Отговори
# 15
  • София
Трайкова   bouquet

Джес, страшно готин подпис!!!!  hahaha hahaha hahaha

# 16
Цоп и аз тук  bowuu

Гледайте си работата вие......... Crossing Arms На нас теракоти ни не требат Mr. Green

Мне, пък и Сашето е по-умноват от Джото, а това е винаги по-важно у един мъж от некви ми ти теракоти  Mr. Green

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 22:18 от Fiama

# 17
Ми да взема и аз да се цопна, пък  Simple Smile От кога само ви чета.
Става ми все по-интересно. Ама сега ако Джейсън се залюби с Джесика, ептен мазало ще стане.
На тая Деби нещо и нямам вяра аз, много изкуствено добра ми се вижда.
Предпочитам стария Ерик - арогантен, секси и т.н.
Но Бил е моят фавоирт.... Чудя се кое ще надделее в него - любовта му към Суки или желанието за власт, примесено с чувство на дълг към себеподоббите?

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 23:47 от Филаделфия

# 18
Филаделфия, здрасти!  Hug

На тая Деби нещо и нямам вяра аз, много изкуствено добра ми се вижда.

Деби само е там да направи нещо гадно на Алси, за да залитне той към Ссскукеее, сигурна съм!   Joy

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 22:47 от ceciliya

# 19
  • гр.София-Красна поляна
Аууу,га изписахте старата тема бре? Shocked

Филаделфия добре дошла ма Бил мое ти е много шукаритетен ма аз съм
Дъ Куина МУ! Mr. Green Whistling

Гласувах - в пантера.

# 20
Цоп и аз тук  bowuu

Гледайте си работата вие......... Crossing Arms На нас теракоти ни не требат Mr. Green

Мне, пък и Сашето е по-умноват от Джото, а това е винаги по-важно у един мъж от некви ми ти теракоти  Mr. Green
И Джо има университетска диплома.  Naughty Помня го, щото бях останала силно учудена, нали не им е практика на актерите там да завършват висши училища, че някои и средни.  Mr. Green

# 21
А, аз не заради дипломата. От малкото изяви, които съм им гледала, ми се вижда по-акълесто шведчето. Но и Манганиелото си е чаровник, ако и да не е гений на мисълта  Laughing 

# 22
Зис...аз отдааавна знам, че Бил-чо е забранена територия, бре  Mr. Green
Не че не аресвам и русия и вълчо. Те тримцата са ми най на сърце, но Бил ми е тръпката. Ще тръпна, обаче от разстояние  Grinning

Някой няма ли да метне нещо с ББ, че неам нерви да чакам всяка серия  Mr. Green

# 23
  • гр.София-Красна поляна
Зис...аз отдааавна знам, че Бил-чо е забранена територия, бре  Mr. Green
Не че не аресвам и русия и вълчо. Те тримцата са ми най на сърце, но Бил ми е тръпката. Ще тръпна, обаче от разстояние  Grinning
А,тъй!
Ма няма да е зле ич да не ти е тръпка,нали. Whistling Mr. Green

# 24
  • Срещу планината:)
Аре сега и акъла ли ше им мерите Laughing на Сашо и Джо

Тоя сезон сериите ми летат мноу бързо Crossing Arms некак не ми стигат

За момента арогантен Ерик не ми липсва  hahaha тоя ми е по-забавен.... и едно такова закрилническо чувство поражда у моята скромна персона hug(това щото съм военна newsm47)
 newsm80 сцена на на епизода  Blushразправията край езерцето....ех,лято,жега бих се цопнала и аз .... Tiredда не се отплесвам в грешна посока
Джейсън  Weary миличкият мисля,че секс няма да поиска до края на сезона Mr. Green,ама и тая дето последна се свлече от него  Sick,.....не знам защо го гласите за гадже на Джесика,но  ще ми е мъчно за Хойт
 ooooh!за пореден път се убеждавам,че тея прошляци от Хотшот,не треба да са пантери,язък за хубавите животни Crossing Arms
?Обаче,защо Кристъл каза на Джейсън,че ще се видят по пълнолуние newsm78 тогава ли "новородените"пантерковци стават животни за първи път?

Не че не обичам тематика за вещици(прочетох Аз Вещицата Flutter),но точно това малко ме дразни.....  newsm45 горката Пами newsm29 да си ни оправят Гуруто,че жална им майка
Томито милия Confused то бива да имаш калпаво семейство  ooooh! жалко дано бат Сами го спаси,шото ....ще си виси на веригата до откат

hahahaОооо за малко да забравя бебетооо.... не знам кой им погажда тоя номер,но и мен ме хвана шубето  Shocked

# 25
А, аз не заради дипломата. От малкото изяви, които съм им гледала, ми се вижда по-акълесто шведчето. Но и Манганиелото си е чаровник, ако и да не е гений на мисълта  Laughing 
Аз пък от това, което съм гледала, съм останала с впечатление, че на шведчето по не му се получава... Но това са изяви за пред публика, дай Боже, някой ден някоя да каже как е наистина в разговор  Laughing

На мен пък Райън ми прави изключително впечатление, колко не е, ама никак, както екранния си образ  Party  Heart Eyes

# 26
Споделям мнението за Райън, много ми харесва австралийския му акцент, и добре си се изразява момчето  Heart Eyes

# 27

Ма няма да е зле ич да не ти е тръпка,нали. Whistling Mr. Green

Как да заповядаш на чувствата си...не става   Whistling Бил-чо си е твой, аз си имам Митко  Joy

На оная от Хотшот к'ви и бяха гнусни гащите  Sick Изобщо, всичко там е гнусно; Кристъл пък ми стана много анти, като превъртяла. А Джейсън наистина може да се опантери при пълнолуние.
Жал ми стана за Пам, така да я обезобразят...

А не ви ли се стори, че на Суки май не и стана м,ного неприятно, че Ерик източи кръстницата и...сякаш никак не си даде зор да и помогне; ако беше примерно Тара на нейно място със зъби и нокти щеше да се бори с който и да е вампир, а тя само шъткаше на Ерик... не че я коря  Simple Smile

И не ми стана ясно нещо...тези феи какви са всъщност - красиви или грозни? Същността им е грозна и правят магия или...? Ако не, защо стават на плашила?
Всъщност в сериала май не са много положителни герои...нали Бил каза на Суки, че се съвокуплявали и насилствено с хора  Thinking

Друг въпрос: вещица и вещер до колкото знае е УИЧ ( на англ.) УИКАН същото ли е? А какво е Брухо (Хесус в един от епизодите на 3 сезон казваше на Лафайет, че е брухо.

# 28
  • гр.София-Красна поляна
Как да заповядаш на чувствата си...не става   Whistling Бил-чо си е твой, аз си имам Митко  Joy
А,почерпи Митко едно от мене,че си го имаш. Mr. Green

# 29
Митко вече спи, остави и Бил  Grinning
Кажете затова, дето питам, че ми е дерт

Общи условия

Активация на акаунт