На море в Турция - тема 15

• 135 025
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Утре заминавам, следобяд е полетът. Вече психически съм на плажа.Simple Smile
Обикновено ходим в Турция през септември и това му е хубавото - когато всички вече са излизали в отпуска, аз си знам, че моята предстои. Някак удължавам лятото. Simple Smile
милинка, с кой полет си? Wink И ние пътуваме утре. Mr. Green

Миналата седмица се върнахме от Мега Сарай, Белек.
Е няма такъв разкош! Само ще кажа, че беше наистина Мега изживяване!
Ааааа, само такова скромно разписване не приемам. Crossing Arms
Искаме описание и снимки! Laughing

# 571
 Denito, в Палома Ясмин в Бодрум единия от басейните, в който има и детска секция е отоплям. Аз съм била там през юни и не мога да каж анищо за октомври.
Ваня М, няма да ти се размине без пътепис и снимки!!!

# 572
  • София
Чакам и аз разказ и снимки.
Лек път и незабравимо изкарване Hug

# 573
  • София

В 16.25 излитаме за Анталия от Терминал 1. Не погледнах кой е превозвача. Това ли е вашия?

# 574

В 16.25 излитаме за Анталия от Терминал 1. Не погледнах кой е превозвача. Това ли е вашия?

Не. Ние излитаме в 16,20 от Терминал 2 за Бодрум. Голямо излитане ще падне явно в този часови диапазон. Mr. Green
Сигурна съм, че в Миракъл ще прекарате страхотно ваканцията си! Peace

# 575
Сабина, Милинка, пожелавам ви толкова хубава почивка, че да не искате да си тръгвате. И нашето пътуване наближава - следващия петък. Свърши ми търпението вече........

# 576
  • София
Е ха дано, че с моите промени в последния момент, доста се поизнервих.
Ще пиша след седмица как ми се е отразила почивката.
Много весело и приятно изкарване и на тези, с които не се засечем. Simple Smile

# 577
  • Beyond the Frontiers
Без да всявам паника, но ако утре някой лети по програма на Алма тур с полети на България еър, да си провери нещата. Става пак голям скандал http://dnes.dir.bg/news/letishte-burgas-ruski-turisti-9450065?nt=4

# 578
Без да всявам паника, но ако утре някой лети по програма на Алма тур с полети на България еър, да си провери нещата. Става пак голям скандал http://dnes.dir.bg/news/letishte-burgas-ruski-turisti-9450065?nt=4
Ами то и да провери и да не провери, все тая. Как пък може да не си уредят взаимоотношенията, ами да станем за срам отново. То на България Ер сигурно им е стигнало до незнам къде си от безлихвено кредитиране. Ама защо винаги да страда този, който най-малко има вина?! Confused
Егити неприятната история. ooooh!

Последна редакция: пт, 09 сеп 2011, 17:12 от Сабина

# 579
  • ВАРНА
Утре  в 11.00 часа ни е полета за Анталия  от Варна с България Еър от Алматур,надявам се да нямаме ниприятна случка,стискайте палци момичета  Grinning и двата им полета преди това в съботите бяха със закъснения,единият със 3.5 часа,другият със 1.5часа,дано утре да е на време,но малко се съмнявам,живот и здраве като се върна,ще разказвам и ще ви пусна снимчици,много обичам да снимам  Mr. Green така че ще ви отекча чак да гледате  Heart Eyes ще бъдем в хотел Silence Beach Resort Side,надявам се да ни хареса,на всички които заминават весело изкарване.

# 580
На всички весело и безпроблемно изкарване !
Ваня М,сподели повече!
Разбира се,като се адаптираш,че то е доста трудно !

# 581
  • София
Утре  в 11.00 часа ни е полета за Анталия  от Варна с България Еър от Алматур,надявам се да нямаме ниприятна случка,стискайте палци момичета  Grinning и двата им полета преди това в съботите бяха със закъснения,единият със 3.5 часа,другият със 1.5часа,дано утре да е на време,но малко се съмнявам,живот и здраве като се върна,ще разказвам и ще ви пусна снимчици,много обичам да снимам  Mr. Green така че ще ви отекча чак да гледате  Heart Eyes ще бъдем в хотел Silence Beach Resort Side,надявам се да ни хареса,на всички които заминават весело изкарване.
Току що по Бтв новините дадоха репортаж от летище Бургас.
Стотици руски туристи не могат да излетят за Москва и Санкт Петербург заради неуредени финансови взаимоотношения между туроператора им Алма тур и България Еър.
Според България Еър Алма тур им дължи 7 000 000 лева и те затова не извършват полетите.
Ако това е истина, има опасност да пострадат и други клиенти на Алма тур, защото ще се наложи те да платят полетите, а да не платят някои други резервации. Дано Вие не сте от потърпевшите и да излетите. Късмет Peace

# 582
  • ВАРНА
Момичета влизам да ви кажа довиждане  Grinning след 2.5 часа ще сме на летището,дано всичко  да е наред с полета  Sad след една седмица отново,ще се вклуча  Grinning На всички пътуващи,пожелавам всичко най хубаво.

# 583
  • sf
Здравейте, ние снощи се върнахме, навъртяхме към 2900 км  Mr. Green Бяхме за 5 нощувки в Тусан Бийч в Кушадасъ, приличен хотел, макар че можеше да се очаква и повече. После 6 нощувки в Анталия-Сиде- Туран Принс - от него пък определено очаквах повече като хотел 5 звезди. Поне децата се накефиха на аквапарка. Лунапарка работеше в безумни за нашия график часове и не му обърнаха много внимание. Като цяло съм доволна, но не бих отишла повече и в двата.

# 584
Много хубави снимки Elan, и аз вече нямам търпение до тръгването на 16.09. за Омер, Кушадасъ.
Peterky2002, разгледай назад темата, мисля че се коментираха хотели в Чанаккале, виж на стр. 24 има малко инфо.
Здравей, вие от кой град тръгвате-ние сме за същата дата и същия хотел, от Варна сме  Peace ще се радвам да се запознаем там. Ние сме млада двойка, без деца  Hug

Общи условия

Активация на акаунт