Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 15

• 40 626
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
  • София
medimed, щом едва ли не навсякъде се плаща за проследяване на бременност, защо не се следиш в Щерев? И там имат пакети за проследяване. Като така и така трябва да плащаш... А и ще ти обърнат много по-голямо внимание, отколкото в държавна болница (това, мисля, от опит го знаеш  Wink)

# 286
Алексче, честито и от мен! Да ви е живо и здраво и много да ви радва!

# 287
Алексче, честито! Бъдете здрави и спокойни, циркът е вълшебен!   bouquet

Момичета, а защо искате да се следите в болница? Явно умниците са решили, че само в поликлиниките трябва да се ходи на безплатна ЖК.  newsm78

# 288
Алексче честито и от мен   bouquet

michelangela simoni направена е антибиограма и този антибиотик беше отбелязан с S, решиха че е най-безопасен спрямо останалите, дано да е така
след 10 дни ще има нова антибиограма, дано се изчистят тия бактерии  Praynig

# 289
Алексче, аз чак сега видях. Честито и от мен мила! Много се радвам! Да ви е живо и здраво!  Heart Eyes

# 290
Алексче, честито Hug Да вие живо и здраво и много да ви радва!  bouquet

# 291
на мен лично ще ми е много по-спокойно да се следя в боница, от колкото в поликлиника, все пак предполагам, че в профилираните болници има по-добри експерти,което не е гаранция, но поне е утешително. В Шейново ЖК е 500лв., това го проверих  на място преди 2 седмици, в Тина Киркова - 500лв (не съм се объркала, информация от онзи ден), смятам да отида и до Майчин дом да проверя, и там вече ако е платено нещото, което ни се полага на всички безплатно (аз в крайна сметка за чий се осигурявам в тая държава #Cussing out), миля да отида в 2-ра МБАЛ  на Хр. Ботев, там изглежда прилично и е по ЗК. Cry

# 292
petia_05 какво включва тази платена ЖК в Шейново например, за тези 500 лв, че ми е любопитно
аз отдавна се чудя за какво плащам здравни осигуровки като всеки път се разболея по-сериозно се налага да си плащам, за да бъда лекувана от по-кадърен лекар
относно безплатната ЖК по поликлиниките по-напред може да прочетеш премеждията ми в поликлиниката в Хаджи Димитър в София - няма да стъпя там повече по какъвто и да е повод!
думата поликлиника вече я свързвам с лошо отношение и некомпетентни "доктори"

Искам пак да питам за тези мои бактерии в гърлото, че се притеснявам. Личната ми твърди, че мъжа ми няма нужда да се изследва и лекува, ама нали се предавали по въздушно-капков път, значи трябва и той да има (нали се целуваме все пак  Whistling). И се притеснявам, да не се излекувам и после пак да се заразя от него  Sad
Да настоявам ли за гърлен секрет и при него?

# 293
Ясно. Не знам наистина каква е гаранцията за по-добро качество само, защото е болница. Неприятникът, който ми следи бременността в поликлиниката, работи и в частна АГ клиника, така че...

anbibian, предполагам, че ще си по-спокойна ако изследват и мъжа ти, макар че не е задължително да има и той бактерии, само защото се предават по въздушно-капков път. Simple Smile

# 294
  • Малта
Мелинда, аз в Щерев си се следя, именно за това не искам да плащам на друго място, просто ми се искаше да се ползвам изследванията по ЗК: 2 микробиологии, 2 ПКК и Урина май бяха ... че просто ми е тъпо да си плащам ЗОВ, а да не ползвам нищо ... пък тези изследвания общо сигурно са 100 лв, защо де не си ги спестим в тези кризисни времена  Wink

.... та въпроса ми остава отворен, ако някой позлзва ЖК по ЗК (в София) да казва къде, че явно много сме "нуждаещите се"  Peace

# 295
  • Добрич
Момичета...
ходих да пишкам и тоалетната хартия (цветна) беше бледо розова,изпишках още малко и взех бяла носна кърпичка за да се отличава добре,но нямаше нищо.
Какво да правя,шашнах се  Whistling

П.с. нямам контракции,не съм се натоварвала,усещам си бебето като мърда и в момента...

Последна редакция: нд, 21 авг 2011, 21:33 от Sneakers

# 296
  • Бургас
Сникърс, най-добре да се консултираш с някой доктор и да се види дали всичко е наред .Стискам палци да не се повтаря повече!

# 297
  • Пловдив
Сникърс, според мен не се шашкай. Може би така ти се е сторило заради цветната хартията, щом после на бялата салфетка не е имало нищо, не трябва да се притесняваш  Hug И на мен ми се е случвало, сега като сме бременни и сме много параноични  Rolling Eyes

# 298
  • София
Може да е от хартията. И ние ползваме цветна у дима. Не съм бременна, но понякога се шашкам Simple Smile

# 299
  • Добрич
Първо и аз така си помислих,оставих я да изсъхне и я сравних с чиста-еми розово е там...   --това за хартията
Дали е нещо сериозно,обадих се в родилното,казаха ако искам да отида за преглед.
А след това пишках още 2 пъти-нищо нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт