Майка ми! Няма такъв филм!
От както я помня вечно нещо не й е наред не само здравословно, разбира се. Тяетипичният пример за "на болната жена мъжа й умря". Татко беше с хиляда заболявания обаче винаги намираше поводи за радост, ох небеше сред думите, излизащи от неговата уста,макар да почина от рак на дебелото черво.
Майка ми обаче е друг филм.Тя е или с високо или с ниско кръвно.Пари вечно няма, все ходи и вземана заем, коетомен мевбесява, защото не си прависметка, че трябва дасе връщат.А сега чака намоите болнични....Срам ме е от хората, те повечето вече я отбягват, а тя започва да се озлобява все повече дори и към мен. Още докато срещнем някого на улицата и започва...Нито пита човекът отсреща за него, нито нищо,ако той се опита да каже нещо веднага бива прекъснат и върнат на темата за нея и нейните болести.
Последната година претърпя няколко операции, поради лекарска грешка и не искам да ви обаждам за какво става дума.
Няма оправия. Негативизмът й е ужасяващ. Не мога да я търпяи на моменти ми идва да я шибна без извинение и да млъкне, естествено няма да го направя..
Данеговорим за манипулациите й.Пример: Аз бременна във втрои месец не знам къде се намирам - тя се качи на един стол да се хвърля през терасата и вика и крещи,ще скача, разбирате ли. Ама й казах, че следващия път няма да я спра.
Понякога се плаша да не стана като нея.
Старая се да мисля положително и да се обграждам с такива хора, защото знам, че има ефект, но в случая е невъзможно. И не знам как ще се оправим - сега филма е, че ще ходи в дом...

Никак не е лесно с такива хора...особено ако са роднини..особено близки..Имам чувството че и мен ще погребе..