват. Интересното е, че нося всичко, включително и обикновена тенекия, стомана също. Изяждам се от яд, че не мога да си ги нося.

# 2 552
А имате ли подаръци, които много са ви харесали, но по някаква причина не можете да ползвате? На мен за Коледа ми подариха едни прекрасни обеци от стомана. Обаче направих някаква алергия от тях и ми разраниха ушите за два часа, още заздравяват. Интересното е, че нося всичко, включително и обикновена тенекия, стомана също. Изяждам се от яд, че не мога да си ги нося.
Лакирайте с безцветен лак тази част, която има допир с ухото и повтаряйте периодично.  Често получавам бижута за подаръци, но вече все по-рядко  нося по ред причини. Или ми подаряват красиви вещи, които по никакъв начин не се връзват със стила на дома ми....

# 2 553
Дрехи, които не са мой размер, аз по принцип харесвам почти всичко,  но като не ми става няма как да го нося Simple Smile
Не мога да нося никакви обеци и синджири, такива подаръци ги продавам или подарявам на друг. Харесват ми, имам обеца на носа, но на ушите не понасям. Единственото, което харесвам от тези подаръци е гривничката ми на Пандора.

# 2 554
На мен за Коледа ми подариха едни прекрасни обеци от стомана. Обаче направих някаква алергия от тях и ми разраниха ушите за два часа, още заздравяват.
Вероятно имаш алергия към никел, а обиците са с малко съмнителен произход. И аз имам същата алергия и така се разранявам от сребърни бижута, копчета на дрехи... Добавя им се никел, понеже придава блясък. Обаче в ЕС го забраниха като съставка вече от поне 15 години и аз лично много отдавна не съм имала повече този проблем.

# 2 555
Имам приятелка, която редовно ми подарява ръчно направени пластмасови обеци ... оценям труда и но не обичам пластмасови дрънкулки.

# 2 556
  • София
Не ги носи. Аз имам приятелка, която прави шедьоври със смола.

# 2 557
Не ги нося, просто години наред получавам такива и се чудя кво да ги правя. Grinning
Предпочитам да не ми подарява нищо и бижутата сама си ги купувам.

# 2 558
  • София
Не ги нося, просто години наред получавам такива и се чудя кво да ги правя. Grinning
Предпочитам да не ми подарява нищо и бижутата сама си ги купувам.
Просто ги хвърляй. На нея и доставя удоволствие. Ако не те пита, защо не ги носиш и не досажда, не се занимавай.
Малко е като лели юноша баби и други г однини, които подаряват разни неща. За тях са ценни.

# 2 559
Май така и ще направя. До сега ги събирах в една кутийка, ако случайно ме попита къде са, но вече ще ги изхвърля. Моя стил е доста семпъл и нося съвсем малки обеци с камъче на винтче, а нейните са някакви висящи и крещящи.

# 2 560
  • София
Май така и ще направя. До сега ги събирах в една кутийка, ако случайно ме попита къде са, но вече ще ги изхвърля. Моя стил е доста семпъл и нося съвсем малки обеци с камъче на винтче, а нейните са някакви висящи и крещящи.
Пробвай някои за разнообразие, ако не, просто ги разкарай. Може на някоя малка девойка са ги дадеш.

# 2 561
  • Германия
Можеш и да ги дариш за някой благотворителен базар. Свят широк, хора всякакви, все ще се намери някой, на когото му допадат. Така хем труда на твоята приятелка не отива напразно, хем помагаш на някого.

# 2 562
Прекалено много усилия за едни пластмасови дрънкулки. Не мисля, че някой би ги харесал.

# 2 563
  • София
Ооо, 5-6 годишна девойка със сигурност 😀.

# 2 564
Ооо, 5-6 годишна девойка със сигурност 😀.
А, то и аз обичам да се кича с такива джунджурийки.Joy

Общи условия

Активация на акаунт