Отговори
# 435
  • срещу двата комина :)))
ох, много добре звучи всичко  #Crazy кога ще дойде довечера  Mr. Green

# 436
Злате, да ти се обЯсня за вампирският дентален проблем - тъй като вамповете ги оприличавата на прилепи, много разумно са взаимствали и прилепската захапка. Ето онагледено как би трябвало да изглежда Ерик в устата ЦЪК Mr. Green А за разпльокванете за мен просто е страшно умно измислено  Laughing Поне по-добре отколкото да се разпепелят и да ги отвее Мисисипския бриз  Wink Кръв, кръв , кръв и зъби искам. И лИбовни ласки  Blush

# 437
Катее, шма убиеш с тоз Ерик  Joy

И аз искам повечко кръв и зъби ... при това в либовните ласки, ко ми се лигавят  Laughing

# 438
Катее, шма убиеш с тоз Ерик  Joy

И аз искам повечко кръв и зъби ... при това в либовните ласки, ко ми се лигавят  Laughing

Ма даааа, бееее. Егати!  ooooh!

# 439
Злате, да ти се обЯсня за вампирският дентален проблем - тъй като вамповете ги оприличавата на прилепи, много разумно са взаимствали и прилепската захапка.
Благодарско за разяснявката!  Hug

Нивга нямаше да се сетя, мисисипския бриз да ме отвее макар!

# 440
Танчик, радвам се, ама тия момичета леко ме дразнят, не ми ги навирай с големи букви, мола та. Twisted Evil

Сори Пуци,не знаех,че имаш лично отношение към тях. Аз само съм доволна от ранните субтитри.Това е! Rolling Eyes

Лееееко съм разочарована от серията.Чичко Алън можеше да се постарае малко повече. Whistling

# 441
Нивга нямаше да се сетя, мисисипския бриз да ме отвее макар!
hahaha hahaha hahaha Е па ся! Няма естетика в това  Wink

И аз искам повечко кръв и зъби ... при това в либовните ласки, ко ми се лигавят  Laughing

Ма молА ти се  Rolling Eyes

# 442
Имам, откакто започнаха да се правят на интересни и да ми се състезават за БХ.  Twisted Evil

# 443
  • срещу двата комина :)))
Имам, откакто започнаха да се правят на интересни и да ми се състезават за БХ.  Twisted Evil
тия се съзтезават за БХ  Shocked а аз може ли да им пусна моя Крал, въпреки че се въздигна ( английски бриз го отвя  Mr. GreenTwisted Evil

# 444
Започнаха да се състезават, като видяха, че някой друг прави субтитри. Както се флянкаха по 2-3 дни, ако помните, така като ме видяха станаха експресни. Ма пак не можаха да ме надминат, пък. А пък откакто видях fairy godmother преведено с "божествена майка" ме досмеша вече.

# 445
 hahaha hahaha hahaha
От самосебе си им е дошло  Wink

# 446
Започнаха да се състезават, като видяха, че някой друг прави субтитри. Както се флянкаха по 2-3 дни, ако помните, така като ме видяха станаха експресни. Ма пак не можаха да ме надминат, пък. А пък откакто видях fairy godmother преведено с "божествена майка" ме досмеша вече.

Ба! Че то туй и аз знам кво е, бе  Laughing Нали съм такава на Ириното Кате  Mr. Green

# 447
 Joy

Ко викаш, Като?

# 448
  • EU
Момичета благодаря за  поздравите Hug
Зисе и на теб да ти е живо и здрави лъвчето и все по царски да те глези  Heart Eyes
Трайкова ме подсети с пожеланието си че имам и друг повод да черпя
Мммм да
14 ГОДИНИ ЩАСТЛИВ СЕМЕЕН ЖИВОТ!!!
и любимите ми трюфели

И да не забравя да си пожелая още мнооого дълги години  luvbed

Да споделя, че музиката в този епизод беше по-добре, ахха да стане като миналата серия  Mr. Green
Само дето много съм разочарована от цуни-гуни пълен провал Cry

Пуци, това за божествената майка го бях забравила  hahaha

# 449
Ох, сладичко!  Blush

Хе, сигурна бях, че ще се разочаровате, нямаше как иначе.

Еви, то туй не се забравя, толкова е малоумно.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт