Има много причини заради,което родителите може да отказват медийни изяви.На мен самата ми се случи след уговорка за снимане на репортаж да бъда с жестока бъбречна криза и да откажа, защото не се чувствам добре.В повечето случаи обаче родителите се срамуват или не желаят хората около тях да знаят,че детето им има проблем.В центъра където ходи Дани има едно момче доброволец и помага на персонала и децата с каквото може.От него знам,че след като имал идея да снимат филмче за центъра никой от родителите не се е съгласил.Казах му,че няма проблем да снима нас,не се притеснявам от нищо.След всички репортажи,които бяха излъчени миналия месец,а те не бяха малко имаше такива злобни коментари .Обвиняваха Владислава ,че снимат само нейното дете и детенцето на Мина.Имаше упреци ,че всичко ,което се прави е само за децата от София.Отнякъде трябва да се тръгне и след като вече е даден старта ще се работи и за децата от другите населени места.Грозно е и че всички тези упреци бяха писани анонимно .Никой от влезлите в сайта на телевизията ,която е излъчила репртажа не застана открито с името си,а пишеха като гости.