На море в Турция - тема 15

• 135 018
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Момичета имам една молба!!!!
Ако може всички,който се връщаме от почивка в Турция да качваме снимки в албума ни.
И нека всеки пуска на линк коментарите си за хотела на ,някой от момичетата,който пускат нова тема.Така ще е по лесно за тях,а и няма да се пропусне нещо.
Благодаря ви   bouquet
Приятна почивка на всички,който им предстой!!!!

# 61
  • София
Момичета имам една молба!!!!
Ако може всички,който се връщаме от почивка в Турция да качваме снимки в албума ни.
И нека всеки пуска на линк коментарите си за хотела на ,някой от момичетата,който пускат нова тема.Така ще е по лесно за тях,а и няма да се пропусне нещо.

Аз сега проверих - Марки е дала линк към моето мнение за хотела, в който почивахме и си се отваря. Там са и снимките ми, но не е проблем да кача и в снимка.бг

# 62
  • EU
Tatjana, това на 100% ли е? Миналата година видях много деца без столчета, че и на предната седалка Laughing
Но все пак ми се иска някакъв официален източник, ако имаш идя къде да чета ще съм много благодарна Peace

# 63
Tatjana, това на 100% ли е? Миналата година видях много деца без столчета, че и на предната седалка Laughing
Но все пак ми се иска някакъв официален източник, ако имаш идя къде да чета ще съм много благодарна Peace
http://www.turkeycentral.com/forum/index.php?/topic/7603-child-seat-law-for-cars/
http://www.haber7.com/haber/20100213/Araclarda-cocuk-koltugu-zorunlu-oluyor.php

Независимо от закона, децата не са защитени извън столчетата, не бих си помислила да возя моето без столче, камо ли в страна с толкова много ПТП-та като Турция.

# 64
момичета, добър вечер!

Чета ви редовно, сега имам възможност за напиша (не трябва 50 съобщения Grinning). Аз съм рускиня, затова много се извинявам за лош български Rolling Eyes

Въпросът ми е такъв: искаме през септември за ходим на море. Ще ни се получи само след 10 сеп. някъде. Още не сме ходили тази година. Както разбрах вече, в България може да не е топло вече на море, мислим за Турция. Може ли някой да посъветва (може на лични съобщения) агенция в София, от която можем за вземем Турция.
И още, исках в някой от Делфините за отидем. Там изобщо в морето плува ли се, или само в басейн. Че приятелите ни казват, че водата е много солена в Турция, децата няма да могат да плуват....

Много ви благодаря за отговори!!!!!!!!

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 08:42 от RussianMama

# 65
  • Beyond the Frontiers
момичета, добър вечер!

Чета ви редовно, сега имам възможност за напиша (не трябва 50 съобщения Grinning). Аз съм рускиня, затова много се извинявам за лош български Rolling Eyes

Въпросът ми е такъв: искаме през септември за ходим на море. Ще ни се получи само след 10 сеп. някъде. Още не сме ходили тази година. Както разбрах вече, в България може да не е топло вече на море, мислим за Турция. Може ли някой да посъветва (може на лични съобщения) агенция в София, от която можем за вземем Турция.
И още, исках в накой от Делфините за отидем. Там изобщо в морето плува ли се, или само в басейн. Ще приятелите ни казват, ще водата е много солена в Турция, децата няма да могат да плуват....

Много ви благодаря за отговори!!!!!!!!

Делфин Ботаник - за семейства с деца е добър избор. Peace

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 08:22 от Galactic Voyager

# 66
Здравейте момичета!
Предполагам, че следите валутната информация, но искам да напомня на всички, на които им предстои пътуване в Турция / особено на тези със собствен транспорт/, че в момента е много изгодно да се купуват турски лири. Има едно бюро, където дават много добър курс, но не го съобщавам гласно, за да нямаме неприятности във форума. Който иска да ми пише на лични.
Приятно пътуване и хубава почивка на всички, заминаващи!
Пропуснах да кажа, че става въпрос за София.

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 09:41 от ndimitrova

# 67
И още, исках в някой от Делфините за отидем.
Разликата между Ботаник и Делукс е малка през септември - погледни офертите на Тез Тур. Мисля, че ако си настанен в Делукс можеш да ползваш и базата на Ботаник. Нека някой от по-запознатите да потвърди.
Агенция ще ти препоръчам на лични  Hug

# 68
  • София
Да се отчета - след известно чудене и лутане, резервирахме Paloma Yasmin Resort в Бодрум за 8 нощувки, края на август, със собствен транспорт.

# 69
Да се отчета - след известно чудене и лутане, резервирахме Paloma Yasmin Resort в Бодрум за 8 нощувки, края на август, със собствен транспорт.
Мисля, че много ще ви хареса. Хотелът е огромен. Има и малки двуетажни вили. Ние бяхме там в една стая в хотела на първия етаж, от стаята се излизаше направо на зелената морава. Пътувахме от София със собствен транспорт и на отиване и връщане спахме хо една нощ в Айналък, защото разстоянието е много голямо около 1250-1300 км. Пожелавам ви хубава почивка!

# 70
  • EU
Tatjana, blagodarq за линка
Знам, че имат много ПТП, нали и ние намазахме едно миналото лято Twisted Evil
Идеята ни е да пътуваме през ноща, а когато легната и каката и малкият отзад столчето ще пречи. За това поръчах една седалка за малкият, така като не се използва може да се прибере в багажника без да заема място.
Надя, заинтригува ме с този чейндж имаш ЛС Peace

# 71
Здравейте,

първо благодаря на всички за предложенията в предната тема.  Междувременно попрегледах доооста хотели /позави ми се свят/ и главният проблем е, че за всеки има и лоши отзиви, за някои по-лошото е, че са именно от тази година. Все пак се спряхме на няколко възможности и бих бил благодарен, ако имате лични впечатления за тези хотели да ги споделите:

Бодрум - Армония и Кефалъка

Анталия - тук главно с кратък трансфер - Амара Клуб Марин /Кемер/, Мега Сарай /Белек/ и Алва Донна /Белек/ - или нещо от подобна ценова категория, ако се сетите

Благодаря Wink

# 72
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,

първо благодаря на всички за предложенията в предната тема.  Междувременно попрегледах доооста хотели /позави ми се свят/ и главният проблем е, че за всеки има и лоши отзиви, за някои по-лошото е, че са именно от тази година. Все пак се спряхме на няколко възможности и бих бил благодарен, ако имате лични впечатления за тези хотели да ги споделите:

Бодрум - Армония и Кефалъка

Анталия - тук главно с кратък трансфер - Амара Клуб Марин /Кемер/, Мега Сарай /Белек/ и Алва Донна /Белек/ - или нещо от подобна ценова категория, ако се сетите

Благодаря Wink

Амара - за мен е най-доброто, но не е по всеки вкус и е доста над бюджета, който бяхте писали. Кухнята е много, много добра, стаите не са нещо особено, но за мен самото вилно селище и гората, в която се намира са перфектна остановка за почивка. Peace

# 73
  • Там, където ме обичат
Някой да има отзиви от VOGUE AVANTGARD 5* в Кемер ? Изглежда мнооого добре-само плажа малко ме притеснява дали е добър ? Изобщо някакви отзиви  Peace

Един от любимите ми хотели Peace Особено вилите на плажа, просто фантазия. Ивицата е тясна, но си е пясък. Иначе хотелът е луксозен, голям плюс е, че в мениджънта има българка, която е точно guest relation. http://elku.snimka.bg/travel/vogue-hotel-avantgarde-5.526433
Не намерих никъде ценички. Да помоля за малко инфо Cry

# 74
И си много права за бюджета, да вдигнахме го доста, но като за първо посещение майче искаме да сме на сигурно страна и да не сме разочаровани т.е. догодина със сигурност целият този разговор ще се състои през февруари и ще си запазим за тази пари сигурно много по-хубав хотел, но се надявам и тези да не са лоши.

Сигурно и вие сте почнали така...някога;)

Общи условия

Активация на акаунт